Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Βρε Raikkonen σαφως και υπάρχουν κανονες. Αν δεν υπήρχαν ολοι θα πηγαιναν ευθεία. Απλά ειναι χαλαροί με τους παιχτες.

Κανόνες υπάρχουν φυσικά. Οι παίκτες πρέπει να περάσουν κάποια εμπόδια και να φτάσουν στον τελικό στόχο. Μέσα στα πλαίσια της λογικής και απο την στιγμη που δεν σου το απαγόρευει κάποιος, ο παίκτης μπορεί να βρεί και άλλους τρόπους να περάσει ενα εμπόδιο.

Αλλα όχι και να μου λες ότι το χ εμπόδιο πρέπει να το περνάνε με ψ τρόπο ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι εσυ που ξερεις ομως ποιοι κανονες υπάρχουν η δεν υπάρχουν?? Αφου on the fly τους φτιάχνουν ανάλογα τι θελουν πχ η λογικη σε αυτο του βενζινα λεει οτι για να εχει 4 πατηματα στην πισινα θα πρεπει να πατησεις και στα 4 αν εσυ μπορείς στα 2 και να πηδηξεις επειδη ειναι ευκολοτερο οκ σε εκεινη την περιπτωση δεν υπήρχε κανονας. Αν δουμε και τα πεσίματα ισορροπίας συνήθως δεν τρεχει τιποτα και συνεχιζουν αλλες φορες τους λενε να τα ξαναπερασουν. Αυτα ισχυουν και για τις 2 ομαδες, εγω δεν ειπα οτι κλεβουν μονο συγκεκριμενοι, ισα ισα απο τους μαχητες με τον Μανατζερ ξεκινησαν αυτα τα exploits περισσότερο οπως θυμαμαι.

Εγω προφανως για πλακα σχολιαζω, /care για βενζιναδες μισθοφλωρους κτλπ. :P

• Like 1

Raikkonen ο Χούτος μας είπε ότι ο Ντανος έκλεβε φαγητό κάθε μέρα το οποίο έτρωγε και ο ίδιος βέβαια ,αλλά σε κάποια φάση κατάλαβαν και οι ίδιοι ότι ήταν ανήθικο και σταμάτησαν όλοι εκτός από τον Ντανο. Οι μαχητές μια φορά έφαγαν μπισκότα όταν τους πληροφόρησε ο Σπαλιαρας ότι οι άλλοι μασαμπουκιαζουν κάθε μέρα.

Από εκεί και πέρα όλοι κλέβουν στα αγωνίσματα και σε αυτό ευθύνεται η παραγωγή. Η υπάρχουν κανόνες ή όχι.

• Like 1

Raikkonen ο Χούτος μας είπε ότι ο Ντανος έκλεβε φαγητό κάθε μέρα το οποίο έτρωγε και ο ίδιος βέβαια ,αλλά σε κάποια φάση κατάλαβαν και οι ίδιοι ότι ήταν ανήθικο και σταμάτησαν όλοι εκτός από τον Ντανο. Οι μαχητές μια φορά έφαγαν μπισκότα όταν τους πληροφόρησε ο Σπαλιαρας ότι οι άλλοι μασαμπουκιαζουν κάθε μέρα.

Από εκεί και πέρα όλοι κλέβουν στα αγωνίσματα και σε αυτό ευθύνεται η παραγωγή. Η υπάρχουν κανόνες ή όχι.

αφού φάγανε καλά, μετά κατάλαβαν πως είναι ανήθικο. Ρε ποιον δουλεύουν; μάλλον τους πήραν χαμπάρι και σου λέει από το να μας διώξουν ας σταματήσουμε. Απλά ο πάμε πάμε πάμε πάμε πάμε πάμε πάμε δε σταματάει πουθενά
  • Like 1

Ναι εσυ που ξερεις ομως ποιοι κανονες υπάρχουν η δεν υπάρχουν?? Αφου on the fly τους φτιάχνουν ανάλογα τι θελουν πχ η λογικη σε αυτο του βενζινα λεει οτι για να εχει 4 πατηματα στην πισινα θα πρεπει να πατησεις και στα 4 αν εσυ μπορείς στα 2 και να πηδηξεις επειδη ειναι ευκολοτερο οκ σε εκεινη την περιπτωση δεν υπήρχε κανονας. Αν δουμε και τα πεσίματα ισορροπίας συνήθως δεν τρεχει τιποτα και συνεχιζουν αλλες φορες τους λενε να τα ξαναπερασουν. Αυτα ισχυουν και για τις 2 ομαδες, εγω δεν ειπα οτι κλεβουν μονο συγκεκριμενοι, ισα ισα απο τους μαχητες με τον Μανατζερ ξεκινησαν αυτα τα exploits περισσότερο οπως θυμαμαι.

Εγω προφανως για πλακα σχολιαζω, /care για βενζιναδες μισθοφλωρους κτλπ. :P

Εγώ ότι βλέπω σχολιάζω.. Ουσιαστικά δεν υπάρχουν κανόνες και ο καθένας μπορεί να κάνει οτι γουστάρει. Και εγώ για πλάκα σχολιαζω, το εχω πει πολλές φορές. Υπάρχουν όμως κάποιοι που θέλουν να την χαλάσουν αυτην την πλάκα και μου φαίνεται ότι το κάνουν επίτηδες...

