Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αλήθεια είναι πάντως ότι και μένα δε με βλέπω να αντέχω κάθε μέρα (μπήκε και η Πέμπτη στο κόλπο).. μας έκανε και κάτι καψόνια χθες ο σκάι με το να μη βάζει διαφημίσεις ο πόστης.. εγώ ζητούσα επανειλημμένως τάιμάουτ αυτοί στα @@ τους.. όσο να 'ναι ο οργανισμός επιβαρύνεται με κάτι τέτοια

Εγω έχω αλλα κόλπα με ote tv και κάνω pause. Εγώ δεν θα την παλέψω αυτές τις μέρες λόγω δουλειάς μετά θα επανέλθω δριμυτερος όμως 2000 τις έχουμε εφόσον αντέξουν και οι υπόλοιποι. Αν φύγει ο αρχηγός θα ερημωσει το θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Κι εγώ δε μπορω αλλο τόσες μέρες να πέφτω μία παρά, ξυπνάω σα κοτοπουλο. Web tv ftw !

Δεν βγαίνει όταν ξυπνάς 6.30 γυρνάς 5 σπίτι και είσαι πτώμα δεν θα κάτσεις να δεις τίποτα.

Δυστυχώς και γω σήμερα είμαι εκτός... Αλλά θα διαβάσω τα μαθήματά μου και θα επανέλθω αύριο :P

Βλέπω ότι μερικοί απορούν γιατί ψηφίζουμε Πάνο. Η απάντηση είναι απλή. Δεν είμαστε το παραδοσιακό κοινό των ριάλιτι. Οι περισσότεροι δεν είχαμε ψηφίσει ποτέ σε τέτοια σόου. Είμαστε άνθρωποι που έχοντας περιορίσει δραστικά τα έξοδα μας λόγω της κρίσης ανακαλύψαμε ένα νέο τρόπο να διασκεδάζουμε: Βλέπουμε σαρβάιβορ, γράφουμε ταυτόχρονα σε κοινωνικά δίκτυα και σπάμε πλάκα με memes και αντισυμβατικά σχόλια. Λογικό να υποστηρίζουμε παίχτες, που άθελα τους ίσως, βγάζουν γέλιο. Τέτοιος είναι ο Πάνος (με ανερχόμενη δύναμη τον Κινέζο).

Δεν το έχεις καταλάβει, αλλά είσαι ο τραγικός μέσος όρος του καταναλωτή μαζικής κουλτούρας, που έχει την ψευδαίσθηση ότι κάνει κάτι το "εναλλακτικό".

Αλλά ας μη χαλάμε τις καρδιές μας. Θέλετε να υποστηρίξετε έναν τενεκέ; Κάντε το. Όμοιος ομοίω κλπ.

Νομιζω οτι το αστειο με τον αρχηγο εχει κανει τον κυκλο του και πλεον δεν υποστηριζεται και απο αυτα που κανει μεσα στο παιχνιδι.

Κατα τα αλλα νομζω λαθος η αποφαση του σκαι, ηδη με τις 4 μερες κουραζει και αποφασισαν να βαλουν και 5η.

• Like 1

Κατα τα αλλα νομζω λαθος η αποφαση του σκαι, ηδη με τις 4 μερες κουραζει και αποφασισαν να βαλουν και 5η.

Τα νούμερα άλλα λένε πάντως.

Θα μυήσουμε άλλους καινούριους ακόλουθους που θα αναπληρώνουν το κενό μας, ένας πεθαίνει δέκα γεννιούνται.

Σαν τις κατσαρίδες και τα ποντίκια ένα πράγμα  :-D

Κατά τα άλλα δεν έχει ο κόσμος λεφτά να φάει.

(σόρρυ δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ)

Άντε να βγεί ο καράφλας μπας και ξεβρωμέσει το thread αν και δεν το βλέπω.

Χμμ δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.. Μπορεί για εσένα, το υπόλοιπο 80% είναι ένθερμοι supporters, και αν βγάλεις διαφορετική άποψη σε κράζουν κιόλας οι ανόητοι αυτοί άνθρωποι.

Οσο αναφέρεται κάποιος σε αυτό το γλοιώδες υποκείμενο αξια του δίνει, απορώ ποσο χαμηλό επίπεδο πρέπει να έχει κάποιος που το κάνει αυτό, μην σχολιάσω το που στέλνει και sms, λυπηρό.

Έχουν γεμίσει 300+ σελίδες με τα μπράβο αρχηγέ μου και τέτοιες χαζομάρες, δηλ τι να πω, κουραστικό. Ειναι να απορείς με τον σημερινό κόσμο

Ελεος !!!!!

Νομιζω οτι το αστειο με τον αρχηγο εχει κανει τον κυκλο του και πλεον δεν υποστηριζεται και απο αυτα που κανει μεσα στο παιχνιδι.

...

Δεν το έχεις καταλάβει, αλλά είσαι ο τραγικός μέσος όρος του καταναλωτή μαζικής κουλτούρας, που έχει την ψευδαίσθηση ότι κάνει κάτι το "εναλλακτικό".

