Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι κατι τετοιο ειχε πει νομιζω αυτη ηταν που ειχε παντρευτει τον Τουρκο απο το Ελλαδα-Τουρκια

Ναι, η ναντια
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς πιστεύουν αρκετοί ότι έχει ελπίδες να κερδίσει ο Μάριος.
​Κύπριος να κερδίσει σε παιχνίδι Τούρκου παραγωγού, που θα γυρίσει τον τελικό του Τούρκικου στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, μου φαίνεται έως απίθανο...

Δημοσ.

DBQQ8TFXsAIX5b0.jpg

Mάριος Κωστας θέλουν αλλαγη. Και στη θέση του Μάριου το Μπιπ Μπιπ οχι το Κογιοτ. Δεν φημιζεται για ραδιουργίες ο Κυπριος άλλωστε. Τον αδικει αυτο :P

Δημοσ.

Θελω να δω την σαρα να παιζει δραμα :P

Στο θέατρο σε παράσταση του μπαμπά, αλλά με αλλαγμένο επώνυμο, για να δείξει ότι τα κατάφερε "μόνη της"

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς πιστεύουν αρκετοί ότι έχει ελπίδες να κερδίσει ο Μάριος.

​Κύπριος να κερδίσει σε παιχνίδι Τούρκου παραγωγού, που θα γυρίσει τον τελικό του Τούρκικου στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, μου φαίνεται έως απίθανο...

επειδη το χρήμα μιλά και οι Κύπριοι στέλνουν μαζικά σμσ. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι με αυτό που λες θα φανεί
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιο είναι πιο τραγικό στη συγκεκριμένη παράσταση. Η Σάρα ή ο Μπίγαλης.

Μια χαρά είναι ο Μπιγαλης.

Δημοσ.

Mάριος Κωστας θέλουν αλλαγη. Και στη θέση του Μάριου το Μπιπ Μπιπ οχι το Κογιοτ. Δεν φημιζεται για ραδιουργίες ο Κυπριος άλλωστε. Τον αδικει αυτο :P

Σίχαμα Μάριε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...