Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγώ το ξαναλέω

αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ survivor

το μόνο που έχει σχέση με το survivor είναι ο τίτλος

τα αθλήματα είναι της πλάκας, όλα πανομοιότυπα και δεν έχουν καθόλου ενδιαφέρον

πλέον δεν βλέπω τα τρίωρα σχεδόν επεισόδια που βάζει

μόνο την επόμενη μέρα μπαίνω στο νετ για να δω αποσπάσματα από κανέναν καυγά

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

εγώ το ξαναλέω

αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ survivor

το μόνο που έχει σχέση με το survivor είναι ο τίτλος

τα αθλήματα είναι της πλάκας, όλα πανομοιότυπα και δεν έχουν καθόλου ενδιαφέρον

πλέον δεν βλέπω τα τρίωρα σχεδόν επεισόδια που βάζει

μόνο την επόμενη μέρα μπαίνω στο νετ για να δω αποσπάσματα από κανέναν καυγά

Εγω αν και ειμαι φαν του survivor   του Αμερικανικου και Αυστραλιανου ,εβαλα να το δω το δικο μας  απο το site tou σκαι  (γιατι δεν βλεπω ελληνικα καναλια δεν ειναι καν συνδεδεμενη η κεραια )και στο πρωτο μισαωρο εβαλα τα γελια ...

Τουλαχιστον παιδικο η ντροπη των survivor ειναι .

Φυσικα δεν το ξαναδα .

• Like 1

Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω, υπαρχουν πουθενα τα επεισοδια του Survivor 1 που προβληθηκε στο Μεγκα; Θα ηθελα πολυ να τα δω, αν εχετε καμια ιδεα σχετικα με το που μπορουμε να τα βρουμε θα σας ημουν ευγνωμων.

Εγω αν και ειμαι φαν του survivor   του Αμερικανικου και Αυστραλιανου ,εβαλα να το δω το δικο μας  απο το site tou σκαι  (γιατι δεν βλεπω ελληνικα καναλια δεν ειναι καν συνδεδεμενη η κεραια )και στο πρωτο μισαωρο εβαλα τα γελια ...

Τουλαχιστον παιδικο η ντροπη των survivor ειναι .

Φυσικα δεν το ξαναδα .

Τοση μεγαλη διαφορα εχουν; Γιατι οντως οι δοκιμασιες φαινονται ψιλογελοιες αλλα αν προσθεσεις στην εξισωση οτι τρωνε ελαχιστα , ακομα και αυτες δεν φαινονται ευκολες(αν οντως ειναι αληθεια οτι δειχνουν και δεν τους ταιζουν στα κρυφα)

• Like 1

...και ο πρώτος άνδρας που βλέπω ever με tramp stamp... :P

φιλε κυκλοφορει κι αλλος αναμεσα μας, εχω πετυχει εναν "μπουλη" με τετοιο tatoo, ό,τι πιο fail σε αντρικό tatoo

Καπου ειδα οτι ειναι με Γουιλι.

Αν παρουμε στα σοβαρα τη σελιδα για τον μανατζερ στο fb, ο Γουιλι ειναι μουρη στηνκοσμικη Αθηνα, αρα μπορει να γνωριζονται.

Ή τον εβαλε ο μανατζερ να τσακωθει με τον Χανταμπακη σαν δοκιμασια μυησης, οπως θα εκανε καθε σοβαρος OG.:P

• Like 3

Τοση μεγαλη διαφορα εχουν; Γιατι οντως οι δοκιμασιες φαινονται ψιλογελοιες αλλα αν προσθεσεις στην εξισωση οτι τρωνε ελαχιστα , ακομα και αυτες δεν φαινονται ευκολες(αν οντως ειναι αληθεια οτι δειχνουν και δεν τους ταιζουν στα κρυφα)

Δεν τους ταιζουν  σιγουρα  κρυφα αυτα ειναι βλακειες .

Δεν ειναι δοκιμασιες   ειναι παιχνιδακια για παιδικη χαρα .Η πεινα και ο υποσιτισμος ειναι  βασικο χαρακτηριστικο του  survivor  αυτο ελειπε να μην το ειχαν ουτε αυτο .Επισης το αλλο κουλο ψηφιζει το κοινο αν ειναι δυνατον ,αναιρει το μεγαλυτερο μερος της στρατηγικης .

Ψηφισαν ολες οι κομπλεξικες γκομενες βγηκε  εξω η Καλεργη ,θα ψηφισουν αυριο ολοι οι κομπλεξικοι αντρες θα βγει ο Σπαλιαρας κ.ο.κ ,ανεξαρτητα αν ειναι  καλοι παιχτες κτλπ .

