Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω πιστεύω οτι αν κάτσουν 4 μήνες μαζί θα παίξει και sex. Όσο και αν πεινάνε οι ορμές δεν σταματάνε. Εγω απο πνευμονία γύρισα και 40 πυρετο και είχα να φαω καλά 10 μέρες ,αλλά η σεξουαλική επιθυμία ήταν παρούσα.

Αυτό μπορεί να έχει παιχτεί ήδη. Της βαλαβανης η κοιλίτσα μεγάλωσε και λίγο. Με τον σπάλι ποτέ δεν ξέρεις.

Απο μαχητες ο μανάβης σπρώχνει σίγουρα το Milf και ο Τσανγκ πιθανώς έφαγε χειλοπιτα από την Ελισάβετ για αυτό και τόση έχθρα.

Αυτα μου θυμιζουν τα memes προ 10ετιας με βισση ρεμο μπουκαλι και νοσοκομειο ...Εχει και εξωγηινους στο survivor που πουλανε ζελεδακια ...Το λεει εγκυρη πηγη :)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

ΚΑΙ έγκαιρη δημοσιογραφία από τον αρχηγό μας. Δεν υπάρχει κάτι που αυτός ο υπεράνθρωπος να μην έχει κάνει, πάντα για το καλό της μάζας και κυρίως των πιστών ακολούθων του.

https://www.facebook.com/anarxovasilofronas/videos/1859211381016416/

Ξέρουμε αν ήταν συλλαλητήριο πρώην μισθοφόρων ? 

ΚΑΙ έγκαιρη δημοσιογραφία από τον αρχηγό μας. Δεν υπάρχει κάτι που αυτός ο υπεράνθρωπος να μην έχει κάνει, πάντα για το καλό της μάζας και κυρίως των πιστών ακολούθων του.

https://www.facebook.com/anarxovasilofronas/videos/1859211381016416/

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ  :lol:

• Like 1

Τον μανατζερ τον λυπαμαι και λιγο. Πιστευω θα περασει δυσκολα οταν βγει εξω, τοσο στα προσωπικα οσο και στα επαγγελματικα. Γενικα πιστευω το καστινγκ του φετινου σερβαιβορ δεν εχει χαρακτηρες για ριαλιτι, γι` αυτο εκανε τη διαφορα, αλλα οταν βγουν εξω οι περισσοτεροι θα εχουν προβλημα.

Με ποια έννοια το λες?

Το χουτος παραήταν τούρμπο χτες ή μου φάνηκε? Στα πρώτα παιχνίδια σερνόταν και έλεγε δεν ξέρει μπάνιο και τώρα πετάει?

Ειναι σφαιρατος και μέσα στους 5 καλύτερους παίκτες για μένα. Είναι πάρα πολύ γρήγορος για αυτό αρκετά συχνά σκοντάφτει γιατί όπως λέει και το ρητό όταν βιάζεσαι σκοντάφτεις :P

Ρε τον Χανταμπακη

icemax_700_9def32151e1e3d30cd3fa833a54c4

Σου λέει αφού χτύπησα τέτοια γυναίκα θα τους κάνω ότι θέλω στο Survivor. Βέβαια και ο Σπαλι έχει 4000 μοντελες αλλά είναι σε χαλαρή φάση ακόμα.

Το χουτος παραήταν τούρμπο χτες ή μου φάνηκε? Στα πρώτα παιχνίδια σερνόταν και έλεγε δεν ξέρει μπάνιο και τώρα πετάει?

Ήταν γρήγορος κι από όταν έπαιζε ποδόσφαιρο πάντως.

Με ποια έννοια το λες?

Πιστεύω το λέει γιατί σαν να τον έχουν πάρει όλοι λίγο στο ψιλό και δεν είναι ωραίο αυτό. Άλλο να σου κάνει μία πλάκα η παρέα σου κι άλλο όλη η Ελλάδα...

Ρε τον Χανταμπακη icemax_700_9def32151e1e3d30cd3fa833a54c4

Σου λέει αφού χτύπησα τέτοια γυναίκα θα τους κάνω ότι θέλω στο Survivor. Βέβαια και ο Σπαλι έχει 4000 μοντελες αλλά είναι σε χαλαρή φάση ακόμα.

Καλά δεν είναι και κανένας άσχημος. Είναι και μέσα σε αυτούς τους κύκλους, λογικό το βρίσκω!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...