Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Vasilis24

Παρακολουθώ πολυ "στενά" τα social media και κυρίως στο Facebook. Οι ντανιτσες που συνέχεια αναφέρεις είναι χαζοχαρουμενα κορίτσακια τύπου σαρας που επειδή γουστάρουν τον Αγγελόπουλο υον υπερασπιζονται στο οτιδήποτε. Από εκεί και πέρα αν νομίζεις ότι μέσα σε αυτό το thread υπάρχουν τέτοια άτομα συνέχισε να το λες αλλα σε αυτά συγκεκριμένα και όχι σε εμένα η σε οποιαδήποτε αλλο λογικό άτομο που παρακολουθεί το παιχνίδι. Μας παρομοιαζεις με αυτά τα άτομα και κάποια στιγμή καταντάει σπαστικό (και δεν το κάνεις μόνο εσυ). Εμείς τον Αγγελόπουλο τον στηρίζουμε γιατί είναι ο καλύτερος αθλητικά και επιπλέον βοηθάει στην επιβίωση της ομάδας του σε σημείο που να είναι μια ομάδα μονος του ( αυτό ισχύει περισσότερο στο αθλητικό κομμάτι).

• Like 3
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

@Vasilis24

Παρακολουθώ πολυ "στενά" τα social media και κυρίως στο Facebook. Οι ντανιτσες που συνέχεια αναφέρεις είναι χαζοχαρουμενα κορίτσακια τύπου σαρας που επειδή γουστάρουν τον Αγγελόπουλο υον υπερασπιζονται στο οτιδήποτε. Από εκεί και πέρα αν νομίζεις ότι μέσα σε αυτό το thread υπάρχουν τέτοια άτομα συνέχισε να το λες αλλα σε αυτά συγκεκριμένα και όχι σε εμένα η σε οποιαδήποτε αλλο λογικό άτομο που παρακολουθεί το παιχνίδι. Μας παρομοιαζεις με αυτά τα άτομα και κάποια στιγμή καταντάει σπαστικό (και δεν το κάνεις μόνο εσυ). Εμείς τον Αγγελόπουλο τον στηρίζουμε γιατί είναι ο καλύτερος αθλητικά και επιπλέον βοηθάει στην επιβίωση της ομάδας του σε σημείο που να είναι μια ομάδα μονος του ( αυτό ισχύει περισσότερο στο αθλητικό κομμάτι).

Kαταρχάς ήμουν ξεκάθαρος στο πού αναφερόμουν και αυτά τα κοριτσάκια είναι και που ψηφίζουν...

​Τώρα, για σένα, αν στηρίζεις παίκτη, καθαρά λόγω αγωνιστικότητας, φαντάζομαι ότι θα έλεγες καμιά καλή κουβέντα και για άλλους, που είναι εξίσου καλοί στο αγωνιστικό κομμάτι.

​Αν πάλι το κριτήριό σου ήταν η βοήθεια στην επιβίωση, αρχηγάρα και Τσανγκ βοηθούσαν πολύ περισσότερο, κι ο Ντάνος βοηθούσε, έκανε τις συναλλαγές του δίνοντας και το ψαροντούφεκο χωρίς να ρωτήσει την ομάδα του, τον προμόταρε όμως η παραγωγή με τα ψάρια που του έδινε, όταν οι ντιάσιμοι είχαν καιρό να φάνε.

​Επίσης, ο Ντάνος έχει κερδίσει μόλις μία φορά ατομική ασυλία, δε μετράνε αυτά τα αγωνίσματα στη συνολική αθλητική εικόνα ενός παίκτη, μόνο τα μπαλάκια;

• Like 1
Δημοσ.

Kαταρχάς ήμουν ξεκάθαρος στο πού αναφερόμουν και αυτά τα κοριτσάκια είναι και που ψηφίζουν...

​Τώρα, για σένα, αν στηρίζεις παίκτη, καθαρά λόγω αγωνιστικότητας, φαντάζομαι ότι θα έλεγες καμιά καλή κουβέντα και για άλλους, που είναι εξίσου καλοί στο αγωνιστικό κομμάτι.

​Αν πάλι το κριτήριό σου ήταν η βοήθεια στην επιβίωση, αρχηγάρα και Τσανγκ βοηθούσαν πολύ περισσότερο, κι ο Ντάνος βοηθούσε, έκανε τις συναλλαγές του δίνοντας και το ψαροντούφεκο χωρίς να ρωτήσει την ομάδα του, τον προμόταρε όμως η παραγωγή με τα ψάρια που του έδινε, όταν οι ντιάσιμοι είχαν καιρό να φάνε.

