Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπα εγώ νομίζω οτι ο μανάβης τελικά θα τα πάρει τα λεφτά 

αχαχαχαχαχαχχα η λέρα

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είναι πιο γελοιο. Το να κερδίσει ο ένας επειδή ταυλωνουν κάποιες ή να κερδίσει κάποιος επειδή απλα γεννήθηκε στην Κύπρο;

Αγωνιστικά το αξίζουν και οι δύο, αλλά με τα πάνω κριτήρια θα ψηφιστούν.

τουλαχιστον το εχουν αγωνιστικα οπως λες κι ας ψηφιστουν με αλλα κριτηρια. σκεψου να το επαιρνε κανας σπαλαουρας ή καμια σαρα. εκει θα ηταν το γελοιο. το καλυτερο για μενα θα ηταν να το παρει ο τουμπανος αλλα δεν παιζει με τιποτα δεν εχει κοινο

Δημοσ.

η λαουρα καθοταν γιατι ειχαν επιλογες. τωρα απλα δε γινεται να μεινει μονο μια γυναικα οσο υπαρχει ακομη ομαδικο παιχνιδι.

Δεν θα καθόταν. Θα την βαζαν να παίξει με Κοκκινάκη. Ιζι

Δημοσ.

Τους έχει κάνει μάγια ή είναι όρος συμβολαίου να μην την ψηφίζει κανείς...:

τους εχει στησει κωλο..

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είναι πιο γελοιο. Το να κερδίσει ο ένας επειδή ταυλωνουν κάποιες ή να κερδίσει κάποιος επειδή απλα γεννήθηκε στην Κύπρο;

Αγωνιστικά το αξίζουν και οι δύο, αλλά με τα πάνω κριτήρια θα ψηφιστούν.

Ο Κύπριος θα κερδίσει γιατί ο Ντάνος έκανε τη μλκια και συμφιλιώθηκε με την Βλαχαβάνη και έτσι έχασε όλο τον αντρικό πληθυσμό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απο αυτην την ψηφοφορια ο σκαι δεν θα μαζεψει ουτε 50 ευρω

:lol:

Δημοσ.

Ο Κύπριος θα κερδίσει γιατί ο Ντάνος έκανε τη μλκια και συμφιλιώθηκε με την Βλαχαβάνη και έτσι έχασε όλο τον αντρικό πληθυσμό.

τι όλον; εδώ μέσα έχουμε ακόμα κάποιους ερωτευμένους

Επισκέπτης
Δημοσ.

παμε για τρειλερ τωρα

Δημοσ.

κι αυτο να μην ειχε γινει παλι ο κυπριος θα το επαιρνε γιατι ειναι γνωστος ο φανατισμος της κυπρου να βγαζουν παντα δικο τους νικητη

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...