Αλλά ας μη χαλάμε τις καρδιές μας. Θέλετε να υποστηρίξετε έναν τενεκέ; Κάντε το. Όμοιος ομοίω κλπ.

NqLGLZy.gif

Σχετικα με το trailer, ο Αγγελοπουλος ελεγε στο συμβουλιο "θα γινει μια προσπαθεια απο πλευρας μου να μιλησουμε, δεν ξερω αν θα γινουμε φιλοι ή οτιδηποτε αλλα θα γινει μια προσπαθεια σιγουρα" και στο trailer αναφερει "δεν ξερω γιατι ζητησα συγνωμη. Δεν θα μπω στη διαδικασια να βελτιωσω τη σχεση μας".

Τουλαχιστον ο αλλος εκανε την μαλακια ζητησε συγνωμη. Ο Αγγελοπουλος ομως απο οτι φαινεται αλλα λεει μπροστα σε αλλους και αλλα στην καμερα οταν ειναι μονος του.

Με 100% σιγουρια στο λέω, αυτη η συγγνώμη ήταν στάχτη στα μάτια όλων.

Δεν την εννοούσε, και θα προσπαθήσει να τον φάει προσεχώς (μαζί με τον Χούτο, που ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς από τον Ντάνο να πει και αυτος συγγνώμη στον Χανταμπάκη, άι μαρή πονήρω).

Παίζουν πισώπλατα παιχνίδια.

• Like 2

Τα νούμερα άλλα λένε πάντως.

Για την ώρα. Αυτή τη στιγμή είναι στο peak. Δεν πιστεύω να κρατήσει η τηλεθέαση τόσο ψηλά για άλλους 3 μήνες. Θα κουράσει μετά από κάποιο διάστημα.

Και εγώ πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου η επιλογή για 4 μέρες (πόσο μάλλον για 5) ήταν λάθος. Θα χάσει γρήγορα το ενδιαφέρον ο κόσμος. Άμα υπολογίσει κανείς και ότι το κάθε επεισόδιο διαρκεί κοντά 3 ώρες. Εκτός άμα αρχίσουν και αλλάζουν λίγο τους κανόνες για να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον (3ο νησί κλπ).

Σχετικα με το trailer, ο Αγγελοπουλος ελεγε στο συμβουλιο "θα γινει μια προσπαθεια απο πλευρας μου να μιλησουμε, δεν ξερω αν θα γινουμε φιλοι ή οτιδηποτε αλλα θα γινει μια προσπαθεια σιγουρα" και στο trailer αναφερει "δεν ξερω γιατι ζητησα συγνωμη. Δεν θα μπω στη διαδικασια να βελτιωσω τη σχεση μας".

Τουλαχιστον ο αλλος εκανε την μαλακια ζητησε συγνωμη. Ο Αγγελοπουλος ομως απο οτι φαινεται αλλα λεει μπροστα σε αλλους και αλλα στην καμερα οταν ειναι μονος του.

Βλακας ειναι και αυτος,ανεβαζει τον μετρητη μπρουταλισματος ,οταν γυρισει στην σκιαθο και στο Pure να εχει να παιζει.

Για την ώρα. Αυτή τη στιγμή είναι στο peak. Δεν πιστεύω να κρατήσει η τηλεθέαση τόσο ψηλά για άλλους 3 μήνες. Θα κουράσει μετά από κάποιο διάστημα.

Και εγώ πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου η επιλογή για 4 μέρες (πόσο μάλλον για 5) ήταν λάθος. Θα χάσει γρήγορα το ενδιαφέρον ο κόσμος. Άμα υπολογίσει κανείς και ότι το κάθε επεισόδιο διαρκεί κοντά 3 ώρες. Εκτός άμα αρχίσουν και αλλάζουν λίγο τους κανόνες για να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον (3ο νησί κλπ).

Μα δεν υπάρχει βάθος χρόνου, για 3-4 Πέμπτες θα παιχτεί μόνο, όχι κάθε Πέμπτη μέχρι να τελειώσει.

Μα δεν υπάρχει βάθος χρόνου, για 3-4 Πέμπτες θα παιχτεί μόνο, όχι κάθε Πέμπτη μέχρι να τελειώσει.

Και για τις 4 μέρες γράφω ότι είναι κακή επιλογή σε βάθος χρόνου. Για να μην καεί το σόου θα έπρεπε να είναι για μένα 3 μέρες μαξ και απο 1 ώρα το επεισόδιο, με εξαίρεση το επεισόδιο της ασυλίας που θα ήταν πιο μεγάλο. Απλά μάλλον τον Αλαφούζο δεν τον ενδιαφέρει. Και 20% να έχει θα είναι υψηλότερο ποσοστό από οτιδήποτε άλλο θα έπαιζε εκείνη την ώρα. Το καινούριο πρόγραμμα θα του κόστιζε, άρα έτσι τη βγάζει μια χαρά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...