Προσωπικά δεν με νοιάζει τι είπε ο χουτος. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Όπως είπα και πριν ακολουθώ την επίσημη εκδοχη που λέει ότι και οι δύο ομάδες έκαναν ανταλλαγές με ντόπιους. Και η ευθύνη είναι της παραγωγής όχι του ντανου και του καθε ντανου. Δεν φταίνε οι παίκτες που η παραγωγή είναι ανικανη.

Ο Ντανος το στομάχι του κοιτάει , όπως και εσυ και όλοι μας.

Προσωπικά δεν με νοιάζει τι είπε ο χουτος. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Όπως είπα και πριν ακολουθώ την επίσημη εκδοχη που λέει ότι και οι δύο ομάδες έκαναν ανταλλαγές με ντόπιους. Και η ευθύνη είναι της παραγωγής όχι του ντανου και του καθε ντανου. Δεν φταίνε οι παίκτες που η παραγωγή είναι ανικανη.

Ο Ντανος το στομάχι του κοιτάει , όπως και εσυ και όλοι μας.

Tελευταία φορά που μιλάω, γιατί είσαι φανατισμένος, καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι αν έλεγε η παραγωγή όταν έγινε από τους διασήμους ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να αποβάλει παίκτες, οπότε και φυσικά το συγκάλυψε και το συμψήφισε ώστε να περάσει στο ντούκου...

Tελευταία φορά που μιλάω, γιατί είσαι φανατισμένος, καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι αν έλεγε η παραγωγή όταν έγινε από τους διασήμους ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να αποβάλει παίκτες, οπότε και φυσικά το συγκάλυψε και το συμψήφισε ώστε να περάσει στο ντούκου...

Οκ εγώ είμαι φανατισμενος έγινε φιλαράκι μας έπεισες... Κλασική περίπτωση ανθρώπου που δεν έχει επιχειρήματα. Το καλό είναι ότι υπάρχει ignore list οπότε το θέμα λύνεται εύκολα. Καλο απόγευμα σου εύχομαι.

Εγω δεν νομιζω οτι ενα τοσο μεγαλο συνεργειο με τοσο κοσμο γυρω τους δεν ειχαν παρει χαμπαρι τοσο καιρο. Οκ εμεις βλεπουμε πλανα μονοι τους στην παραλια κτλπ και νομιζουμε οτι ζουν στην απομόνωση, η αληθεια ειναι οτι πρεπει να ειναι τίγκα στον κοσμο γυρω τους συνεχεια. Αφου εχει και το τουρκικο σουρβαιβορ κοντα νομιζω ειναι δυσκολο να μη σε δει κανεις οτι και να κανεις οποτε μαλλον με τα κλειστα ματια της παραγωγης γινοταν τα νταραβέρια.

Δεν θα μου κανει εντυπωση και καποιοι να εχουν αναπτύξει φιλικες σχεσεις με ατομα της παραγωγης και να τρωνε και τιποτα εξτρα στην ζουλα, στην καλυτερη περίπτωση.. Αλλα ξεχασα "τυμπανισμός" που κραταει 3 μηνες..

• Like 2

Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι σου λέει ο Τσίπρας. Αν η παραγωγή ήξερε ότι έτρωγαν κρυφά θα τους σταματούσε από την πρώτη φορα. Δεν ήξεραν τίποτα και το έμαθαν από τον Χανταφιδακι. Εγώ λοιπόν πιστεύω Χουτο που δεν έχει λόγο να πει ψέματα μιας και υποστήριξε ότι και ο ίδιος έτρωγε.

Ναι ωραία και εγώ τι ακριβώς θες να σου πω τώρα?? Ωραία οι διάσημοι έφαγαν του σκασμου και οι μαχητές την έβγαλαν με κρακερακια. Το φταιξιμο είναι της παραγωγής ξεκάθαρα. Απλά έκαναν όλοι ότι δεν ήξεραν για να μην γινουν ρεζιλι στο πανελλήνιο. Δεν είναι δυνατόν τόσα εκατομμύρια ριαλιτι να μην μπορείς να ελέγξεις τι κάνουν οι παίκτες τα βράδια. Ολα στημένα είναι, το μόνο που τους νοιάζει είναι πόσα λεφτά θα βγάλουν και απο κει και περα ας παίζουν και PlayStation στις παραλιες. Anyway φτάνει τόσο με τις χαζομάρες, ασχολούμαστε σοβαρά λες και υπάρχει περίπτωση να μας πληρώσουν η τπτ άλλο.

Βασικα αν θυμαμαι καλα απο τον χρανιωτη ξεκινησε ο οποιος δηλωσε οτι θελει να "σπασει τους κανονες" επειδη ειναι πολυ αναρχικο ατομο γενικα και κανεις δεν ειχε πρόβλημα με αυτο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...