Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Αν μείνει ετσι όπως είναι πιστεύω θα πέσει πολύ του χρόνου. Πολύς κόσμος ήδη βαρέθηκε

Τιποτα σαν την πρωτη φορα... ολοι θα μπουν υποψιασμενοι αφου θα εχουν επηρεαστει αρκετα απο το 1... για εμενα θα παει απατο το 2...

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άπατο δεν θα πάει, αλλά σίγουρα δεν θα κάνει και τα 70% που κάνει τώρα. Ένα 20-30% δε θα είναι κακό, ανάλογα το κάστινγκ αλλά και του ανταγωνισμού από τα άλλα κανάλια

Άπατο δεν θα πάει, αλλά σίγουρα δεν θα κάνει και τα 70% που κάνει τώρα. Ένα 20-30% δε θα είναι κακό, ανάλογα το κάστινγκ αλλά και του ανταγωνισμού από τα άλλα κανάλια

Ena 20-30 σε σχέση με το 70??? Για εμένα άπατο.. :-D

Ena 20-30 σε σχέση με το 70??? Για εμένα άπατο.. :-D

μη ξεχνάς πως ο σκαι δεν το ήθελε και επέμενε ο Τούρκος. Ο Αλαφούζος στη καλύτερη ήλπιζε για 30. 70να ξανακάνει το θεωρώ απίθανο εκτός και αν βάλουν τον Τζόνι ντεπ μέσα.

Δεν φοβάμαι το επόμενο σουρβάιβορ. Διάσημοι σούργελα με προβληματικούς χαρακτήρες υπάρχουν μπόλικα, μαχητές θα γίνει κατάλληλη διαλογή από την παραγωγή για να έχουμε λίγο από όλα.

ένα 2μηνο καλά είναι, παραπάνω δεν τραβάει, το βαριέσαι, τα ίδια και τα ίδια.

Mα όλο τα ίδια και τα ίδια, ατομικά παιχνιδάκια μέχρι τις 10 νίκες, ας έκαναν και μερικά ομαδικά, να πρέπει να συνεργαστούν όλοι μαζί, έτσι δημιουργούνται και οι καλές οι κόντρες, όχι αν έριξε πιο γρήγορα κάποιος μερικές κορίνες...

Π.χ. θα μπορούσε να ήταν κάτι τέτοιο, που είναι και από τα πολύ απλά...

​http://www.youtube.com/watch?v=RA_uiICIs8Q

• Like 2

Αν μείνει ετσι όπως είναι πιστεύω θα πέσει πολύ του χρόνου. Πολύς κόσμος ήδη βαρέθηκε

Εγώ σταμάτησα να το βλέπω μετά τα επεισόδια με τους Τούρκους. 

Πρώτον είχα ήδη αρχίσει να κουράζομαι από τη διάρκεια, την κουραστική επανάληψη, και το γεγονός ότι πραγματικά με καθιστούσε δέσμιο για να μην πω σκλάβο του.

Δεύτερον, ο αγώνας με τους Τούρκους με έκανε να τους συμπαθήσω όλους και μου άρεσε η φιλική τους αλληλεπίδραση, με αποτέλεσμα να μη θέλω να τους βλέπω οπαδικά πλέον και να μη μου αρέσει να μαλώνουν. Νομίζω πως έχασε κάποιο ενδιαφέρον το όλο παιχνίδι με τη νέα οπτική που μας έδωσε, έστω και για 2 επεισόδια. 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...