Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ειναι σποιλερ το αποτέλεσμα ψηφοφορίας ενος καναλιού. Σποιλερ ειναι να ξέρουμε ποιος θα φυγει ή ποιος θα νικησει το έπαθλο :) Το πιθανοτερο ειναι να λένε μουφες σιγά. Λέγε λέγε η στειλε πμ

εχεις δικιο

μα ξέροντας την λίστα στην επόμενη ασυλία θα ξέρεις και ποιος θα φύγει πως δεν είναι σποιλ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

1 ώρα αγώνισμα.

1 ωρα πλάνα να σκάνε στο φαΐ και στην καλοπέραση με βενζινα μπροστά σε όλα (γιατι ειναι survivor και το αξιζει ο πιο ικανος)

1 ώρα συμβούλιο χωρίς λόγο με ταλιμπανιδη να επαναλαμβανει τι ήταν η ψηφοφορία και πως θα κινηθούν από δω και πέρα τα πράγματα μπας και το καταλάβει η Σάρα και ο Βασαλος.

3 ώρες κουίζ.

Μια χαρά βγαίνει το διπλό επεισόδιο.. :P

• Like 3

ικανους τους εχω  επειδη θα γινει και ο αγωνας ασυλιας και η αποχωρηση στο ιδιο επεισοδιο να το ονομασανε "διπλο" για αυτο και μονο και να εχει την ιδια διαρκεια

το κουιζ ειναι σημερα

• Like 2

Από τη στιγμή που υπάρχει μαγειρείο ΣΚΑΙ, τι να λέμε, Ο κόσμος ψόφησε τη Βλάχα να την κάνει εδώ και καιρό και ακόμα χαλάει τα τοπία του Αγ.Δομίνικου που θέλω να δω.

Είπαμε, μην ασχολείστε με τους βρωμερούς και άπλυτους που μυρίζουν σάπια χοληστερίνη από τα μπούργκερ και λουκανικομπρίζολα που τους δίνουν. Κατά τα άλλα surviror...

Όποιος θέλει να δει survivor ας βάλει Bear Grylls.

Σατανμπακης, Αρχιμίνιον και Πληβειομίνιον βγάλαν σελφι σε βενζινάδικο για να ειρωνευτούν ( ; ) Ντάνο;

XANTAXOUTOKOKKI_495_355.jpg

thug life

μου θύμισες να ξανακούσω αυτή τη κομματάρα

https://youtu.be/iAtEP0SihFE

Από τη στιγμή που υπάρχει μαγειρείο ΣΚΑΙ, τι να λέμε, Ο κόσμος ψόφησε τη Βλάχα να την κάνει εδώ και καιρό και ακόμα χαλάει τα τοπία του Αγ.Δομίνικου που θέλω να δω.

Υπηρχε αρνητικη ψηφοφορια που ψηφιζες να φυγει καποιος  και δεν το ξεραμε?

τι εννοείτε διπλό ρε παιδιά; σήμερα ή άυριο;

Αύριο, προφανώς θα έχει και ασυλία και αποχώρηση εξού και το διπλό. Δε νομίζω να είναι σε διάρκεια...

Α, δηλαδή κανονικό επεισόδιο. Γιατί τελευταία βλέπουμε τουριστική εκπομπή με αθλοπαιδιές, εστιατόρια ξενοδοχεία.

Τυχαία λέει ο Κοκκινάκης ήταν βενζινάδικο πίσω τους στην φωτό, παραμένουν ψεύτες και σιχάματα και στην Ελλάδα...

και δήθεν το κατάλαβαν από τα σχόλια, δε πείθεται κανέναν ρε

Τι λέει η συχαμενη ρε σεις; αν πέσει το φαΐ κάτω για 7 λεπτά δε παθαίνει τίποτα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...