Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.alfavita.gr/arthron/koinonia/survival-camps-kai-sta-dimotika-sholeia-prosklisi-toy-syllogoy-goneon-kai-kidemonon

Ντάξει καλός ο χαβαλές και τα memes για όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι, αλλά ο τύπος έχει ξεφύγει. Απέτυχε να πάρει το έπαθλο και ψάχνει κάθε τρόπο για δημοσιότητα και λεφτά, παίρνοντάς τα μάλιστα από μικρά παιδιά. Απορώ πώς επιτρέπουν τόσοι γονείς αυτή τη γελοιότητα (εδώ να μου πεις μικρά παιδάκια δημοτικού βλέπουν survivor φανατικά).

Τα λεφτά φαίνεται να πηγαίνουν στη ΜΚΟ "Κάνε μια Ευχή" και όχι στην τσέπη του.

Όπως και να έχει ατυχής επιλογή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Επισκέπτης

Τα λεφτά φαίνεται να πηγαίνουν στη ΜΚΟ "Κάνε μια Ευχή" και όχι στην τσέπη του.

Όπως και να έχει ατυχής επιλογή

Κατι θα βγαλει κι αυτος τσαμπα δεν πάει.

Αυτος ειναι ο μονος που έφυγε και ακούγεται ακόμα το όνομα του.

Mε την αποχωρηση αυριο μπο η κοκκινακη(θεωρω οτι θα φυγει ο κοκκινακης δεν ειναι σποιλερ ειναι προσωπικη αποψη!)

την επομενη εβδομαδα αλλαζουνε τα πραγματα στα αγωνισματα

απο την μια θα εχουν το δικαιωμα οι μπλε να κρυβουνε τον σπαλ ανα ενα αγωνισμα.οι ομαδες δηλαδη θα ειναι ετσι

αγγελο     - κυπριος

χρανιολα - μαναβης

μπο η κοκ- φουσκας

βαλαβανη- σαρα

σε αυτον τον συνδιασμο η ζυγαρια γερνει εμφανως προς τους μπλε 

απο την αλλη θα ειναι αναγκασμενοι(αν δεν τον πιασει παλι η "μεση" του..) να παιζει ανα ενα ματς οποτε οι ομαδες θα ειναι ετσι

αγγελο     - κυπριος

χρανιολα - μαναβης η φουσκας

μπο η κοκ- σπαλ

βαλαβανη- σαρα

σε αυτον τον συνδιασμο η ζυγαρια γερνει ελαφρα προς τους κοκκινους

οποτε λογικα κυριακη πανε με τον δευτερο συνδιασμο με σπαλιαρα μεσα και τον κρυβουνε δευτερα στην ασυλια.

http://www.alfavita.gr/arthron/koinonia/survival-camps-kai-sta-dimotika-sholeia-prosklisi-toy-syllogoy-goneon-kai-kidemonon

Ντάξει καλός ο χαβαλές και τα memes για όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι, αλλά ο τύπος έχει ξεφύγει. Απέτυχε να πάρει το έπαθλο και ψάχνει κάθε τρόπο για δημοσιότητα και λεφτά, παίρνοντάς τα μάλιστα από μικρά παιδιά. Απορώ πώς επιτρέπουν τόσοι γονείς αυτή τη γελοιότητα (εδώ να μου πεις μικρά παιδάκια δημοτικού βλέπουν survivor φανατικά).

Γιατί τόση άρνηση;

Τι ακριβώς κάνει ένα παιδάκι τα τελευταία χρόνια; Αν δεν καίγεται στο τάμπλετ 12 ώρες το 24ωρο, θα καίγεται στη τηλεόραση. Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις μπορεί οι γονείς να το πάνε στο πάρκο.

Αν ο τύπος το έχει οργανωσει καλά, με συνεργασία παιδαγωγών κοκ, θα πάει πολύ καλά. Εγω το φαντάζομαι σαν πρωτοποριακές αθλοπαιδίες ανάλογα με την ηλικία του παιδιου. Πολύ καλή πρωτοβουλία. 

