Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενοκτονια εγινε στην κλικα χανταμπακη

1)Χανταμπακης

2)Χουτος

3)Βαλαβανη

4)πασχαλη

5)λαουρα

6)κοκκινακης

μονο η βαλαβανη εμεινε γιατι ειχε την τυχη να βγει μια φορα υποψηφια με 4 ατομα το ενα απο τα οποια ηταν η λαουρα

και ενας αστερισκος για τον μπο ο οποιος ενα διαστημα ηταν και αυτος φιλικα προσκειμενος στην κλικα αν και δεν μπηκε βαθια αλλα φροντισε να εχει μυαλο και να απομακρυνθει οταν εβλεπε οτι εφευγαν οι αλλοι ο ενας μετα τον αλλον

τους πηρε στον λαιμο του ο χανταφιδακης(θα πεις ανηλικα ητανε ?)

ο χουτος πχ σαν προσωπικοτητα κατι σαν κοκκινακης ηταν στην αρχη χαμηλων τονων. αν δεν ηταν μελος ανετα θα ειχε φτασει μεχρι τωρα και ηταν και αρκετα καλυτερος αγωνιστικα

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Καλα και οι αλλοι δεν ητανε καλυτεροι με την μαναβοκλικα που μπινελικωνε χυδαια οποιον τολμουσε να τον ψηφισει

• Like 2
Δημοσ.

Μια φορα ψηφισα Χρανιωτη για να φυγει ο Χανταμπακης και δεν το μετανιωσα.Κατα τα αλλα σωστος.

Λυσσα με Χανταμπακη ε. Και εγώ δεν τον πήγαινα καθόλου αλλά όχι ούτε λεπτό δεν θα δώσω σε κανένα Survivor x factor κτλ reality. Τα χρήματα βγαίνουν με πάρα πάρα πολύ κόπο και είναι κρίμα.

Πωςεισετσιμωρη

Δηλαδή δεν έμπαινες με σακούλα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κριμα για την Λαουρα και ειναι καλο μωρο..

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάτι σχετικό ποτέ αλλά σήμερα έμαθα ότι ο Κύπριος αρχικά είχε κάνει αίτηση για το τούρκικο survivor και τελικά τον στείλανε στο ελληνικό

• Like 1
Δημοσ.

Ναι γιατι αν δεν παρουνε κυπριο στο τουρκικο survivor τι θα παρουνε

απο εκει ξεκινανε καθε χρονια παιρνουνε κυπριο και μετα βρισκουν τουρκους

• Like 1
Δημοσ.

Ναι γιατι αν δεν παρουνε κυπριο στο τουρκικο survivor τι θα παρουνε

απο εκει ξεκινανε καθε χρονια παιρνουνε κυπριο και μετα βρισκουν τουρκους

Κυπριακό survivor δεν?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάτι σχετικό ποτέ αλλά σήμερα έμαθα ότι ο Κύπριος αρχικά είχε κάνει αίτηση για το τούρκικο survivor και τελικά τον στείλανε στο ελληνικό

Kαι πως θα μιλαγε μαζι τους αφου οι περισσότεροι δεν ξερουν αγγλικα.

Δημοσ.

Kαι πως θα μιλαγε μαζι τους αφου οι περισσότεροι δεν ξερουν αγγλικα.

Ξέρω 'γω; Με τον ίδιο τρόπο που επικοινωνούσε και η Ελληνίδα που ήταν στο Ελλάδα-Τουρκία και ήταν πάλι στο τούρκικο πέρσυ νομίζω

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξέρω 'γω; Με τον ίδιο τρόπο που επικοινωνούσε και η Ελληνίδα που ήταν στο Ελλάδα-Τουρκία και ήταν πάλι στο τούρκικο πέρσυ νομίζω

Στην Μελετη ειπε οτι στην παραλια μιλουσε με ενα ατομο που ηξερε αγγλικα και στα συμβουλια φοραγε ακουστικο για να καταλαβαίνει τι λενε οι συμπαίχτες.

Δημοσ.

Στην Μελετη ειπε οτι στην παραλια μιλουσε με ενα ατομο που ηξερε αγγλικα και στα συμβουλια φοραγε μικροφωνο για να καταλαβει τι λενε οι συμπαίχτες.

Αν θυμάμαι σωστά είπε πως ψηλό καταλάβαινε τι λένε αλλά δεν ήξερε να μιλήσει
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν θυμάμαι σωστά είπε πως ψηλό καταλάβαινε τι λένε αλλά δεν ήξερε να μιλήσει

Ναι κατι τετοιο ειχε πει νομιζω αυτη ηταν που ειχε παντρευτει τον Τουρκο απο το Ελλαδα-Τουρκια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...