Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Εγω αυτά ειδα να παίζει ο Ρουβάς, μάλλον το είχε σε άλλο ημιτονιο για την φωνή του!

όχι κ εγώ αυτά είδα επίσης. Απλά δεν μου ακούγεται καλα. Να φταίει που γρατζουναω ηλεκτρική κ ο Ρουβας ακουστική. Ίσως γι αυτό ο Μπο δεν μπόρεσε να τζαμαρει (έχει καταστραφεί ψυχολογικά, καλύτερα να έπαιζε air guitar χαχα) αχαχα
  • Like 1
Δημοσ.

Αν τους δωσουν αλλα ρουχα να πανε στην πολη και το εστιατοριο να κανουν οι διασημοι ενσταση για παραβιαση κανονισμων.

Δημοσ.

Δεν έχω ψηφίσει κανέναν ακόμα.

Εκτός των Ντάνου-Μάριου-Βασσάλου έχει άλλος ελπίδες να πάρει τα λεφτά;

Δημοσ.

η Ευριδίκη

Μαθηματα ηθικολογιας απο τον μαναβη  :P

25qcfuh.jpg

Ωραίος
Δημοσ.

Ποσο διαφορετικό θα ηταν το παιχνιδι με χανταμπακη μεσα, δεν τον πηγαινα οπως και ολοι αλλα μου λειπει, θα τα ειχε γ@μησει ολα σήμερα..

"Ακους βλακα", "καταλαβες βλακα" LOL τωρα το θυμήθηκα, γιατι τον βγάλαμε εξω ρε παιδια?? :P

Το ρωτάς;

Ήταν κ@υλα να διαλύεται η κλίκα τους.

Δημοσ.

Η ομάδα που είχε Λάουρα, Μπο κ.α θεατές γιατί τη μια είχαν υψοφοβία και την άλλη κλασική περίπτωση οσφυαλγιας, αρχικά έκανε μαθήματα ηθικής με μπροστάρη τον Κοκκινακη γιατί ο Σπαλιαρας έκανε τον τραυματισμενο.

Μετά ενώ ο Αγγελόπουλος κλέβει φανερά γιατί είναι πίσω λέει δε κρίθηκε εκεί,πάλι ο Κοκκινακης που είναι αθλητής πόλο βεβαίως βεβαίως και τσιμπιεται κάτω απ το νερό. Ενώ και οι δυο ομάδες έχουν τα βλαστάρια που ξεκινάνε πριν το φρουτ, ο Αγγελόπουλος πάλι το χει κάνει και σε αγώνα 9-9 που ξεκινάει μισό sec πριν σηκωθεί η σημαία.

Δεν είναι το 1 sec μόνο, είναι ότι αγχωνεις τον αντίπαλο επειδή τον πλησίασες, με την αντίστοιχη πίεση ο Αγγελόπουλος έκανε 2 λάθη στο τέλος.

Σας γλεντάνε ο μανάβης και ο Κύπριος Ντανιτσες!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μισθοφόρος. Αρκετά καλός αγωνιστικά, μεγάλη λέρα στο παρασκήνιο.

Δημοσ.

βενζινα αρχικλεφταρε

γιουφτσα ολκης

σπαλ αχρηστο μονοκοτυληδονο, αγγειοσπερμα

μερα

Δημοσ.

Η ομάδα που είχε Λάουρα, Μπο κ.α θεατές γιατί τη μια είχαν υψοφοβία και την άλλη κλασική περίπτωση οσφυαλγιας, αρχικά έκανε μαθήματα ηθικής με μπροστάρη τον Κοκκινακη γιατί ο Σπαλιαρας έκανε τον τραυματισμενο.

Μετά ενώ ο Αγγελόπουλος κλέβει φανερά γιατί είναι πίσω λέει δε κρίθηκε εκεί,πάλι ο Κοκκινακης που είναι αθλητής πόλο βεβαίως βεβαίως και τσιμπιεται κάτω απ το νερό. Ενώ και οι δυο ομάδες έχουν τα βλαστάρια που ξεκινάνε πριν το φρουτ, ο Αγγελόπουλος πάλι το χει κάνει και σε αγώνα 9-9 που ξεκινάει μισό sec πριν σηκωθεί η σημαία.

Δεν είναι το 1 sec μόνο, είναι ότι αγχωνεις τον αντίπαλο επειδή τον πλησίασες, με την αντίστοιχη πίεση ο Αγγελόπουλος έκανε 2 λάθη στο τέλος.

Σας γλεντάνε ο μανάβης και ο Κύπριος Ντανιτσες!!!

το πρώτο ποστ αυτής της σελίδας δεν το είδες ε;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...