Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

εμένα πάντως αν με είχε ψηφίσει τόσες φορές δε θα της χαριζομουν

Εννοείτε. Εκδίκηση και ας μη ξανά φάω ποτέ :D

• Like 1
Δημοσ.

Μεχρι πριν απο μερικες μερες, διαβαζαμε εδω απο τους συνωμοσιολογους οτι ειναι στημενο και για αυτο θα χάσουν την ασυλια οι Μαχητες για να γινουν 4-4.

Δεν επαληθευτηκε κατι τετοιο, οποτε τωρα σκαρφιζονται νεα "συνωμοσια" και στησιμο: οτι ο ΣΚΑΙ θα κρατησει μεσα την Ευριδικη.

Δεν τους νοιαζει οτι ο Μπο ειναι απο τους πιο αδιαφορους παικτες και οτι οι μεχρι τωρα διαρροες/ψηφοφοριες δειχνουν οτι ο Μπο ειναι αυτος που μαζεψε τις λιγοτερες ψηφους, οι συνωμοσιολογοι θα βλεπουν "στησιμο" αν δεν φυγει η Ευριδικη.

ρε φίλε δεν είναι στο χέρι του ΣΚΑΙ η εξέλιξη ενός αγώνα. Η ψηφοφορία όμως είναι!!! Λογικό δεν είναι?

Δημοσ.

Η χρανιωτης η βαλαβανη

αν γινει το δευτερο θα γινει αναζητηση ποστ που λενε "δεν φευγει αυτη με τιποτα"   " εχω γνωστο που μου ειπε θα παει τελικο" κλπ   :P

• Like 1
Δημοσ.

Την προηγούμενη εβδομάδα έλεγε στο Χρανιώτη ότι ψήφισε το φίλο του, φίδι!

Απο την στιγμη που υπηρχε ο Κοκκινακης λογικο ειναι να του το ελεγε..

Λαθος στιγμη ψηφισε συναισθηματικα ο Χραν..

Αντιθετα τα εκανε. 

Δημοσ.

Μακακια έκανες βενζινα, θα μπορούσες να βγάλεις το βαλαβαν,να δώσεις Χρανιώτη και να πάρει δρόμο η ηλιθια.

Μιας και ο Αγγελοπουλος ξερει τι γινεται εξω, πως ψηφιζει ο κοσμος κλπ.

Seems legit.

Δημοσ.

Η χρανιωτης η βαλαβανη

αν γινει το δευτερο θα γινει αναζητηση ποστ που λενε "δεν φευγει αυτη με τιποτα"   " εχω γνωστο που μου ειπε θα παει τελικο" κλπ   :P

Εγώ πάντως που δεν έχω γνωστό την έχω για Final 4
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτοι που λενε οτι επρεπε να ψηφισει ο αγγελοπουλος την βαλαβανη..τι να πω ρε παιδια..να την ψηφισει για ξαναφανε το επομενο πασχα? 

Εγώ πάντως που δεν έχω γνωστό την έχω για Final 4

Ωραια μου τα δινετε ετοιμα για να μην τα ψαχνω :lol:
  • Like 1
Δημοσ.

ρε φίλε δεν είναι στο χέρι του ΣΚΑΙ η εξέλιξη ενός αγώνα. Η ψηφοφορία όμως είναι!!! Λογικό δεν είναι?

Το να φυγει ο λιγοτερος δημοφιλης παικτης (ακομα και στο poll εδω στο insomnia) δεν σημαινει οτι ειναι στημενο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...