Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι θα ξεφτιλιστούμε με τους Τούρκους.

Θα γελάει ο κόσμος!

Αν ήταν μέσα ο Χανταμπακης, εύκολα θα δημιουργούσε διπλωματικο επεισόδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Προς το παρων ειναι 1-0.
Επισης εχω την εντυπωση πως οι τουρκαλαδες το μαγειρεψανε για το ποιος θα μπει στο ελληνικο survivor και ποιος στο τουρκικο.
Οι τουρκοι ειναι ενας κ ενας ενω οι ελληνες ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα αυτοι που ειχαν σχεση με γυμναστικη.

• Like 1
Δημοσ.

10-5-10-6 αν χάσουμε θα είναι καλό σκορ, για νικη δεν το βλέπω σήμερα αλλα ειμαι σχεδον σίγουρος οτι θα κερδίσουμε το δεύτερο για να γίνει και 3ο την κυριακη.

Προσωπική εκτίμηση δεν είναι spoiler η τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Μας τα 'παν κι άλλοι, και τους μπανάραμε :P

Δεν ξερω τι σου ειπαν οι αλλοι αυτο που εβαλα εγω ειναι αυτο που μας δειχνει η μελετη καθε μερα. Οποτε δεν ειναι spoiler.

Παντως στο βιντεο λενε οτι ειναι ο πιο δυνατος στους τουρκος αυτος που ξεκιναει με το κωστα/

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω τι σου ειπαν οι αλλοι αυτο που εβαλα εγω ειναι αυτο που μας δειχνει η μελετη καθε μερα. Οποτε δεν ειναι spoiler.

Παντως στο βιντεο λενε οτι ειναι ο πιο δυνατος στους τουρκος αυτος που ξεκιναει ο κωστας.

Απλά το έχουμε δει από το πρωί.

Οι τουρκαλάδες πάντως είναι όλοι μπουμπούκια και οι δικοί μας χαλβάδες.

• Like 1
Δημοσ.

τα ίδια αγωνίσματα δεν έχουμε;

Όχι τελείως, αυτοί έχουν τα ίδια μ'εμάς, εμείς όχι με αυτούς.

​Σε μπέρδεψα;

Στην Τουρκία προβάλλεται 5 φορές την εβδομάδα και παίζουν περισσότερα αγωνίσματα από τους δικούς μας, εκτός από τα κοινά...

Δημοσ.

Θα ηθελα πολυ να δω αν υπαρχει survivor πανοραμα στη τουρκια. Να δω αν δειξανε τους δικους μας. Αν βρει κανεις κατι ας στειλει.

Δεν φταινε τοσο οι δικοι μας οσο η παραγωγη. Σκεφτειτε τωρα να διαλεγαν ακομα και τους ιδιους απλα να το γνωριζε το κοινο οτι καποια στιγμη θα παιξει ελλαδα-τουρκια τι θα γινοταν. 
Κριμα παντως. Αν και παιχνιδι ειναι και ολα παιζονται.

Δημοσ.

Απλά το έχουμε δει από το πρωί.

Οι τουρκαλάδες πάντως είναι όλοι μπουμπούκια και οι δικοί μας χαλβάδες.

Τι έχετε δει; Ενδιαφέρομαι σε p.m
Δημοσ.

Θα ηθελα πολυ να δω αν υπαρχει survivor πανοραμα στη τουρκια. Να δω αν δειξανε τους δικους μας. Αν βρει κανεις κατι ας στειλει.

Δεν φταινε τοσο οι δικοι μας οσο η παραγωγη. Σκεφτειτε τωρα να διαλεγαν ακομα και τους ιδιους απλα να το γνωριζε το κοινο οτι καποια στιγμη θα παιξει ελλαδα-τουρκια τι θα γινοταν. 

Κριμα παντως. Αν και παιχνιδι ειναι και ολα παιζονται.

Ναι, φυσικά και υπάρχει, αυτούσιο το κόνσεπτ φέρανε σ'εμάς.

​Εκεί νομίζω μόνο ότι έχει και ζωντανό κοινό στο στούντιο για ερωτήσεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...