Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και σε είχα για σοβαρό άτομο.

Fixed below.

"Ο Σπάλι αντιπροσωπεύει τον κλασσικό μαλάκα λουφαδόρο Έλληνα που φυτοζωεί εις βάρος των συμπολιτών του."

Ενω οι υπόλοιποι ειναι οτι καλύτερο διαθέτει η ελληνική κοινωνία, ανεργοι, personal trainers, εκπαιδευτές θαλάσσιου σκι, μάνατζερ ράγκμπι, εκπαιδευτές πόκεμον, ολα τα πρότυπα της επιτυχίας μαζεμένα στο σουρβαιβορ και μας εφταιξε ο Σπαλ κρινοντας απο 2 ωρες μονταρισμενων πλάνων..

Οπως εχω ξαναπει ειναι ενα show, υποστηριζεις οποιον σου κανει κλικ σου βγαζει γέλιο και γενικα δεν στη σπάει να τον βλεπεις, ο Σπαλ εχει αρκετα θετικα για αυτο και ενα μεγαλο μερος του κόσμου μαζι του και αντιστοιχα και καποιους εναντιων του. Μερικοι γουσταρουν εκνευρισμένο τραμπούκο ψευτο αλφα μειλ αλλοι διπροσωπο χαλουμιν κτλπ, ολες οι επιλογες σεβαστες.

Η ξανθια τουρκαλα αθλήτρια στιβου λιγο που ειδα πολυ δυνατη φαινεται, το κοβω να αφηνει καυλαβανη κανα γυρο πισω αν εχει ταχύτητα και αντοχη το αγώνισμα..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Πέμπτη;

Αφού δεν έχει επεισόδιο την Πέμπτη...

Πεμπτη θα γυριστεί, Κυριακή θα προβληθεί ίσως

Ενω οι υπόλοιποι ειναι οτι καλύτερο διαθέτει η ελληνική κοινωνία, ανεργοι, personal trainers, εκπαιδευτές θαλάσσιου σκι, μάνατζερ ράγκμπι, εκπαιδευτές πόκεμον, ολα τα πρότυπα της επιτυχίας μαζεμένα στο σουρβαιβορ και μας εφταιξε ο Σπαλ κρινοντας απο 2 ωρες μονταρισμενων πλάνων..

Οπως εχω ξαναπει ειναι ενα show, υποστηριζεις οποιον σου κανει κλικ σου βγαζει γέλιο και γενικα δεν στη σπάει να τον βλεπεις, ο Σπαλ εχει αρκετα θετικα για αυτο και ενα μεγαλο μερος του κόσμου μαζι του και αντιστοιχα και καποιους εναντιων του. Μερικοι γουσταρουν εκνευρισμένο τραμπούκο ψευτο αλφα μειλ αλλοι διπροσωπο χαλουμιν κτλπ, ολες οι επιλογες σεβαστες.

Ετσι ειναι όπως τα λες.

Οποιος παίρνει στα σοβαρά τον οπαδισμό στο σαβουράιβορ, να το κοιτάξει λίγο.

• Like 1

Έπαθλο ξέρουμε;

Ποσειδώνα Γιαννόπουλο (μη ρωτήσεις ποιος είναι, δεν ξέρω).

​Τώρα για παίκτη, ίσως τη Λάουρα πάλι, ίσως το μάνατζερ, δεν έχω διαβάσει κάτι...

γιουροβιζιονολογος - κάτι με μουσική ασχολείται

Μην ψάχνετε heybro

Τρεις περιπτώσεις έχουν συμβεί:

1.πήγε για τριήμερο μπανάκι λόγω υπερβάλλοντα ζήλο παρασύρθηκε

2.βρήκε 'ναρο κλάσης Α+++ και μετά το σπρώξιμο του είπε ή το survivor η εγώ, τελεσίγραφο

3.Από τον ενθουσιασμό του,στα αγωνίσματα,έριξε το όλο σοκολατούχο πάνω στο σεμεδακι και τιμωρήθηκε με 24ωρη αποχή

• Like 5

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι έχετε με τον Heybro.

Δινουμε παραγγελιες gif, τα "ψηνει" στο φουρνο του και τα μοιραζει στον κοσμο...τσαμπα.

Εγω προσωπικα συμφωνω (σχεδον απολυτα) με οτι γραφει.

Ειναι και καλη ψυχουλα.

Ειναι παρλαπιπας και μιλαει συνεχεια. χαχαχαχαχα

• Like 1

Μην ψάχνετε heybro

Τρεις περιπτώσεις έχουν συμβεί:

1.πήγε για τριήμερο μπανάκι λόγω υπερβάλλοντα ζήλο παρασύρθηκε

2.βρήκε 'ναρο κλάσης Α+++ και μετά το σπρώξιμο του είπε ή το survivor η εγώ, τελεσίγραφο

3.Από τον ενθουσιασμό του,στα αγωνίσματα,έριξε το όλο σοκολατούχο πάνω στο σεμεδακι και τιμωρήθηκε με 24ωρη αποχή

bill Ντανο πες αν ισχύει το πρώτο.

Αν και υποστηρίζω τους μαχητές, απέναντι στους Τούρκους θα υποστηρίξω τους Έλληνες. Οπότε δώστε στον Ντάνο να μυρίσει 100αρα βενζίνη για να γίνει turbo, δώστε ενα σεικερ πρωτεινης-κρεατίνης στον Βασάλο να γίνει σουπερμαν και δώστε στον Σπαλιάρα 10 γυναίκες το βράδυ για να σκοράρει και το πρωι να ξανασκοράρει στο αγώνισμα. Στην Σάρα οτι και να δώσεις δεν θα έχει αποτέλεσμα εκτος και αν με κάποιο μαγικό τρόπο ανεβαίνει το IQ σε μια ημέρα.  

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...