Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο τούρκικο δεν υπάρχει αυτή η 24ωρη ψηφοφορία;

Δεν ξέρω αν έχουν 24ωρη ψηφοφορία, δεν κάθομαι να βλέπω και τις ψηφοφορίες, λίγο χαζεύω τ'αγωνίσματα και την Berna, δυνατό κομμάτι :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Στο τουρκικο το εχουν γυρισει στο ατομικο και βγαζουν την πενταδα για τον τελικο, και φαντασου οταν παιξανε μαζι μας ηταν 12 ατομα οχι 10 οπως εμεις.

Δεν ξέρω αν έχουν 24ωρη ψηφοφορία, δεν κάθομαι να βλέπω και τις ψηφοφορίες, λίγο χαζεύω τ'αγωνίσματα και την Berna, δυνατό κομμάτι :P

με μπερδέψατε

Επισκέπτης

με μπερδέψατε

Δεν ξέρω για 24ωρη ψηφοφορία άπλα ότι είναι ήδη σε ατομικό.

Του εχουν αλλαξει τα φωτα του παιχνιδιου με τις ψηφους,ειδικα οπως το καναν τωρα.

Αντε να το καναν στους τελευταιους 3-4,πολυ μαρουλι η υποθεση 

Δειτε αμερικανικο να ευχαριστηθείτε 

• Like 2

Δεν ξέρω για 24ωρη ψηφοφορία άπλα ότι είναι ήδη σε ατομικό.

Δε νομίζω ότι είναι ακόμα σε ατομικό, 9 άτομα είναι και ακόμα αγωνίζονται ως ομάδες...

Γι'αυτό έκοψαν από το επεισόδιο τον Ντάνο που τα έχωνε στην Ευριφίδη και απόψε με το Χραν δεν έβαλαν φωνή στο βρισίδι που του έριξε, σου λέει κάτσε μην του ρίξω το προφίλ και χάσω χρήμα, ξέρουν τι κάνουν...

• Like 2

Θα αρπάξει λεφτά ο Σκαι άκου τι σκέφτηκε 24ωρη ψηφοφορία. Δλδ εκτός Σάρα Μπο και κάποιος αλλος.

σου λέει τη Δευτέρα δε βγάλαμε ούτε τα έξοδα, κάπως πρέπει να τους τα παρουμε. Ας στείλουν τώρα Κύπριοι, ντανιτσες και σπαλιαριτσες...
  • Like 4

Επισκέπτης

Δε νομίζω ότι είναι ακόμα σε ατομικό, 9 άτομα είναι και ακόμα αγωνίζονται ως ομάδες...

Πέντε θα είναι οι παίκτες που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του Survivor, με το ένα "εισιτήριο" του τελικού να έχει βρει ήδη τον… κάτοχό του!

Η Σεμά Απάκ από την ομάδα των "Διάσημων" είναι η πρώτη που εξασφάλισε μια θέση στον τελικό του τουρκικού Survivor, μέσα από μια ειδική κατηγορία αγωνισμάτων, που δεν υπάρχει –μέχρι στιγμής τουλάχιστον- στην ελληνική εκπομπή.

Σε αυτά τα αγωνίσματα, όλοι οι παίκτες αγωνίζονται μεταξύ τους, ανεξαρτήτως ομάδας. Με κάθε νίκη, κερδίζουν και μια "ζωή" και αντίστοιχα σε κάθε γύρο που θα ηττηθούν, χάνουν μία από τις "ζωές" τους.

http://www.newsit.gr/media/Survivor-Poios-paiktis-paei-apeytheias-ston-teliko/729620

Πέντε θα είναι οι παίκτες που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του Survivor, με το ένα "εισιτήριο" του τελικού να έχει βρει ήδη τον… κάτοχό του!

Η Σεμά Απάκ από την ομάδα των "Διάσημων" είναι η πρώτη που εξασφάλισε μια θέση στον τελικό του τουρκικού Survivor, μέσα από μια ειδική κατηγορία αγωνισμάτων, που δεν υπάρχει –μέχρι στιγμής τουλάχιστον- στην ελληνική εκπομπή.

Σε αυτά τα αγωνίσματα, όλοι οι παίκτες αγωνίζονται μεταξύ τους, ανεξαρτήτως ομάδας. Με κάθε νίκη, κερδίζουν και μια "ζωή" και αντίστοιχα σε κάθε γύρο που θα ηττηθούν, χάνουν μία από τις "ζωές" τους.

http://www.newsit.gr/media/Survivor-Poios-paiktis-paei-apeytheias-ston-teliko/729620

Παραμένουν οι ομάδες, από ό,τι κατάλαβα γίνονται και 2 συγκεκριμένες δοκιμασίες που θα εξασφαλίσουν σε 2 από τους 5 κατευθείαν 1 θέση στον τελικό, κατά τ'άλλα συνεχίζουν κανονικά ως 2 ομάδες.

​Οι δικοί μας γλυκάθηκαν κι επειδή ήθελαν να το τραβήξουν κι άλλο, αλλά τα γυρίσματα δεν μπορούσαν να κρατήσουν άλλο στον Άγιο Δομίνικο, μιας και θα τελειώσουν σε συγκεκριμένη ημερομηνία και για εμάς και για τους Τούρκους, αποφασίσαμε να κάνουμε και ημιτελικό, ο οποίος θα γίνει και αυτός στην Ελλάδα.

​Και σιγά μη βγάλουμε παίκτες απευθείας από δοκιμασίες για τον τελικό, όταν μπορούμε να τους τα φάμε χοντρά...

Θα με κάνουν να θέλω να χάσουν οι μαχητές στην επόμενη ασυλία, να φύγει η Σάρα να δω πώς θα το κρατήσουν ομαδικό...

• Like 1

Παραμένουν οι ομάδες, από ό,τι κατάλαβα γίνονται και 2 συγκεκριμένες δοκιμασίες που θα εξασφαλίσουν σε 2 από τους 5 κατευθείαν 1 θέση στον τελικό, κατά τ'άλλα συνεχίζουν κανονικά ως 2 ομάδες.

​Οι δικοί μας γλυκάθηκαν κι επειδή ήθελαν να το τραβήξουν κι άλλο, αλλά τα γυρίσματα δεν μπορούσαν να κρατήσουν άλλο στον Άγιο Δομίνικο, μιας και θα τελειώσουν σε συγκεκριμένη ημερομηνία και για εμάς και για τους Τούρκους, αποφασίσαμε να κάνουμε και ημιτελικό, ο οποίος θα γίνει και αυτός στην Ελλάδα.

​Και σιγά μη βγάλουμε παίκτες απευθείας από δοκιμασίες για τον τελικό, όταν μπορούμε να τους τα φάμε χοντρά...

Θα με κάνουν να θέλω να χάσουν οι μαχητές στην επόμενη ασυλία, να φύγει η Σάρα να δω πώς θα το κρατήσουν ομαδικό...

Κάτι από όλα αυτά γνωρίζουν και οι παίκτες και άρχισαν να ψηφίζουν πιο αγωνιστικά.

Παρεπιπτόντως, ενδιαφέρει τους θεσσαλονικείς:

orestis-tsangk-iek-alfa.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...