Nα τονιστεί εδω πως αυτη τη στιγμη τα πιτσιρικια καιγονται με το survivor. Τουλάχιστον ας κερδίσουν κάτι απο αυτο μέσω των αθλοπαιδιων. Σωστή προσέγγιση στα σημεία των καιρών χρειάζεται.

Υ.Γ- Εγω το παιδί μου θα το έστελνα χαλαρά πάντως.

• Like 1

Εγω θα το έστελνα σε καποιο άθλημα εστω και με το ζορι και οχι σε τετοιες χαζομάρες να σου πω την αλήθεια.. 

• Like 1

...

Γυρίζει σπίτι το μικρό, τον ρωτάς πως σου φάνηκε, τι κάνατε;

Ε σήμερα είχαμε μάθημα προσποίησης τραυματισμού.

Στη συνέχεια θα μάθουμε πως να φτιάχνεις κλίκες, να αποκτήσεις δικο σου σκύλο κτλ.

• Like 7

Εγω θα το έστελνα σε καποιο άθλημα εστω και με το ζορι και οχι σε τετοιες χαζομάρες να σου πω την αλήθεια.. 

Mε το ζορι κανεις δεν έμαθε τιποτε να ξέρεις. Σκοπός ειναι να χρησιμοποιήσεις κάτι που αρέσει στους περισσότερους για να κερδίσεις κάτι εσυ ή το παιδί.

Γυρίζει σπίτι το μικρό, τον ρωτάς πως σου φάνηκε, τι κάνατε;

Ε σήμερα είχαμε μάθημα προσποίησης τραυματισμού.

Στη συνέχεια θα μάθουμε πως να φτιάχνεις κλίκες, να αποκτήσεις δικο σου σκύλο κτλ.

δε νομιζω οτι οργανωσεις οπως το κάνε μια ευχή θα έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους. 

Πάντως αν το survivor σου περνάει τέτοια προτυπα, εσυ γιατι το παρακολουθεις? Εγω ας πουμε σπάω πλάκα και γουστάρω και το τοπικ για να τρολάρω τους ντανουλιτσους.

Αντε σήμερα ελπίζω να έχει καυγά

Για καβγα δε ξερω.

Παω στοιχημα ομως οτι εχει πεσιμο Μαριου.

Το εχει καθιερωσει.

Πεφτει κι ασχημα ο κυπριος.

Mε το ζορι κανεις δεν έμαθε τιποτε να ξέρεις. Σκοπός ειναι να χρησιμοποιήσεις κάτι που αρέσει στους περισσότερους για να κερδίσεις κάτι εσυ ή το παιδί.

Δεν παει ακριβως ετσι γιατι καμια φορα θελεις το ερεθισμα εστω και με το ζορι, εγω πχ σαν παιδί ημουν πολυ αντιδραστικο το μονο που ηθελα να κανω ειναι να παιζω video games, οι γονεις μου με πηγαν με το ζορι basket/ποδοσφαιρο/πυγμαχια. Τελικα αγαπησα και τα 3 αθηληματα(το basket λιγοτερο γιατι δεν το συνεχισα μετα το σχολειο) αν και στην αρχη γκρίνιαζα πολυ, στο τελος φτιάξαμε και ομαδα 5x5 και συνεχισα και μετα το σχολειο. Επισης και πυγμαχια πηγα αλλα 4 χρόνια μονος μου γιατι μου αρεσε και ειχα κανει και φιλους. Το μονο που χρειαζοταν ηταν να γινει η αρχη εστω και με το ζορι.

Καθε περιπτωση διαφερει βεβαια αλλα πιο αρνητικό/πεισματάρη/αντιδραστικό απο εμενα δυσκολα βρισκεις, μου το λενε ακομα και τωρα στη δουλεια.. :P

• Like 2

Ποτέ δε κατάλαβα πάντως γιατί δε δέχθηκαν την επιθυμία της Παπαδοπούλου να πάει στους μαχητές

γιατί υπάρχουν κανόνες στο παιχνίδι, δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θελχαχαχαχαχα

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...