Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να μας δείξουν ΟΛΑ τα πέναλτι ΤΩΡΑ!!! Να δούμε ποιος έκανε τις ενστάσεις απο τους Ντιεσημοι.

Συννεληνες, όλοι στο Σύνταγμα!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Μάριος και Ντάνος τελικό...Κόντρα Κύπριων ψηφοφόρων με crazy fangirls του Ντάνου....Θα γίνει χαμούλης 

Nα δεις που θα ειναι το μοναδικο παιχνιδι που η μιση Ελλάδα θα θέλει να νικησει Κυπριος. Προσωπικά, παρόλο που θεωρω τον βενζινά εξαιρετικο παιχτη και σε πολλές περιπτώσεις τον θαυμάζω για τις επιδόσεις του (πχ με τους Τουρκους), δυστυχως ειναι πραγματικά προβληματικος χαρακτήρας. Και πλέον δικαιολογίες του τυπου "προχωρουσε μπροστά, μπηκε πρωτος στη βάρκα" και άλλα διάφορα που τα λένε διοτι προφανως εκει στους ντιάσιμους ολοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, δεν περνάνε.

Για αυτο και πλέον υποστηρίζω Βασάλο, που και καλός αθλητής ειναι και σωστος στη διαβίωση και ποτέ δε θα ξεχαστει πως όλες οι κοπέλες τον έβγαλαν ηρωα οταν έγινε το ατυχημα. Γεγονος που ξεχάστηκε ευκολα διοτι δε προβλήθηκε μετά. Αντιθετα οτι κάνει ο Ντάνος το δειχνουν 50 φορές. Ξέρουμε ποιους προωθει η παραγωγή. 

Θα επαναλάβω πως εδω ολοκληρη ψηφοφορία άλλαξαν για να μη φυγει αγαπημένο παιδί τους.

Για να ξερουμε απο ποια ηλικια και πανω ψηφιζουν Κυπριο ?

Στη Κυπρο ψηφίζουν ΟΛΟΙ. Ζουν και αναπνέουν για κάτι τέτοια. Απλά ψηφίζουν τον Κυπριο. 

Εδω έχασε κοτζάμ Αρετή απ το Κυπρia που τη στειλαμε και eurovision. Μιλάμε για τη μοναδικη διαφορετικη φωνη που εμφανιστηκε εδω και χρονια σε ταλεντ σοου, φωνη που θα μπορουσε να κάνει τεράστια καριέρα και ομως βγηκε Κυπρια.

• Like 1

Να μας δείξουν ΟΛΑ τα πέναλτι ΤΩΡΑ!!! Να δούμε ποιος έκανε τις ενστάσεις απο τους Ντιεσημοι.

Συννεληνες, όλοι στο Σύνταγμα!!

Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια θα φτάσουμε. Στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης.

• Like 2

Nα δεις που θα ειναι το μοναδικο παιχνιδι που η μιση Ελλάδα θα θέλει να νικησει Κυπριος. Προσωπικά, παρόλο που θεωρω τον βενζινά εξαιρετικο παιχτη και σε πολλές περιπτώσεις τον θαυμάζω για τις επιδόσεις του (πχ με τους Τουρκους), δυστυχως ειναι πραγματικά προβληματικος χαρακτήρας. Και πλέον δικαιολογίες του τυπου "προχωρουσε μπροστά, μπηκε πρωτος στη βάρκα" και άλλα διάφορα που τα λένε διοτι προφανως εκει στους ντιάσιμους ολοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, δεν περνάνε.

Για αυτο και πλέον υποστηρίζω Βασάλο, που και καλός αθλητής ειναι και σωστος στη διαβίωση και ποτέ δε θα ξεχαστει πως όλες οι κοπέλες τον έβγαλαν ηρωα οταν έγινε το ατυχημα. Γεγονος που ξεχάστηκε ευκολα διοτι δε προβλήθηκε μετά. Αντιθετα οτι κάνει ο Ντάνος το δειχνουν 50 φορές. Ξέρουμε ποιους προωθει η παραγωγή.

Θα επαναλάβω πως εδω ολοκληρη ψηφοφορία άλλαξαν για να μη φυγει αγαπημένο παιδί τους.

Στη Κυπρο ψηφίζουν ΟΛΟΙ. Ζουν και αναπνέουν για κάτι τέτοια. Απλά ψηφίζουν τον Κυπριο.