​Επίσης, ο Ντάνος έχει κερδίσει μόλις μία φορά ατομική ασυλία, δε μετράνε αυτά τα αγωνίσματα στη συνολική αθλητική εικόνα ενός παίκτη, μόνο τα μπαλάκια;

Μέχρι το παιχνίδι να γίνει ατομικό μετράει το να συμβάλεις στην ομαδα σου αγωνιστικά. Το ότι δεν ανέφερα κάποιον άλλο δεν σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι είναι για το μπεος. Απλά εξέφρασα την άποψή μου για τον Αγγελόπουλο ο οποίος έχει το μεγαλύτερο ποσοστό νικών απο όλους του παίκτες καξ εχει δείξει πολλές φορές ότι μπορεί να νικήσει τους πάντες. Φυσικά και υπάρχουν άλλοι καλοί παίκτες όπως ο βλακας ο Κύπριος, ο Βασάλος και ο μαναβης.

Επισκέπτης
Δημοσ.

γουσταρω σοβαρη συζητηση και επιχειρηματα.

Εγώ γουστάρω ξεκατίνιασμα :P

Δημοσ.

lol ρε παιδια τι αθλητικα και επιβιωση γελανε και οι πετρες.. :P

"Στηρίζουμε" οποιον συμπαθούμε σαν προσωπικοτητα απο κει και περα ποιος θα παρει τα 100κ τι μας νοιαζει ποσοστά θα πάρουμε. :P Εγω γουστάρω Σπαλ γιατι βγαζει γελιο και αντιπαθώ βενζινα γιατι μου θυμιζει τον κλασσικό βλάχο ελληναρα ψευτομαγκα, αδιαφορώ τι γίνεται μεταξύ τους και ποιος πετυχαίνει καλυτερα τους στοχους πραγματικα..

Στο κατω κατω πλεον περισσοτερο απο εμας τρωνε πλεον και δεν εχει κανένα στοιχείο του original αμερικανικου survivor.

Η πέραση του βενζινα δεν ειναι τυχαια ειναι απλα γιατι εκει φανταζεται τον εαυτο του ο μεσος ελληνας(καλος σε ολα οπως προβαλει η παραγωγη τον βενζινα) παιρνοντας τα παντα πιο σοβαρα απο οσο θα επρεπε και η στερημένη μεση ελληνιδα με τα τοσα απωθημένα θελει εναν αντρα "αρχηγο" (δεν ειναι ολες ετσι για τις "ντανιτσες" λεω).

• Like 3
Δημοσ.

"Στηρίζουμε" οποιον συμπαθούμε σαν προσωπικοτητα απο κει και περα ποιος θα παρει τα 100κ τι μας νοιαζει ποσοστά θα πάρουμε. :P Εγω γουστάρω Σπαλ γιατι βγαζει γελιο και αντιπαθώ βενζινα γιατι μου θυμιζει τον κλασσικό βλάχο ελληναρα ψευτομαγκα, αδιαφορώ τι γίνεται μεταξύ τους και ποιος πετυχαίνει καλυτερα τους στοχους πραγματικα..

Στο κατω κατω πλεον περισσοτερο απο εμας τρωνε πλεον και δεν εχει κανένα στοιχείο του original αμερικανικου survivor.

Η πέραση του βενζινα δεν ειναι τυχαια ειναι απλα γιατι εκει φανταζεται τον εαυτο του ο μεσος ελληνας(καλος σε ολα οπως προβαλει η παραγωγη τον βενζινα) παιρνοντας τα παντα πιο σοβαρα απο οσο θα επρεπε και η στερημένη μεση ελληνιδα με τα τοσα απωθημένα θελει εναν αντρα "αρχηγο" (δεν ειναι ολες ετσι για τις "ντανιτσες" λεω).

Θα ήταν πολύ καλό, για πάρα πολλούς λόγους να κέρδιζε τελικά ο πιο χαβαλές, ας ελπίσουμε οι 4κ να έχουν γλυκές αναμνήσεις :P

Δημοσ.

Αθλητικά ο Αγγελόπουλος είναι μια κλάση ανώτερος από όλους τους υπόλοιπους και φάνηκε στα παιχνίδια με τους Τούρκους.

Ακόμα και ο τρόπος που πανηγυρίζει η εκνευρίζεται όταν χάνει αυτό δείχνει ,και αυτό κάποιος που έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με τον αθλητισμό το καταλαβαίνει.

Δεν είναι όμως ο superman,σε παιχνίδια που έχει ταχύτητα και ευλυγισία,υστερεί λίγο σε σχέση με Μάριο,Μισθοφόρο,και το ισοφαρίζει με το πάθος,και τις ταρζανιές του.

