Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίλι: Eίπα στον Πάνο πως τα 8 στα 10 πράγματα που λέει είναι βλακείες.

Να λες πάλι καλά  που μετά από αυτό ζεις ακόμα Μίστερ Πουθενά.. ΟΥΣΤ!

• Like 3
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Θύμωσα πολύ με όσα αποκάλυψε ο Γίλι στο ΟΛΑ. Έβγαλαν τον Πάνο έξω από την καλύβα και πήγε και κοιμήθηκε μόνος του πάνω σε κάτι θάμνους στο κρύο. Καλή η πλάκα, καλό το τρόλινγκ, αλλά εδώ φαίνεται ότι υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι κάποια άτομα αδίστακτα και επικίνδυνα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν επενέβη η παραγωγή...

Αυτό είχε γίνει τότε που ο Πάνος είχε προτείνει σε συμπαίκτες του να ψηφίσουν τον μισθοφόρο και ο τελευταίος, προφανώς κατευθυνόμενος από την Ειρήνη η οποία κινεί τα νήματα στην κλίκα, αρχισε να του κάνει ψυχολογικό πόλεμο βρίζοντας τον και αποκαλώντας τον ομοφυλόφιλο.

Ο Γίλι μάλιστα ανέφερε ότι τον έβριζαν και τα κορίτσια, κάτι που δεν μας έδειξε ο ΣΚΑΙ αλλά το ανέφερε ο Πάνος στο συμβούλιο ("άρχισαν οι τέσσερις να με βρίζουν").

Θα τη πατησει ο ΣΚΑΙ αν δε μεινει μεσα ο Παναρας

Να παει να χεστει με τους διασημους και την κατασκοπο Βαλαβανη που εχει βαλει μεσα

Ολα στο αποκαλυπτικα με το Μενιο

Κριμα για τον Κωνσταντινο που επαιξε πολυ καλα

Μαρινακη φερτον τωρα

Επαγγελματιες αθλητες και να λενε οτι ο ελεφαντας πηδαει 3 μετρα ?

• Like 2
Δημοσ.

​Koροϊδία, είπε ο ρέφερι ότι πρέπει να παίξουν 4 κοπέλες, η Λάουρα πάλι δεν έπαιξε χωρίς να έχει κάτι και δεν είχαν κανένα πλεονέκτημα οι μαχητές, δεν παίζεται επί ίσοις όροις το παιχνίδι.

​Δε φτάνει που τους έβαλαν ποδόσφαιρο με 2 επαγγελματίες από τη μία ομάδα, άφησαν και την άχρηστη να μην παίξει...

Και αν δεν κάνω λάθος στην αρχή την ανακοίνωσε κιόλας ο Τανι είπε δλδ οι ομάδες είναι Ευριδικη-Πασχαλη και Λαουρα-Ειρήνη. Νταξει λεπτομέρειες σιγά. Απλά δεν βουτάει σε νερό και δεν παίζει μπάλα και δεν και δεν και δεν...
Δημοσ.

Θύμωσα πολύ με όσα αποκάλυψε ο Γίλι στο ΟΛΑ. Έβγαλαν τον Πάνο έξω από την καλύβα και πήγε και κοιμήθηκε μόνος του πάνω σε κάτι θάμνους στο κρύο. Καλή η πλάκα, καλό το τρόλινγκ, αλλά εδώ φαίνεται ότι υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι κάποια άτομα αδίστακτα και επικίνδυνα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν επενέβη η παραγωγή...

Αυτό είχε γίνει τότε που ο Πάνος είχε προτείνει σε συμπαίκτες του να ψηφίσουν τον μισθοφόρο και ο τελευταίος, προφανώς κατευθυνόμενος από την Ειρήνη η οποία κινεί τα νήματα στην κλίκα, αρχισε να του κάνει ψυχολογικό πόλεμο βρίζοντας τον και αποκαλώντας τον ομοφυλόφιλο.

Ο Γίλι μάλιστα ανέφερε ότι τον έβριζαν και τα κορίτσια, κάτι που δεν μας έδειξε ο ΣΚΑΙ αλλά το ανέφερε ο Πάνος στο συμβούλιο ("άρχισαν οι τέσσερις να με βρίζουν").

τι ακριβώς είπε ο γιλι; πότε τον πέταξαν έξω από τη καλύβα;
Δημοσ.

Τι τσόντα είναι αυτή η Καλλέργη

Δεν παίζεται το στήθος της και το πρόσωπο της. Αν της βάλουμε και κόλο βαλαβανης έχεις την τέλεια γυναίκα.

Δημοσ.

Big boobs & Muai Thai πώς συνδυάζονται βρε παιδιά;! [κι εγώ που νόμιζα ότι στα αθλήματα το μεγάλο στήθος δεν βολεύει]

Δημοσ.

Και γιατι πιστευουμε τον Γιλι;;

Ειναι κατι που δεν εχει συζητησει ποτε ο Πανος ή το πιστο κινεζικο σκυλι ή καποιος αλλος , τουλαχιστον που να το εδειξε η καμερα.

Θεωρω πως αν ειχε γινει κατι τετοιο, τοτε ο Πανος και η ομαδα του θα ψηφιζαν τον διοργανωτη αυτου του σκηνικου(Μισθοφορος ή Ειρηνη) και θα ηταν σε συνεχη κοντρα.

Δεν αποκλειεται ο Γιλι να λεει τετοια για να δημιουργησει αρνητικες εντυπωσεις για αυτους που και καλα διοργανωσαν κατι τετοιο και να ευνοησει τον Πανο με τον οποιο ηταν κοντα.

Δημοσ.

Big boobs & Muai Thai πώς συνδυάζονται βρε παιδιά;! [κι εγώ που νόμιζα ότι στα αθλήματα το μεγάλο στήθος δεν βολεύει]

Βυζοσκαμπιλα!!! Όλα συνδυάζονται.

Δημοσ.

Και στιβο να κανεις,αμα τα γενετικα σου ειναι να εχεις μεγαλο στηθος θα εχεις μεγαλο στηθος.

Δημοσ.

Ε αφού το είπε ο Γουίλι, που είναι τόσο σταθερός χαρακτήρας και καλός, πρέπει να είναι αλήθεια...

Δημοσ.

Θα αυτοπυρποληθώ να το ξέρετε...

Και δεν θα έχετε mod μετά...

:eek:

Πριν το κανεις κανε με μοντ του θεματος για να μην το πειραξει κανεις θα το προσεχω εγω :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Πριν το κανεις κανε με μοντ του θεματος για να μην το πειραξει κανεις θα το προσεχω εγω :P

Πάντως αποφάσισα απόψε να κάτσω να το δω ολόκληρο για να σας κάνω τη χάρη. Και για την περίπτωση που φύγει ο ...αντιπαθητικός, λέω να πάω πριν να πάρω και μια σαμπάνια να την έχω δίπλα μου!  :ph34r:

• Like 4
Δημοσ.

Πάντως αποφάσισα απόψε να κάτσω να το δω ολόκληρο για να σας κάνω τη χάρη. Και για την περίπτωση που φύγει ο ...αντιπαθητικός, λέω να πάω πριν να πάρω και μια σαμπάνια να την έχω δίπλα μου!  :ph34r:

Μεχρι το βραδυ προλαβαινεις να κανεις οτι ερωτηση θες περι αποριων και να δεις μερικα επεισοδια για να εισαι διαβασμενος :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...