Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Το άλλο θέμα είναι εσύ θα την προλάβεις ? :P

Το μόνο εύκολο αν ξέρεις το κόλπο. Η 3000 μου φτάνει νομίζω μιας και δεν έχω 1000 η 2000 δεν τα ζητάγαν τότε στο βιογραφικό. Αν χτυπήσω και 4000 4001 4002 δηλαδή το ρεκόρ του Σπαλι θα έχω πλήρη βιογραφικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απορώ γιατί ο Μανάβης δεν έπαιξε αρκετά. Είναι ίσως ο καλύτερος all around παίχτης μετά τον Ντάνο χωρίς χτυπητό αγωνιστικό κουσούρι. Ο Μάριος και ειδικά ο Κωνσταντίνος είναι πιο επιρρεπείς σε αυξομειώσεις στην απόδοση τους. Ο Χρανιώτης μέτριος επιεικώς, απλά καλύτερος από τα υπόλοιπα παλτά.

Πάω για ύπνο, γιατί δεν νομίζω να εκτιμήσει κάνεις αύριο στη δουλειά αν σέρνομαι το ότι έπιασα την 3.000

Μόνο αν πέσεις σε survivor insomniac.

Πάω για ύπνο, γιατί δεν νομίζω να εκτιμήσει κάνεις αύριο στη δουλειά αν σέρνομαι το ότι έπιασα την 3.000

Αμα το αφεντικο σου ειναι εδω θα το εκτημισει σιγουρα εκτος και αμα του εφαγες τη θεση στη σελιδα

Αμα το αφεντικο σου ειναι εδω θα το εκτημισει σιγουρα εκτος και αμα του εφαγες τη θεση στη σελιδα

Εκτός άμα είμαι εγώ, με λίγα λόγια

Να πας με μπλούζα που να γράφει [Ήμουν στην 1000 2000 3000 σελίδα του Survivor thread]. Θα σέβονται.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...