Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ψαχνετε να βρειτε ? Τετοια γινονται σε καθε αγωνισμα απο ολους .Απλως η παραγωγη επελεξε να το κανει θεμα για τους γνωστους λογους τηλεθεασης . Τυχαιο ειναι που ο Τανι μανι  ειπε 30 φορες στο επεισοδειο οτι το σκαλακι ειναι εκει για λογους ασφαλειας και πιπες πριν γινει οτι γινει ? Τι εγινε μαντης ξαφνικα ?

ΥΓ. Αυτο το πραμα με το σταυροκοπημα του Ντανου εχει καταντησει επιεικως γελοιο !

• Like 4
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Καλά περνάμε ξαφνικά, δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε

Πάντα τέτοια, σιχάματα παίκτες

Ρουβά γύρνα σπίτι σου

Δημοσ.

Γελοίο οσο και τα ψυχαναγκαστικα ζντο, εχω βαρεθει πραγματικά καθε 1 λεπτο ΕΝΑ-ΔΥΟ-ΤΡΙΑ (....) και μετα σταυροκόπημα και ιερο προσκύνημα στην αμόλυβδη..

• Like 3
Δημοσ.

Ο βενζινάς έπαιζε και μπάλα μέχρι Β'εθνική ε; Μέχρι τη Β' εθνική κατηγορία παίζουν ξύλο όχι μπάλα.

Από εκεί και πάνω, Α' λίγδα δηλαδή, αν είσαι άμπαλος δεν τη βγάζεις με το ξύλο και το νταιλίκι, γι' αυτό και δεν προχώρησε παραπάνω.

από τρίπλες, μυρωδιάς! Αμυντικός ήταν, θα σε κυνηγούσε συνέχεια βέβαια, αλλά ένας σχετικά καλός (χούτος - λέμε και κανένα αστειάκι) θα τον περνούσε αέρα.

Οι λεγομενοι κατσαπλιαδες της Β εθνικης.!

Γελοίο οσο και τα ψυχαναγκαστικα ζντο, εχω βαρεθει πραγματικά καθε 1 λεπτο ΕΝΑ-ΔΥΟ-ΤΡΙΑ (....) και μετα σταυροκόπημα και ιερο προσκύνημα στην αμόλυβδη..

1 2 3 αυτοι

3 2 1 ο Τανι

Δεν υπαρχει κρατος !

Δημοσ.

μη τα δείχνεις αυτά και χαλάς το προφίλ του χαλουμα

αποκλείεται να το έκανε αυτό ο Μάριος.

ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΡΩΤΗΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ !!

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν καλό είναι να θυμόμαστε όλη την πορεία των παιχτών.

Με αυτό το σκεπτικό και με βάση το γεγονός πως γυναίκα δεν είναι δυνατόν να νικήσει σε ένα παιχνίδι ταχύτητας και δύναμης έναν άντρα, είμαι μεταξύ των Μάριου και Βασσάλου. Αυτούς θέλω στον τελικό.

Ο βενζινάς μέχρι Β' εθνική δεν είπαμε;

Δημοσ.

Λοιπόν καλό είναι να θυμόμαστε όλη την πορεία των παιχτών.

Με αυτό το σκεπτικό και με βάση το γεγονός πως γυναίκα δεν είναι δυνατόν να νικήσει σε ένα παιχνίδι ταχύτητας και δύναμης έναν άντρα, είμαι μεταξύ των Μάριου και Βασσάλου. Αυτούς θέλω στον τελικό.

Ο βενζινάς μέχρι Β' εθνική δεν είπαμε;

ξεχνάς ότι ο νικητής βγαίνει από ψηφοφορία του κοινού οπότε το μεγάλο φαβορί είναι η Ευριδίκη. Αν το κατάλαβες καλός...
Δημοσ.

ξεχνάς ότι ο νικητής βγαίνει από ψηφοφορία του κοινού οπότε το μεγάλο φαβορί είναι η Ευριδίκη. Αν το κατάλαβες καλός...

Μπα αυτη την αποστολη της την πετυχε να ειναι ισως η μονη γυναικα που θα απομείνει, δεν υπαρχει περίπτωση να ακουμπήσει έπαθλο, βενζινας η χαλουμιν θα ειναι με τον πρώτο να εχει προβάδισμα για εμένα.

Δημοσ.

Ο βενζινάς έπαιζε και μπάλα μέχρι Β'εθνική ε; Μέχρι τη Β' εθνική κατηγορία παίζουν ξύλο όχι μπάλα.

Από εκεί και πάνω, Α' λίγδα δηλαδή, αν είσαι άμπαλος δεν τη βγάζεις με το ξύλο και το νταιλίκι, γι' αυτό και δεν προχώρησε παραπάνω.

από τρίπλες, μυρωδιάς! Αμυντικός ήταν, θα σε κυνηγούσε συνέχεια βέβαια, αλλά ένας σχετικά καλός (χούτος - λέμε και κανένα αστειάκι) θα τον περνούσε αέρα.

Έχεις παίξει ποτέ μπάλα έστω και σε μίνι σόκκερ με άτομο που έχει αγωνιστεί από Γ' Εθνική και άνω?

Δημοσ.

Έχεις παίξει ποτέ μπάλα έστω και σε μίνι σόκκερ με άτομο που έχει αγωνιστεί από Γ' Εθνική και άνω?

Εχω παιξει εγω στα 20 μου 8x8 με παλαίμαχους της ΑΕΚ και κάτι αλλα παπουδια.

Μας διελυσαν πολυ ασχημα, και σαν αντοχη κλατάραμε πολυ πιο πριν απο αυτους και τοτε παιζαμε συνεχεια ειχαμε αντοχη.. Μονο με δυναμη θυμαμαι ειχα κανει κατι καλα φαουλ γιατι δεν μπορουσα να μαρκαρω σωστα κανεναν και εκνευριστικαν αλλα tilt was real τοτε να χανεις απο 60αρηδες.. :P

Δημοσ.

Εχω παιξει εγω στα 20 μου 8x8 με παλαίμαχους της ΑΕΚ και κάτι αλλα παπουδια.

Μας διελυσαν πολυ ασχημα, και σαν αντοχη κλατάραμε πολυ πιο πριν απο αυτους και τοτε παιζαμε συνεχεια ειχαμε αντοχη.. Μονο με δυναμη θυμαμαι ειχα κανει κατι καλα φαουλ γιατι δεν μπορουσα να μαρκαρω σωστα κανεναν και εκνευριστικαν αλλα tilt was real τοτε να χανεις απο 60αρηδες.. :P

This.

Δημοσ.

Τι ψαχνετε να βρειτε ? Τετοια γινονται σε καθε αγωνισμα απο ολους .Απλως η παραγωγη επελεξε να το κανει θεμα για τους γνωστους λογους τηλεθεασης . Τυχαιο ειναι που ο Τανι μανι ειπε 30 φορες στο επεισοδειο οτι το σκαλακι ειναι εκει για λογους ασφαλειας και πιπες πριν γινει οτι γινει ? Τι εγινε μαντης ξαφνικα ?

ΥΓ. Αυτο το πραμα με το σταυροκοπημα του Ντανου εχει καταντησει επιεικως γελοιο !

Το πιο γελοίο είναι ότι αγωνιζόταν η Ευριδίκη κι από πίσω σταυροκοπιόταν ο Ντάνος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...