Εδω έχασε κοτζάμ Αρετή απ το Κυπρia που τη στειλαμε και eurovision. Μιλάμε για τη μοναδικη διαφορετικη φωνη που εμφανιστηκε εδω και χρονια σε ταλεντ σοου, φωνη που θα μπορουσε να κάνει τεράστια καριέρα και ομως βγηκε Κυπρια.

Την Κοσμιδου λες ε ? Οντος ηταν κατι το διαφορετικο. Την ειχα ξεχωρισει.
  • Like 1

Δεν τον παω μια τον βενζινα αλλα αυτο που του εκαναν ηταν λαλακια, του εκλεψαν τη νικη κανονικα και μου κανει εντυπωση πως κανεις απο μαϊτες δεν ειπε τιποτα(περιμενα βασαλο που ειναι καπως πιο δικαιος να μιλησει).. Εγω προσωπικά ουτε σε έπαθλο τέτοιο θα πήγαινα ουτε θα κραταγα το στομα μου κλειστο, μου φαινεται μικρότητα και αδικια. Ο μαναβης λεει οτι αν επεφτε και ο ιδιος θα κερδιζε κοκκινακη, αυτο δεν ισχυει το outcome δεν παραμένει σταθερό υπαρχουν άπειρες πιθανότητες να ειχε συμβεί κατι αλλο, αλλα επειδη ειναι στοκος τον δικαιολογώ οκ.

Ενταξει βενζινας εχει κουρασει πολυ ομως, σταυροκοπιεται 500 φορες λες και δινει τον αγωνα της ζωης του εχει μονιμα μια τσαμπουκαλεμενη φάτσα, εχει τσακωθει με το χιουμορ και αλλα πολλα. Απο την αλλη δεν συμπαθω και το χαλουμιν καθολου ουτε τον μισθοφλωρο για κανενα λογο.

Εδω μονο Σπαλ.

• Like 6

ωρε τι εχει να γινει στην ασυλια... αιμα, φρουρα

Τιποτα. 2 ασυλια και οι υπολοιποι 3 υποψηφιοι

ωρε τι εχει να γινει στην ασυλια... αιμα, φρουρα

μήπως πάει μία ατομική ασυλία;

Ποτε έχουμε ασυλία;

όποτε τους καπνίσει. Μήπως υπάρχει σταθερό πρόγραμμα και σταθεροί κανόνες;

Καλησπέρα σιχαματα. Πολύ σιχαματα οι μαχητες. Αυτός ό μισθοφορος περίοδο έχει? Τον έλεγε ο σπαλ μην έχεις νεύρα. Απαντούσε λες και του φάγε την γκόμενα. Δεν έχω νεύρα, γιατί λες έχω νεύρα, δεν έχω νεύρα, άρα λες ψέμματα. Άρα είσαι ΨΕΥΤΗΣ.

Συγνώμη ρε παιδιά τελειώνει αγώνισμα, ένταση αδρεναλίνη σφιγμοι, κάνει ότι άλλος ένσταση λογικό δεν είναι να αρνηθεί ο ντανος .

Μέχρι τώρα Τον κάνατε κλέφτη /ψεύτη /αλβανο/πρόσφυγα και δολοπλοκο

• Like 2

Ο βενζινάς έπαιζε και μπάλα μέχρι Β'εθνική ε; Μέχρι τη Β' εθνική κατηγορία παίζουν ξύλο όχι μπάλα.

Από εκεί και πάνω, Α' λίγδα δηλαδή, αν είσαι άμπαλος δεν τη βγάζεις με το ξύλο και το νταιλίκι, γι' αυτό και δεν προχώρησε παραπάνω.

από τρίπλες, μυρωδιάς! Αμυντικός ήταν, θα σε κυνηγούσε συνέχεια βέβαια, αλλά ένας σχετικά καλός (χούτος - λέμε και κανένα αστειάκι) θα τον περνούσε αέρα.

Τώρα οι κανόνες είναι κανόνες, πρέπει να του σφυρίξουν να χαλαρώσει λίγο γιατί θα είχε τη νίκη στο τσεπάκι. Τώρα δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Του λείπει μυαλό, ακόμα και στα ζντο φωνάζει σαν αρκούδα. Τι ζόρι τραβάνε κι αυτοί με τα ζντο, τους βαρέθηκε η ψυχή μου.

Ο μισθοφλώρας τον πάω στα αγωνίσματα, είναι καλός, το δε μπόξερ του από την εποχή του 1995 - τότε έφυγε στα καράβια και ξέμεινε με αυτό; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...