Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Μη μας λες τέτοια και αναγκαστούμε να αρχίσουμε τα πάμε μωρή κ@υλα Βαλαβάνη, γ@μησε τους Ντάνο κτλ. :eek:

Εγω αν σου πω οτι θα ειμαι με τους τουρκους θα ειμαι πολυ κακος?? :P Θελω να φανε ξεφτιλικι βενζινας/καυλαβανη και να τους λεει ο Σπαλ ηρεμα "πρεπει να μαθετε να διαχειριζεστε τις ήττες σας".

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα με έβγαλε: Είσαι τιγκα κλαρινογύπας, στο νησι θα αναπολούσατε με τον Γιάννη τις πέλφε και τις φορτωτικες.

Σίχαμα Σπαλιάρα, ανατρίχιασα...μππρρρρ.

• Like 1

οντως. αντε ποτε θα πλακωσεις κανεις τον σπαλ να γελασουμε λιγο :D

https://www.youtube.com/watch?v=HV9DMg_iwUI

πραγματικα οσοι ειδατε αυτο κι ακομη στηριζετε σπαλ θα πρεπει να ντρεπεστε :P το ατομο κανει σαν 5χρονο κακομαθημενο παιδακι που προκαλλει κι ειρωνευεται την παρεα που καποτε δεν τον ηθελε και τον εδιωξε. φυσικα οταν τα εκαναν αλλοι αυτα ομως τον πειραζε κι ελεγε ''αληθειες'' οτι υποκρινονται οτι ειναι τραυματισμενοι για να κερδισουν τον αγωνα. οσο για τον μαριο,2η φορα που λεει κατι ειρωνικο και τα αλλαζει και μετα λεει οτι και καλα αλλο εννοουσε! πολυ σιχαματα ρε παιδι μου!

ΑΛΛΑΟ SURVIVor βλεπεις.Αψογος ο Σπαλ. προκλητικος και εριστικος ο βενζινας

• Like 2

Αψογος ο Σπαλ? Καλο

Ρε σεις απο την παραγωγη να τους πατε ολους μαζι σε ενα πολυτελες εστιατοριο με κοσμο να γελασει καθε πικραμενος. Αλλα να φορανε τα σιχαμαγιω των αγωνισματων οπως στη βιλλα και τη συναυλια.

QUIZ: 8+1 ερωτήσεις για να ανακαλύψεις ποιος παίχτης του Survivor είσαι (αν όντως θες)

http://luben.tv/originals/108077

Εμενα βγηκε

Σπαλιάρας

Είσαι τιγκα κλαρινογύπας, στο νησι θα αναπολούσατε με τον Γιάννη τις πέλφε και τις φορτωτικες

Τσανγκ και εγώ

Τα όσα είπε ο Σπαλ για την ψηφοφορία στον Κοκκινάκη τα εχει επιβεβαιώσει η Τεμπελάουρα στην συνέντευξη που έδωσε. Ο Σπαλ λεει αυτο που σκέφτεται και ολοι κανουν σαν θηγμένες π@$%νες. Ειδικά ο Χρανιώτης μου την έχει δώσει στα νεύρα.

• Like 1

Εχει και βιντεο απο το τουρκικο survivor που τους το λεει ο ατζουν οτι θα εχουμε ελλαδα εναντιον τουρκιας σε στιβο μαχης.

Βεβαια εγω προσωπικα θα ηθελα να κανουν του χρονου κανονικο survivor ελλαδα v τουρκια.

Επειδή είχα λίγο δουλιτσα σήμερα και μπορεί να εχασα καμμιά λεπτομέρεια

Το τριχιλιαρο είναι στόχος? (που λουφάρει αυτός ο Heybro όταν τον χρειαζόμαστε)

Εχει και βιντεο απο το τουρκικο survivor που τους το λεει ο ατζουν οτι θα εχουμε ελλαδα εναντιον τουρκιας σε στιβο μαχης.

Βεβαια εγω προσωπικα θα ηθελα να κανουν του χρονου κανονικο survivor ελλαδα v τουρκια.

Δεν μπορεί να γίνει Ελλάδα-Τουρκία, από τη στιγμή που ψηφίζει ο κόσμος.

​Είχε γίνει και παλαιότερα πάντως που δεν ψήφιζε ο κόσμος τότε, δεν έλεγε και κάτι το κόνσεπτ, δεν έχει να προσφέρει τίποτα...

... (που λουφάρει αυτός ο Heybro όταν τον χρειαζόμαστε)

Για τον ban-αρισμενο λες?

Πρεπει να εγραψε spoiler-ια χτες...

Δε δικαιολογειται.

Ας απαντησει ο Bill o Danos αν του "εκοψε το κεφαλι" του παιδιου.

Λεγε Bill, τον μαλωσες? :-D

Αψογος ο Σπαλ? Καλο

Το καλύτερο.

Ο Σπάλι αντιπροσωπεύει τον αγαθό και αθώο μέσο πολίτη που τον κατηγορούν για τα πάντα χωρίς στη πραγματικότητα να φταίει. Στα θετικά του πως είναι ήρεμος και ξέρει πώς να απαντησει. Παρορμητικός όσο λίγοι γεγονός που επισης τον κάνει να έχει αντιπάθειες.

Ο βενζινάς είναι ο κλασικός ψωνισμένος που κυκλοφορεί με τύπισσες wannabe μοντέλα και είναι ο πρώτος του χωριού έλλειψη άλλου. Λογικό να εκνευρίζεται όταν χάνει όντας κακομαθημένος και συνηθισμένος να τον έχουν όλοι θεό. Θετικό το ότι κάνει τα πάντα, για τη προσωπικη του προβολή φυσικά.

Γιουφτρα η κλασικη δολοπλόκα κουτοπόνηρη.

Ψηλός και άχαρος, ο τύπος που επηρεάζεται από τις γκόμενες και κάνει ότι του πουν αυτές. Κλασική μαριονέτα που έπρεπε να έχει φυγει εδώ και καιρό και μένει καθαρά λογω κλικας.

Χαράλαμπος, ο τύπος της παραλίας. Αδιαφορεί ότι και αν γίνεται και για την επιβιωσή του βασίζεται στους άλλους. Ίσως ο μόνος με θετικά στοιχεία χαρακτήρα στους διάσημους που έχει μείνει τόσο πολύ.

Χρα, ο ξεπεσμένος πρώην διάσημος .Ισως ο πιο αδιάφορος παιχτης στο παιχνιδι που έχει μεινει εκει λογω φιλίας με άλλους. Πραγματικά δεν προσφέρει τιποτε απολύτως

Χαλούμι. Υπερόπτης αλλά παράλληλα δίκαιος και σωστός με τους συμπαίχτες του.

Σουπερμαν. Γκρινιάρης όσο λίγοι, θα μπορουσε να είναι ο ηγέτης όλων.Kατώτερος των προσδοκιών. Στα θετικά του ο πολύ καλός του χαρακτήρας.

Μισθοφόρος. Νευρικός, παρορμητικός με τη καλή και τη κακή έννοια. Εξαιρετικά καταρτισμένος, μιλάει με απίστευτη επιχειρηματολογία. Ορισμένες φορές βλέπουμε απιστευτα πράγματα στο αθλητικό κομμάτι από αυτόν.

Ξανθιά. Στα θετικά της ότι είναι χαμογελαστή. Αδικειται διοτι παιζει ενάντια σε πολύ καλύτερή της παίχτρια. Αν ειχε διπλα της τη Κολιδά δε θα ειχε πέσει σε τέτοιο σημείο

Δαπιτισσα. Ωραίος πισινός.

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...