Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5 κομμάτια παζλ δεν μπόρεσε να τα βάλει στην σωστή τρύπα

μιλάω με κριτήριο την εμφάνιση. Το παζλ το έλυσε και η Πασχάλη αλλά δεν...

Προφανώς σαν πιο μικρη ήταν κουκλίτσα αλλα η κολιδα είναι μιλφαρα με τα όλα της πραγματική γυναίκα το άλλο το μικρούλη το 23 χρονο δεν ξέρει που πάνε τα 4 ακόμα.

Γιαυτό είπα γούστα είναι αυτά. Άλλοι θέλουν μικρουλες και άλλοι μιλφ
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

μιλάω με κριτήριο την εμφάνιση. Το παζλ το έλυσε και η Πασχάλη αλλά δεν... Γιαυτό είπα γούστα είναι αυτά. Άλλοι θέλουν μικρουλες και άλλοι μιλφ

Ο καλος ο μύλος όλα τα αλέθει.

Δημοσ.

Ρε παιδια αυτος ο Arnold που ξεκινησε την συζητηση και ελεγε οτι θα παει survivor τελικα πηγε? Μηπως ειναι ο μουνοΠανος?? Λετε να εχετε τον Αρχηγος σας σε αυτο το ποστ και να μην το ξερετε!χχαχαχα

Δημοσ.

O μισθοφλώρος είναι ο κλασικός Νεολ ψευτόμαγκας. Νομίζει οτι είναι ψηλός, γυμνασμένος, έξυπνος ,ικανός, ενώ στην πραγματικότητα είναι κοντός, αγύμναστος, χαζός και ανίκανος.

Χθες στο αγώνισμα αυτός και ο Τσανκ ήταν οι χειρότεροι. Ο άμυαλος μποντιμπιλντεράς ήταν μακράν ο καλύτερος απο την πλευρά των μαχητών ,γιατί έπαιζε με πάθος και δύναμη. Ο μισθοφλώρος Φατσέας είναι καλός στο να κουτσομπολεύει με τις γυναίκες.

Aπο τις γυναίκες των μαχητών η πιο αντιπαθητική είναι η Ελένη. Στις αμπελοφιλοσοφίες και στην κατινιά πρώτη ,αλλά στα αγωνίσματα τελευταία. Επίσης είναι τόσο εκτός πραγματικότητας που απορεί γιατί ψηφίζεται. Εκτός πραγματικότητας είναι και το ζαβό η Ελισάβετ ,αλλά αυτή δικαιολογείται κάπως λόγο ηλικίας.

• Like 1
Δημοσ.

O μισθοφλώρος είναι ο κλασικός Νεολ ψευτόμαγκας. Νομίζει οτι είναι ψηλός, γυμνασμένος, έξυπνος ,ικανός, ενώ στην πραγματικότητα είναι κοντός, αγύμναστος, χαζός και ανίκανος.

Χθες στο αγώνισμα αυτός και ο Τσανκ ήταν οι χειρότεροι. Ο άμυαλος μποντιμπιλντεράς ήταν μακράν ο καλύτερος απο την πλευρά των μαχητών ,γιατί έπαιζε με πάθος και δύναμη. Ο μισθοφλώρος Φατσέας είναι καλός στο να κουτσομπολεύει με τις γυναίκες.

Aπο τις γυναίκες των μαχητών η πιο αντιπαθητική είναι η Ελένη. Στις αμπελοφιλοσοφίες και στην κατινιά πρώτη ,αλλά στα αγωνίσματα τελευταία. Επίσης είναι τόσο εκτός πραγματικότητας που απορεί γιατί ψηφίζεται. Εκτός πραγματικότητας είναι και το ζαβό η Ελισάβετ ,αλλά αυτή δικαιολογείται κάπως λόγο ηλικίας.

Κακώς πάντως λέγεται μισθοφοροκλίκα, μιας και το μυαλό πίσω απ'αυτήν την κλίκα φυσικά δεν είναι ο μισθοφόρος, αλλά η μιλφ, η οποία χρησιμοποιεί τους άλλους για να μη φαίνεται.

Και τον καυγά μεταξύ του Πανάρα και του μανάβη εκείνη τον είχε ξεκινήσει, μεγάλη οχιά κι ας την αγαπάμε :P

Δημοσ.

