Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Γιαυτο να το παρει ο Σπαλ να κλαινε ολοι

Ήταν ο μόνος που είπε ότι ήρθε στο Survivor για τα λεφτά. Οι υπόλοιποι ήρθαν για την εμπειρία για την πλάκα τους κτλ. Πήγε να του ξεφύγει χθες του βασαλου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήταν ο μόνος που είπε ότι ήρθε στο Survivor για τα λεφτά. Οι υπόλοιποι ήρθαν για την εμπειρία για την πλάκα τους κτλ. Πήγε να του ξεφύγει χθες του βασαλου

για να βρουν τον εαυτο τους ρε, τι δεν καταλαβαινεις

ΣΠΑΑΑΑΑΑΑΛ μόνο

Επισκέπτης

Κανένα σχόλιο για ΧΑ δεν έχει κάνει, τι σου είναι η παραπληροφόρηση..."

Γιατι δεν βγηκε καποιος απο την οικογενεια του να πει το αντιθετο τοτε?

Λες να ξέρει;

Ό,τι θέλουν κάνουν.

του ειχαν ξεφυγει πληροφοριες σε μια συνεντευξη και φαινοταν να ξερει κατι τωρα που βγηκε εξω και κανει παρεα με τη Μελετη

ναι αλλά τελικό πως θα μοιράσεις τις ψόφους? 2 θα είναι. Ο Έλληνας και ο Κύπριος. Αλλά επειδή είμαστε αδέρφια ο Μάριος θα έχει και Ελληνικό κοινό.

Όλα θα κριθούν στην συμμετοχή. Με μια πρώτη εκτίμηση ο Κύπριος θα το πάρει εύκολα. Όσοι περισσότεροι Έλληνες όμως συμμετάσχουν τόσο θα πέφτουν οι πιθανότητες για τον Κύπριο

δε νομιζω. εμεις μπορει να ψηφισουμε πχ μαριο ενω οι κυπριοι δεν θα ψηφιζαν με τιποτα ντανο. δεν ειμαστε τοσο φανατικοι αυτο θελω να πω. και κανονικα αμα μεινει ντανος και μαριος στο τελος θα πρεπει ντανο να ψηφισουν οι ελληνες κι ας καποιοι τον αντιπαθησαν λογω συμφιλιωσης με γιουφτρα

η οποία όλως τυχαίως θα γίνει στους μαχητές

ασε εγώ φίλε έχω ξενερώσει άσχημα γιατί συχαίνομαι ανθρώπους όπως η Βαλαβάνη. Μπορεί οι περισσότεροι να φανατίζονται και την επόμενη μέρα να την ξεχνάνε αλλά εγώ τέτοιους ανθρώπους δεν τους ξεχνώ!!! βρωμιάρα!!!

Έχω σταματήσει να βλέπω survivor εδώ και 2 βδομάδες. Όχι από αντίσταση αλλά έχω ξενερώσει με το πόσο γελοίο/μαγειρεμένο είναι.

Και ούτε αυτή τη βδομάδα θα δω. Είδα σήμερα απλά για την ασυλία.

για να βρουν τον εαυτο τους ρε, τι δεν καταλαβαινεις

ΣΠΑΑΑΑΑΑΑΛ μόνο

Αν το καλοσκεφτει κανεις ηταν ο μονος που ειπε απο την αρχη οτι θελει τα λεφτα.. ο μονος αληθινος.. ετσι για το γαμωτο ας τα παρει ο Σπαλ και ας ειναι παραλιας...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...