Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν εψαχνε τη μπαλα ο Lee εκανε νοημα ο Σπαλιαρας στην ομαδα του να φωναζουν πιο δυνατα ετσι ωστε ο Lee να μη μπορει να ακουει την ομαδα του για το που ειναι η μπαλα.

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Οταν εψαχνε τη μπαλα ο Lee εκανε νοημα ο Σπαλιαρας στην ομαδα του να φωναζουν πιο δυνατα ετσι ωστε ο Lee να μη μπορει να ακουει την ομαδα του για το που ειναι η μπαλα.

Συγχρονος Μιλτιαδης

• Like 3
Δημοσ.

Πάνω απ' όλα fair play, που έλεγαν.

Δημοσ.

Χαχαχαχα,ποια εικόνα να πρωτοφερω στο μυαλό μου?!

Αρχηγός με κράμπες και στο τετρις,βουτιά Χούτου ορθή γωνία, κινεζικό ψάξιμο μπαλλας στον Άρη,την άλλη την άχρηστη που βαράει βολές μέχρι το Πάσχα....Τι γέλιο Παναγία μου πάλι σήμερα!

• Like 1
Δημοσ.

Μα με τόσα που διάβαζα περίμενα να δω έναν μαχητή. Όχι μία βιο χλαπατσα να σκάει στο νερό σαν σακί με πατάτες... :P

Αν και μέγας θαυμαστής του αρχηγού και κάτοχος Android το ίδιο σχόλιο έκανα. Αλλά είναι τραυματίας ο καημενουλης

Δημοσ.

Σε εναν αγώνα σηκώθηκα καιέτυχε να είναι αυτός του Πανάρα, πόσο γκαντέμης;;

Σε ποιον έχω κάνει κακό και το πληρωνω έτσι;;

Δημοσ.

H Ειρηνη μετα τις τοσες νικες και το κουβαλημα που κανει συνεχεια στην ομαδα της ,εχει κλασει πανω της,και ομως πηρε νικη και ετσι.Αυτη θελει ξεκουραση 3 ματς συνεχομενα.

Δημοσ.

Τώρα το άνοιξα, το ξύλο έπεσε;

Έπεσαν κάτι χανταμπουκέτα

Σίριουσλι τώρα, ξύλο=τράβηγμα μπλούζας από το κεφάλι του Χάνταμπα, με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων δεν είδαμε αυτό που όλοι περιμέναμε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...