Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εχω μια απορια το 10€ που κερδισε ο αρχηγος μας στο deal το επεξε με κανα συστηματακ στον εαυτο του η καλυψε τα εξοδα του για να παει survivor

• Απαντ. 66,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Νταξ ο άλλος πήγε και την άρμεξε δίπλα στη σκηνή. Έπος ηλιθιότητας. Φαινόταν και η κωλοχαράδρα του. Κλάμα.

μπα, ήταν οι 4001 γκόμενες. Αυξάνει τα νούμερά του!

Δημοσ.

Εγω εχω μια απορια το 10€ που κερδισε ο αρχηγος μας στο deal το επεξε με κανα συστηματακ στον εαυτο του η καλυψε τα εξοδα του για να παει survivor

με αυτα ανοιξε την εταιρεια Manager παικτων ραγκπυ

• Like 3
Δημοσ.

Χαχαχα δεν υπάρχει το άτομο ρε συ. Μου αρέσει που μερικοί ψαρώνουν και δεν καταλαβαίνουν  οτι κάνει πλάκα.

Δημοσ.
Δημοσ.

Λένε ότι μιας και πήραν φόρα, θα βάλουν άλλους 3 σελέμπριτι μέσα.
​Το φίλο του Χανταμπάκη, τον Μανίκα, τη γριο-Μάγκι Χαραλαμπίδου και την Ελευθερία Ελευθερίου.
​Πάνε να το χαλάσουν, μου φαίνεται.

​Παρεμπιπτόντως από ό,τι διάβασα, οι μη διάσημοι πληρώνονται 500Ε το μήνα, οι διάσημοι 2000Ε και ο παρουσιαστής 5000Ε (βασικά την εβοδμάδα έγραφαν, αλλά φαντάζομαι το μπέρδεψαν, δεν μπορεί...)

Δημοσ.

Οι διάσημοι 2κ τη βδομάδα (8κ το μήνα)

τανιμανίδης 5κ / επεισόδιο (80κ το μήνα)

Ναι, αυτά έγραφαν και για τους μη διάσημους 500Ε την εβδομάδα, αλλά αποκλείεται να ισχύουν.

Το πιο λογικό είναι όλα αυτά τα ποσά να ισχύουν για κάθε μήνα (άντε, με ζόρι κάθε εβδομάδα).

Σιγά μην πάρει ο Τανιμανίδης 500χιλ. για μία παρουσίαση....

Δημοσ.

Οι διάσημοι 2κ τη βδομάδα (8κ το μήνα)

τανιμανίδης 5κ / επεισόδιο (80κ το μήνα)

Παντως αμα δινουν τόσα μπορω του χρόνυ να κανω το νερουλα/ τον βοηθο εκει για στησιμο κατασκευων ή κατι ρε πεδι μου ακου κει ποσα

Δημοσ.

1.700 ειναι όχι 2

Θα επιμείνω.

Ναι, αυτά έγραφαν και για τους μη διάσημους 500Ε την εβδομάδα, αλλά αποκλείεται να ισχύουν.

Το πιο λογικό είναι όλα αυτά τα ποσά να ισχύουν για κάθε μήνα (άντε, με ζόρι κάθε εβδομάδα).

Σιγά μην πάρει ο Τανιμανίδης 500χιλ. για μία παρουσίαση....

Προφανώς ισχύουν. 50% τηλεθέαση βαράει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...