Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στημενο λες;

Είχε ανέβει σε δημοφιλία πάνω απ'τον Ντάνο και προσπαθούν εδώ και καιρό να τον ρίξουν.

Δεν έχουν και κάποιον άλλο για μανούρες ν'ασχοληθούν, ίσως στο μέλλον ξανακάνει τίποτα ο μανάβης μόνο.

Το είπε κι ο Χραν σήμερα, διακοπές κάνουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Οπως βλεπω σε yt comments παντως οι περισσοτεροι γραφουν να φυγει ο σπαλ με τη δικαιολογια "δεν κανει για το σουρβαιβορ", αντε τωρα να πεισεις τον κοσμο οτι για ποιο λογο δεν κανει για ενα τηλεοπτικό show? Νομιζουν οτι εκει ειναι επιβιωση+ολυμπιακοι αγωνες+πολεμικη ζωνη που επιβιωνει μονο ο βενζινας ο ραμπο, ενω στην ουσια ειναι διακοπες και το λενε και οι ιδιοι..

Παιρνουν και τα λεφτα τους για να τρωνε τα διαφορα επαθλα των χορηγων μια χαρα ζωαρα κανουν..

• Like 4

Είχε ανέβει σε δημοφιλία πάνω απ'τον Ντάνο και προσπαθούν εδώ και καιρό να τον ρίξουν.

Δεν έχουν και κάποιον άλλο για μανούρες ν'ασχοληθούν, ίσως στο μέλλον ξανακάνει τίποτα ο μανάβης μόνο.

Εχουν σκασει απ το φαι που ορεξη για καυγα. Ο Μαριος ετρωγε στο νοσοκομειο για να μπει προετοιμασμενος και δε μπορει να χασει τη μπακα

Εχουν σκασει απ το φαι που ορεξη για καυγα. Ο Μαριος ετρωγε στο νοσοκομειο για να μπει προετοιμασμενος και δε μπορει να χασει τη μπακα

Εγώ πάντως αναρωτιέμαι, γιατί να μην έχει ασυλία σήμερα και να έχει αγώνισμα επάθλου;

Κάπως πρέπει να κρατήσει παραπάνω το παιχνίδι. Τα λεφτά είναι πολλά

Κάπως πρέπει να κρατήσει παραπάνω το παιχνίδι. Τα λεφτά είναι πολλά

Πφφφφ,ας κάνανε ποιο γρήγορα την πραγματική ένωση, πότε τελειώνει ξέρουμε;

ελα ε... πρωι πρωι

μεραα!

Το βρήκα ε;;;;;;

Τι υπαινίσσεσαι ;;

Ερώτηξα απλά!

Εχω χάσει επεισόδια τελευταία. Μη μου δίνετε σημασία.

• Like 1

Εγω δεν αντεχω αλλο να βλεπω τις δηλωσεις της Σαρας για καθε τι που γινεται στην παραλια "Ηταν τελεια, ηταν φανταστικα, ηταν παρα πολυωραία" με αυτη τη φατσα κλοουν. Τελευταια τη βαζουν στα παντα να σχολιασει. Το ιδιο εκαναν ομως και με τη λαουρα τις 2-3 εβδομαδες πριν φυγει. Ελπιζω να παει προς τα κει το πραγμα...

ΣΠΑΛ ΜΗ ΜΑΣΑΣ

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...