Τα παιχνίδια ασυλίας είναι όλα ισορροπίας και ευνοούν τους ήρεμους και ολίγον χαπακωμένους σε εισαγωγικά.

Τα υπόλοιπα περί συναλλαγών με ψαροντούφεκα,αγοραπωλησίες υποδημάτων κλπ δεν έχουν ξεκαθαρίσει είναι παραφιλολογίες Facebook,και πικραμένων αποχωρήσαντων παιχτών.

Το ότι είναι νευρικός είναι,αλλά και ποιος δεν θα ήταν στη θέση του,με αυτά που έχει περάσει ,με την αγωνιστικότητα που έχει,και με το τι έχει προσφέρει σε παραλία,ψάρεμα,μαγείρεμα.

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν πρόκειται να κερδίσει ο Σπαλ και το ξέρουμε δυστυχώς, 90% θα παει στην αμολυβδη και 10% αν ξεπαραδιαστουν τα χαλουμια. :P Πριν πει κανεις "μα δεν το αξιζει καθολου ειναι αχρηστος στα αγωνισματα κτλπ" να θυμισω για αλλη μια φορα οτι το survivor σε οποιαδήποτε έκδοση του δεν ειναι αθλητικη διοργάνωση αλλιως θα πηγαιναν μονο επαγγελματιες αθλητες. Στο πρωτο που καναμε εμεις αν θυμάμαι καλα ο καλυτερος με διαφορα ηταν ο Βαλασης παρ'ολα αυτα δεν κερδισε αυτος αλλα μια αδιάφορη ξανθιά με την κλικα της..

Πολυ πιθανό αν δεν ψήφιζε ο κόσμος εδω να το έπαιρνε κανένας χανταμπακης παντως και ο βενζινας να ειχε φυγει νωρις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα. Για μενα ο Σπαλαουρας μονο γελιο δε βγαζει ο φουκαρας. Ειναι το ειδος του Ελληνα που τα περιμενει ετοιμα ολα στο πιατο. Ετσι ειναι και με τον Σεφερλη ας πουμε υπαρχoυν καποιοι που γελανε. Οσο για τον Ντανο ο ανθρωπος ειναι ανεμος. Καλοι και καποιοι αλλοι αλλα για δευτεροι. Επεξ/σία από lefter
  • Like 1
Δημοσ.

Ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα. Για μενα ο Σπαλαουρας μονο γελιο δε βγαζει ο φουκαρας. Ειναι το ειδος του Ελληνα που τα περιμενει ετοιμα ολα στο πιατο. Ετσι ειναι και με τον Σεφερλη ας πουμε υπαρχπυν καποιοι που γελανε. Οσο για τον Ντανο ο ανθρωπος ειναι ανεμος. Καλοι και καποιοι αλλοι αλλα για δευτεροι.

Καλα δεν σου ειπα οτι ειναι κωμικος και βγαζει τρελο γελιο, απλα μου αρεσε το στυλακι του σε σχεση με αλλα ατομα εκει που το χουν δει εντελως tryhard ενω ξερουμε τις συνθήκες που ζούνε. Κατα τα αλλα προσωπικές προτιμήσεις δεν γινεται να αρεσουν σε ολους οι ιδιοι.

Δημοσ.

Καλα δεν σου ειπα οτι ειναι κωμικος και βγαζει τρελο γελιο,.[/quote

Ειπα κι εγω

Γράψε κάτι τέτοιο στο twitter κι αν βρεθεί έστω ένας να σου απαντήσει, σου βγάζω το καπέλο.

​Εγώ απλά ανέβασα το gif που σπρώχνει το Χρανιώτη και δέχτηκα καταιγισμό επιθέσεων...

​Η πλάκα είναι ότι δικαιολογούν τα πάντα στον Ντάνο, βρίζουν όλους τους άλλους, ψηφίζουν σε όλες τις ψηφοφορίες (είδα ψηφοφορία ποιος θέλετε να μείνει μεταξύ Ευριδίκης και Μάριου, με 88% στην Ευρυδίκη, όλες από Ντανίτσες που φοβούνται το Μάριο) και δεν παραδέχονται τουλάχιστον ότι το κάνουν γιατί γουστάρουν εμφανισιακά τον Ντάνο, αλλά σου λένε για προσωπικότητα και συμπεριφορά και ότι για ό,τι του βγάζει κακή εικόνα, φταίει το μοντάζ.

​Όταν βέβαια μετά λες ότι τα ίδια έλεγε κι ο Χανταβλάκης αλλά αυτόν τον βρίζανε, δεν απαντούν...

Εσυ εισαι Μεσιτσα η Ροναλντιτσα ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...