Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς πιστεύουν αρκετοί ότι έχει ελπίδες να κερδίσει ο Μάριος.
​Κύπριος να κερδίσει σε παιχνίδι Τούρκου παραγωγού, που θα γυρίσει τον τελικό του Τούρκικου στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, μου φαίνεται έως απίθανο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

DBQQ8TFXsAIX5b0.jpg

Mάριος Κωστας θέλουν αλλαγη. Και στη θέση του Μάριου το Μπιπ Μπιπ οχι το Κογιοτ. Δεν φημιζεται για ραδιουργίες ο Κυπριος άλλωστε. Τον αδικει αυτο :P

Θελω να δω την σαρα να παιζει δραμα :P

Στο θέατρο σε παράσταση του μπαμπά, αλλά με αλλαγμένο επώνυμο, για να δείξει ότι τα κατάφερε "μόνη της"

• Like 3

Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς πιστεύουν αρκετοί ότι έχει ελπίδες να κερδίσει ο Μάριος.

​Κύπριος να κερδίσει σε παιχνίδι Τούρκου παραγωγού, που θα γυρίσει τον τελικό του Τούρκικου στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, μου φαίνεται έως απίθανο...

επειδη το χρήμα μιλά και οι Κύπριοι στέλνουν μαζικά σμσ. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι με αυτό που λες θα φανεί
  • Like 1

Επισκέπτης

Δεν ξέρω ποιο είναι πιο τραγικό στη συγκεκριμένη παράσταση. Η Σάρα ή ο Μπίγαλης.

Μια χαρά είναι ο Μπιγαλης.

Mάριος Κωστας θέλουν αλλαγη. Και στη θέση του Μάριου το Μπιπ Μπιπ οχι το Κογιοτ. Δεν φημιζεται για ραδιουργίες ο Κυπριος άλλωστε. Τον αδικει αυτο :P

Σίχαμα Μάριε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...