Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον έχω σιχαθει πραγματικά τον σπαλαουρα.

Μια κινούμενη αηδία, άχρηστος στο οτιδήποτε. Πραγματικά δεν μπορώ να βρω κάποια λογική στο να υποστηρίζει κάποιος το συγκεκριμένο σίχαμα. Το μονο που ξέρει να κάνει είναι να μαλακιζεται. Ουσιαστικά ότι κάνει ολη του την ζωή.

Αγωνιστικά ανύπαρκτος, διαβίωση ανύπαρκτος.

Σήμερα ξεπέρασε τον εαυτό του στη βλακεια

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Τωρα είδα την υπογραφή σου! Λέω να καθαρίσω μερικά παλιά μηνύματα άχρηστα πριν τη σελίδα 3000. :P

Έχω χτες αγαπημενε μας μοντ είχα το τέταρτο μήνυμα στην 3000. Σήμερα ήμουν στην 2999. Καλα τα κανονισατε πάλι με τα φιλαρακια.

Δημοσ.

Τωρα είδα την υπογραφή σου! Λέω να καθαρίσω μερικά παλιά μηνύματα άχρηστα πριν τη σελίδα 3000. :P

tenor.gif

Δημοσ.

Βασικά χάσαμε ξανά.

Μας κάνουν πλάκα σε όποιο παιχνίδι μας έχουν βρει. Όπως το Survivor Ελλαδα - Τουρκια τότε.

Και τι θες να κάνουμε δηλαδή;

Δημοσ.

Βασικά χάσαμε ξανά.

Μας κάνουν πλάκα σε όποιο παιχνίδι μας έχουν βρει. Όπως το Survivor Ελλαδα - Τουρκια τότε.

καλά τότε στο τελικό πήγε ο μοναδικός Έλληνας που δεν είχε παίξει μπάλα ποτέ του και έχασε τα πέναλτι
Δημοσ.

Ουψ...

Γιατί άδικα;

Γιατί ήταν πιο γρήγοροι οι δικοί μας και κρίθηκε στη βολή και χάσαμε άδικα πιστεύω

• Like 1
Δημοσ.

Όχι θα πάρει και εμένα η μπάλα

Δημοσ.

Τον έχω σιχαθει πραγματικά τον σπαλαουρα.

Μια κινούμενη αηδία, άχρηστος στο οτιδήποτε. Πραγματικά δεν μπορώ να βρω κάποια λογική στο να υποστηρίζει κάποιος το συγκεκριμένο σίχαμα. Το μονο που ξέρει να κάνει είναι να μαλακιζεται. Ουσιαστικά ότι κάνει ολη του την ζωή.

Αγωνιστικά ανύπαρκτος, διαβίωση ανύπαρκτος.

Κριμα δε μπορω να βαλω καμμια δεκαρια like
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...