Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

φιλία το λες εσύ, τηλεθέαση και χρήμα το λέω εγώ

Ου καλα εισαι. Θα δουλέψουν σήμερα τα σουβλατζίδικα και οι καφετέριες θα βαράνε μυγες.

Η κότα με τα χρυσά αυγά στο Σκαϊ.

Αντένα, alpha κτλπ θα βρίζουν τα στελέχη από το πρωί ως το βραδυ. Τα έχουν σβήσει ως κανάλια.

Και εγω ασυναίσθητα ανοίγω Σκαϊ πρώτα με το τηλεκοντρόλ.

Δημοσ.

Παιδιά αν δούμε ότι χάνουμε, να πετάξει ο Τανι κάνα κουτάκι μπύρας ή καμιά καρύδα να διακοπεί.

• Like 3
Δημοσ.

σελτζουκους Μογγολίας θες να πεις

Σελτζούκοι//Σουτζούκοι όπως και να τους πεις δεν έχουν τύχη σήμερα οι Μογγόλοι. Τζένγκις Χαν ερχόμαστε.

Δημοσ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΟΙ

α, εγώ δε ξέρω. Αν κρίνω ότι οι Τούρκοι είναι λιγότερο σιχάματα από τους δικούς μας, θα είμαι με τους Τούρκους.  :-)

• Like 2
Δημοσ.

α, εγώ δε ξέρω. Αν κρίνω ότι οι Τούρκοι είναι λιγότερο σιχάματα από τους δικούς μας, θα είμαι με τους Τούρκους.  :-)

Σιχαμερή σκατούλα :eek:

Δημοσ.

Θα μπορούσα να σου απαντήσω καταλλήλως , αλλά ας μη χαλάσουμε το ωραίο κλίμα που υπάρχει. Ένα παιχνίδι είναι, το βλέπουμε για να γελάμε, δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα. Ο Σκαι θα χεστεί στο χρήμα όχι εμείς.

Παιχνιδι ειναι,κλανω στα γελια καθε φορα εδω μεσα αλλα οχι οτι θα σαι και με τους τουρκους..ελεος.

Εκτος εαν υπαρχουν ριζες που ειναι σεβαστο και θα το καταλαβω.

Δημοσ.

Παίζει και υποψήφιο φλερτ για Βασάλο στις τάξεις του οχτρού

elif+%283%29.jpg

Μαζί σου σκατ, εγώ το είπα και χθες, βασικά στηρίζω μόνο τον Σπαλιάρα και τον Τούρκο ομόλογό του, οι οποίοι πιθανώς δεν θα παίξουν

Δημοσ.

Θα μπορούσα να σου απαντήσω καταλλήλως , αλλά ας μη χαλάσουμε το ωραίο κλίμα που υπάρχει. Ένα παιχνίδι είναι, το βλέπουμε για να γελάμε, δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα. Ο Σκαι θα χεστεί στο χρήμα όχι εμείς.

Σε τρόμαξαν τα caps lock μάλλον

ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ 

Μην έχουμε κανα απρόοπτο μπάνιο μέρα που είναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...