Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Με σχεδόν 45 λεπτά επανάληψη προλαβαίνω να δω και τον τελικό και το ντέρμπι στην μπάλα

• Like 2
Δημοσ.

Ήρθα δεν άργησα ε? Να μου πεις λείπει ο απουσιολόγος κλαιν

με τόσα λεπτά επανάληψη μη σε πω και νωρίς ήρθες
Δημοσ.

Νομίζω τα αγωνίσματα δεν θα ξεκινήσουν μέχρι να τελειώσει το ματς. Ειδικά αν δείξει και το γλέντι.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω τα αγωνίσματα δεν θα ξεκινήσουν μέχρι να τελειώσει το ματς. Ειδικά αν δείξει και το γλέντι.

αν πάει παράταση, θα τελειώσουμε μαύρα μεσάνυχτα
Δημοσ.

Τι παιζει ακριβως με τον Κωνσταντίνο περα απο το βιντεο που εφαγε τη σφαλιάρα; Βαριέμαι να δω το αλλο βιντεο ολο - τι λεει η τρελή;

Δημοσ.

Τι παιζει ακριβως με τον Κωνσταντίνο περα απο το βιντεο που εφαγε τη σφαλιάρα; Βαριέμαι να δω το αλλο βιντεο ολο - τι λεει η τρελή;

δηλώνει καψούρα
Δημοσ.

Το γλέντι βαριέμαι να το δω. Ελπίζω να δείξει αγωνισματα σήμερα.

Οτι αφήνει το βασαλο να μυρισει το λουλούδι της αλλά μόνο αν γίνει μουσουλμάνος.

Δημοσ.

ειναι η γκομενα του και δηλωνει οτι κάποια που δηλωσε γκομενα του, δεν ειναι στ' αλληθεια γκομενα του, γιατι η ιδια ειναι η μοναδικη γκομενα του. Ολα αυτα στα κυπριακα.

η τυπα ειναι μποντιμπιλντερού.

• Like 1
Δημοσ.

Ά μιλάς με την άλλη την τρελή. Γκομενα του βασαλου είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Το γλέντι βαριέμαι να το δω. Ελπίζω να δείξει αγωνισματα σήμερα.

Οτι αφήνει το βασαλο να μυρισει το λουλούδι της αλλά μόνο αν γίνει μουσουλμάνος.

Για θάμνο την κόβω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...