Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Στην αρχή του survivor, με το που πήραν τις πατάτες και έφαγαν μια φορά, ο Κοκκινάκης, αν θυμάμαι καλά, που πήγε να δει τις πατάτες την επόμενη μέρα, είπε ότι έλειπαν 5.
​Το έθαψαν το θέμα όμως, δεν είδαμε ποτέ αν υπήρξε κάποια εξέλιξη, προφανώς ξυπνάει τα βράδια και τρώει πατάτες μόνος του ο Μπο :P

Δημοσ.

Αυτο ρε παιδιά που μόλις βλέπετε έναν άντρα με καλο σωμα λέτε οτι οφείλετε σε χάπια, με ξεπερνάει.

Ποιος σας είπε οτι ακόμα και αυτοί που παίρνουν roids δεν σκίζονται στη προπονηςη και τη διατροφή; πιστεύετε πως απλά χαπακωνονται, κάθονται όλη μερα και γίνονται έτσι;

Σολομό με ρύζι έτρωγε μονο χ15 χρόνια για αυτό έγινε έτσι!! Τώρα αν σας φαίνεται περίεργο που πετάει η κοιλιά ενώ είναι φέτες, δεν είναι η αυξητική που του έχει κάνει ένα έντερο σαν σιφόνι, ούτε είναι περίεργο που έχει δέρμα σαν σελοφάν. Προφανώς όσοι δεν έχετε το σώμα του δεν είχατε την κατάλληλη πειθαρχία.

• Like 3
Δημοσ.

Κοτόπουλο με ρύζι έτρωγε...

Εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει ακόμα σε τι βοηθά το σώμα των bodybuilders εκτός από το να ποζαρουν. Να τρέξουν δεν μπορούν, αντοχές δεν έχουν, ευκινησία δεν έχουν. Σε ποιο άθλημα τα βγάζουν πέρα;

• Like 1
Δημοσ.

Κοτόπουλο με ρύζι έτρωγε...

Εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει ακόμα σε τι βοηθά το σώμα των bodybuilders εκτός από το να ποζαρουν. Να τρέξουν δεν μπορούν, αντοχές δεν έχουν, ευκινησία δεν έχουν. Σε ποιο άθλημα τα βγάζουν πέρα;

Στο άθλημα του bodybuilding.

Δημοσ.

Πάντως ένα δίκαιο στον μάνατζερ, σα πονοψυχος που είμαι, δίνω. Και αναρωτιέμαι γιατί όταν ρώτησε τους συμπαίκτες του αν τους έπιασε για να διώξουν τον αγγελοπουλο όλοι μουγκαθηκαν; εκτός και αν έκοψαν τη σκηνή

Δημοσ.

Αν ο κοκκινάκης πατώσει και σε αυτό το αγώνισμα στη θάλασσα, ας τον διώξουν δεν κάνει το παιδί

Πήρε νίκη επιτέλους...

Δημοσ.

ο μισθοφορος για ποιες χωρες εχει πολεμησει κ γιατι τα παρατησε, απο περιεργεια ρωταω.

σε πλοία ήταν σε καμιά Σομαλία λογικά απ ότι έχω καταλάβει από φωτογραφίες που έχω δει
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...