Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Η μλκια είναι ότι είναι ο τελικός Final 4 την Κυριακή.

ωχ αυτο το ειχα ξεχασει... παλι καλα με 3 οθονες θα στραβωθω παλι..

η τσσκ παραμένει το φαβορί;
Δημοσ.

τους εχουν ανετα βενζινας-κοκκινακης... Για εμενα μεγαλη λακαμια αυτο το μεταξυ μας με τα μεμετια , θα φανατισουν τον κοσμο, οι βρισιες στα social media θα παρουν φωτια, ολα αυτα για 99% τηλεθεαση την Κυριακη :-D  :-D

ευτυχώς που δεν θα καταλαβαίνουμε τι γραφουν τα τούρκικα σχόλια στα μίντια, ούτε αυτοί τα δικά μας

παίζει και κύπριος στη δική μας ομάδα... θα ναι λίγο awkward γενικότερα

(πάντως εμείς εδώ cool, το νου σας, για να μην κλειδωθεί το θρεντ με καμιά περίεργη αφορμή)

• Like 2
Δημοσ.

Α, ωραια τα βιντεάκια. Με βάλατε να κάνω και λίγο επανάληψη το λεξιλόγιο μου στα τούρκικα.

Aferin size! Iki saat sonra görüşürüz :)

Δημοσ.

(πάντως εμείς εδώ cool, το νου σας, για να μην κλειδωθεί το θρεντ με καμιά περίεργη αφορμή)

Ετσι. Βασικό αυτό γιατί καραδοκεί ο κλειδοκρατορας...
Δημοσ.

η τσσκ παραμένει το φαβορί;

Μέχρι να αποκλειστεί στον ημιτελικό

παίζει και κύπριος στη δική μας ομάδα... θα ναι λίγο awkward γενικότερα

Ο οποίος έχει κάνει και ωραία σχόλια περί Τουρκίας στο παρελθόν :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Επί τη ευκαιρία, στα τούρκικα το επίθετο της Ελισάβετ σημαίνει : το παιδί αυτού που φτιάχνει-εμπορεύεται καθρέφτες. 

Δημοσ.

Kαλα που βαζουν και υποτιτλους και τα καταλαβαμε ολα!

Βασικά σκάει μύτη στη αρχή ο κοντός ο περίεργος και τον λένε οι υπόλοιποι ότι για αυτόν φάι δεν έχει γιατί δεν βοήθησε καθόλου, μετα αυτός ανάβει και αρχίζει να λέει ότι η καλυβα δίπλα έγινε από αυτόν και έναν άλλο, ωστόσο δεν τους απαγόρευσε να την χρησιμοποιούν, μετά αρχίζουν οι τσαμπουκάδες και σε κάποια φάση λέει ο κοντός: θα σας μάθω εγώ τις αξίες του έθνους μας!!!  :X

• Like 3
Δημοσ.

Απο οτι βλεπω οι γυναικες τους ειναι πολυ πιο ομορφες απο τις δικες μας και οι γενικα ολοι τους πολύ πιο καθαροι και πιο περιποιημένοι απο τους δικους μας. Ρεζιλι θα γινουμε εκτος και αν προηγουμενως τους ριξουν σε κανενα κλιβανο για απολυμανση.

• Like 1
Δημοσ.

Ο οποίος έχει κάνει και ωραία σχόλια περί Τουρκίας στο παρελθόν :ph34r:

Σιχαλούμι

Kαλα που βαζουν και υποτιτλους και τα καταλαβαμε ολα!

Εγώ κατάλαβα τη λέξη Rezil, και κάτι μου λέει πως θα μας χρειαστεί την κυριακη :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...