• Like 2

Όλα για την τηλεθέαση...λέγεται επίσης πως πρόκειτε σύντομα να μπεί στο παιχνίδι νέος διάσημος (Ελευθερία Ελευθερίου). Η συγκεκριμένη είχε θέμα με νευρική ανορεξία...πέρνει/ουν τέτοια ρίσκα αν υπάρχει πρόβλημα στο τι γίνετε πραγματικά με το φαγητό σε αυτό το .."παιχνίδι" ;

Μου αρέσει που αυτός ο Χανταμπάκης (και καλά διάσημος, ούτε εγώ ούτε όσους ρώτησα τον ήξεραν) λέει μην ασχολείσαι με την ομάδα μου. Που στο προηγούμενο συμβούλιο μιλούσε για την άλλη ομάδα.

Δεν τους ταιζουν  σιγουρα  κρυφα αυτα ειναι βλακειες .

Δεν ειναι δοκιμασιες   ειναι παιχνιδακια για παιδικη χαρα .Η πεινα και ο υποσιτισμος ειναι  βασικο χαρακτηριστικο του  survivor  αυτο ελειπε να μην το ειχαν ουτε αυτο .Επισης το αλλο κουλο ψηφιζει το κοινο αν ειναι δυνατον ,αναιρει το μεγαλυτερο μερος της στρατηγικης .

Ψηφισαν ολες οι κομπλεξικες γκομενες βγηκε  εξω η Καλεργη ,θα ψηφισουν αυριο ολοι οι κομπλεξικοι αντρες θα βγει ο Σπαλιαρας κ.ο.κ ,ανεξαρτητα αν ειναι  καλοι παιχτες κτλπ .

Στο ξενο υπαρχουν στο νησι immunity idols,Μετα την ψηφοφορια το χρησιμοποιεις και οποιαδηποτε ψηφος στο ονομα σου ακυρωνεται.Αλλα εδω ο κοσμος.Οποτε who cares,ακομα και εκει σκατα τα εκαναν.

το ξαναειπα αλλα το δικο μας ειναι αλλο παιχνιδι. Δεν εχει ξαναγινει να ψηφιζει ο κοσμος. Περα απο τις πιο διασκεδαστικες/συνθετες δοκιμασιες και την επιβιωση η μεγαλυτερη διαφορα ειναι οτι το αμερικανικο εχει στρατηγικη και ειναι ο καθενας για τον εαυτο του. Το tag ειναι outwit, outplay, outlast. Όλοι πάνε ξέροντας ότι θα πουν ψεματα, οτι θα κανουν συμμαχιες, οτι θα προδωσουν ατομα που τους εμπιστευονταν και οτι θα προδωθουν. Ουτε κλαιγονται, ουτε μιλαν για ομαδικοτητες κλπ. Τον νικητη στον τελος τον ψηφιζουν οι 7-8 παικτες που εφυγαν τελευταιοι και πολλες φορες βλεπεις να ψηφιζουν για νικητη ατομο που τους εδιωξε απλα γιατι ηταν οντως ο καλυτερος στο να παιζει το παιχνιδι ειτε επειδη κινουσε τα νηματα, ειτε επειδη καθοταν επιτηδες στην σκια σαν swing vote.

Προτεινω να δειτε ολοι τα πρωτα 10 λεπτα απο την εβδομη σεζον (Pearl Islands) και θα με θυμηθειτε.

• Like 1

Επειδη γενικα αυτην την περιοδο πορωθηκα με την φαση, εκατσα να δω το Ελλαδα Τουρκια το οποιο δεν εβλεπα οταν παιζοταν. Πιστευω οτι αδικεις τουλαχιστον αυτο το συγκεκριμενο οταν μιλας για ελλειψη στρατηγικης, οπου και κλικες γερες υπηρχαν και προδωσιες και πολλες ανατροπες. Απο τα λιγα που θυμαμαι για το 1 και εκει ειχε γινει χαμος με Ορθουλα-Ηλια και την κλικα της Ευαγγελιας.

Βλεπω τωρα δοκιμασιες του ξενου survivor. Δεν θεωρω οτι εχω δει κατι το τρομερο αν εξαιρεσεις το αγωνισμα με τις σακουλες και το παζλ.

λεπτομερειες για τα προηγουμενα δεν θυμαμαι αλλα ναι τοτε τα διασκεδαζα αρκετα οπως και το παταγονια που ειχε ακομη πιο αντιξοες συνθηκες και φανερη ψηφοφορια. Το φετινο δεν μπορω να το αντεξω για πολλη ωρα.

Οσον αφορα τις δοκιμασιες στο ελληνικο βλεπουμε καθε φορα το ιδιο ακριβως πραγμα: Στιβο μαχης και μετα στοχο που ακυρωνει τον στιβο μαχης. 

Στο αμερικανικο αν ειναι ομαδικες θα ειναι οντως ομαδικες και θα απαιτουν συνεργασια δεν θα ειναι εικοσι φορες showdown σε δυο παικτες.

Δες τρεις απο τη σεζον 28 (Cagayan)

ατομικη διασκεδαστικη

https://www.youtube.com/watch?v=35mGutGM0xM

ομαδικη συνεργασιας με δυο σκελη

https://www.youtube.com/watch?v=KvIWuErHjA4

https://www.youtube.com/watch?v=Zcb6j2OU8yw

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...