Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

για μι, ρε, ντο, ρε, μι μου ακούγεται καλύτερα.

Εγω αυτά ειδα να παίζει ο Ρουβάς, μάλλον το είχε σε άλλο ημιτονιο για την φωνή του!
Δημοσ.

Αυριο θα εχει σελιδα 3333 σιγουρα θες να λειπεις?

Ξεχάστηκα. Θα είμαι εδώ να πετάξω για ένα σχόλιο έξω τον μακνερντ.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Όλο το youtube βρίζει τους μαχητές.
Χαχαχαχαχα

Κι ολο το ινσομνια βριζει ολους τους παιχτες

Δημοσ.

Nτουγανια του σκαι

στο τουρκικο survivor βαζουνε το γελοιο κουιζ γιατι εκει στην παραλια τους καθε μερα ειναι σε εμπολεμη ζωνη και ειναι για να ηρεμουν λιγο τα πνευματα γιατι αλλιως καθε μερα θα πεφτουνε μπουκετα(οπως εχουνε πεσει )

εδω γιατι το βαζετε ρε μυαλα? το μικρο σπιτι στο λιβαδι βλεπουμε και μολις παει 1 στις 10 κατι να γινει μας βαζετε τον ρουβα και στα καπακια κουιζ??

Δημοσ.

Καλα εχει κανει

τι να βλεπουμε τον κοιμισμενο τον κοκκινακη η πριν την λαουριτα να κανει κοτσιδακια και να μιλαει σαν χαζοχαρουμενο?

και ο χανταμπακης επρεπε να ειχε μεινει αν και δεν τον συμπαθουσα

θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον

εντασεις θελουμε οχι γελακια 

Δημοσ.

Ποσο διαφορετικό θα ηταν το παιχνιδι με χανταμπακη μεσα, δεν τον πηγαινα οπως και ολοι αλλα μου λειπει, θα τα ειχε γ@μησει ολα σήμερα..

"Ακους βλακα", "καταλαβες βλακα" LOL τωρα το θυμήθηκα, γιατι τον βγάλαμε εξω ρε παιδια?? :P

Δημοσ.

Παντως λιγο στημενο το σκηνικο φανηκε (οχι απο την πλευρα των παιχτων απο την παραγωγη)

αυτα τα "πρεπει να πατησει το σκαλακι" που ελεγε ο παρουσιαστης καθε φορα χωρις μεχρι τοτε να υπαρχει προφανης λογως μπορει και να προστεθηκαν μετα

ο κυπριος παρεδεχτηκε οτι εχει κανει αρκετα πεναλτι και ξανακανε αγωνες και δεν εχουνε δειξει τιποτα απο εκεινα τοσο καιρο

ο μαναβης κατεβαινει απο οποιο εμποδιο θελει η σαρα ξεκινησε σημερα νωριτερα(δεν μπορουσανε να κανουν ενσταση για να δουνε αν ξεκινησε πρωτη ?)

αν τα πιασεις 100 βρισκεις σε καθε αγωνα

απλα σημερα το κανανε απο την παραγωγη  για να γινει το σκηνικο

• Like 3
Δημοσ.

Oχι μόνο δεν πάτησε το σκαλάκι ,αλλά κλέβει και στην σχεδία που την σπρώχνει με τα χέρια και οχι με το σχοινί. Αν είναι να καταργηθούν τελείως οι κανόνες, γιατι ο μονοφαγάς κλεφτοκοτάς που κάνει 1000 φορές τον σταυρό του, θίγεται.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...