Η άχρηστη κλαίγεται που την ψηφίζει συνέχεια το ίδιο άτομο.

Η ίδια ψηφίζει μόνιμα το ίδιο άτομο. Και χαμογελάει. Κακιασμένο βούρλο.

Το ένα της μάτι μου φαίνεται ότι φεύγει λίγο οφσάιντ

Μόλις την βλέπω αλληθωρίζω και εγώ:

351bkp3.jpg

35k4sns.jpg

2q2ps76.jpg

giphy.gif

• Like 3
Δημοσ.

Η άχρηστη κλαίγεται που την ψηφίζει συνέχεια το ίδιο άτομο.

Η ίδια ψηφίζει μόνιμα το ίδιο άτομο. Και χαμογελάει. Κακιασμένο βούρλο.

Μόλις την βλέπω αλληθωρίζω και εγώ:

351bkp3.jpg

35k4sns.jpg

2q2ps76.jpg

giphy.gif

Ω ρε μάνα μου την παντρεύει η μάνα της ξέρει κανείς? Τρελό μωρό

Δημοσ.

Χθες ο Αγγελόπουλος ήταν το ίδιο χρήσιμος με τον Χούτο, μπορεί και πιο χρήσιμος. Αλλά δεν ασχολήθηκε κανένας, σα να μην έπαιξε! Ούτε οι παίχτες ασχολήθηκαν, ούτε η παραγωγή, σα να έχουν ξενερώσει κάπως μαζί του!

Καλά στις ερωτήσεις μερικές απαντήσεις που έδωσαν είναι εκτός τόπου και χρόνου, ούτε παιδάκια δεν θα τις έδιναν!

Δημοσ.

Χθες ο Αγγελόπουλος ήταν το ίδιο χρήσιμος με τον Χούτο, μπορεί και πιο χρήσιμος. Αλλά δεν ασχολήθηκε κανένας, σα να μην έπαιξε! Ούτε οι παίχτες ασχολήθηκαν, ούτε η παραγωγή, σα να έχουν ξενερώσει κάπως μαζί του!

Καλά στις ερωτήσεις μερικές απαντήσεις που έδωσαν είναι εκτός τόπου και χρόνου, ούτε παιδάκια δεν θα τις έδιναν!

Νομίζω δεν ανέφεραν καν ότι ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κι αυτός

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω δεν ανέφεραν καν ότι ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κι αυτός

Αυτό μπορεί να το είπε κάποια στιγμή ο παρουσιαστής.

Από όσα έχω δει ως τώρα πάντως ο Χούτος έχει πιθανότητες να κερδίσει κι ας τον δίνουν χαμηλά. Είναι συμπαθητικός, δεν δημιουργεί προβλήματα και είναι και καλός στα αγωνίσματα.

• Like 1
Δημοσ.

Από τη συνέντευξη του Γουίλι φάνηκε για πολλοστί φορά ότι κρύβουν σκηνικά.

Π.χ κανεις δεν έδειξε τα "καψώνια" στον Αρχηγό.

Και μετά αναρωτιέστε γιατί γουστάρουμε να τους βιάζει τα όνειρα.

Αυτό μπορεί να το είπε κάποια στιγμή ο παρουσιαστής.

Από όσα έχω δει ως τώρα πάντως ο Χούτος έχει πιθανότητες να κερδίσει κι ας τον δίνουν χαμηλά. Είναι συμπαθητικός, δεν δημιουργεί προβλήματα και είναι και καλός στα αγωνίσματα.

Ο αντίστοιχος Τσανγκ του Χανταμπάκη είναι.

• Like 5
Δημοσ.

Από τη συνέντευξη του Γουίλι φάνηκε για πολλοστί φορά ότι κρύβουν σκηνικά.

Π.χ κανεις δεν έδειξε τα "καψώνια" στον Αρχηγό.

Και μετά αναρωτιέστε γιατί γουστάρουμε να τους βιάζει τα όνειρα.

Ο αντίστοιχος Τσανγκ του Χανταμπάκη είναι.

Τι να σου πω, μπορεί να μην είμαι και τόσο αντικειμενικός. Όταν ακούω Λάμπρος Χούτος οε οε οε συγκινούμαι! :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...