Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Μαλλον θα κανει το επαθλο

Ούτε καν από αγγελοπουλο

μόνο που ο ποιο διάσημος είναι στους μαχητές

και ο καλυτερος μαχητης ειναι στους διασημους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λίγο μπαγιάτικο νέο.

Ο Σάκης βρίσκεται από προχθές (ΔΕ 15/5) στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα μένει στην Casa Esferica, όπως έγραψα εδώ (post #40977 σελ 2732)

Λίγο μπαγιάτικο νέο.

Ο Σάκης βρίσκεται από προχθές (ΔΕ 15/5) στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα μένει στην Casa Esferica, όπως έγραψα εδώ (post #40977 σελ 2732)

ελπιζω να του αλλαξανε το νερο της πισινας γιατι βουτηξε ο μισθοφορος με κεινο το μαγιω με τα ροζ ελεφαντακια που εχει γινει ενα με το πετσι του

• Like 5

Άλλη η κεντρική (στρογγυλή) πισίνα που την τίμησαν αρκετά όλοι και άλλη η πλαινή (καμπυλωτή).

Έχω δώσει τους αριθμούς των φωτο της 2ης στο αντίστοιχο link και νομίζω ότι αξίζει να δούμε όλες τις φωτο της βίλλας, που φαίνεται να δεσπόζει στην περιοχή, αφού βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου.

...ο μισθοφορος με κεινο το μαγιω με τα ροζ ελεφαντακια που εχει γινει ενα με το πετσι του

έχει γίνει πλέον κάτι σαν το χιτώνα του Ηρακλή. Αν πάει ο Μισθο να το βγάλει θα βγει μαζί και η σάρκα του

• Like 1

Παιδιά κανα νέο από Heybro εχουμε?

Άλλη η κεντρική (στρογγυλή) πισίνα που την τίμησαν αρκετά όλοι και άλλη η πλαινή (καμπυλωτή).

Έχω δώσει τους αριθμούς των φωτο της 2ης στο αντίστοιχο link και νομίζω ότι αξίζει να δούμε όλες τις φωτο της βίλλας, που φαίνεται να δεσπόζει στην περιοχή, αφού βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου.

κατάλαβα, η στρογγυλή πισίνα είναι η τοξική.

Θα έχει πολύ φάση πάντως ένα αγώνισμα Έλληνες vs Τούρκοι

εκεί που φτάσαμε, εγώ παίζει να υποστηρίξω τούρκους

Παιδιά κανα νέο από Heybro εχουμε?

κατάλαβα, η στρογγυλή πισίνα είναι η τοξική.

εκεί που φτάσαμε, εγώ παίζει να υποστηρίξω τούρκους

Χίλιες φορές να υποστηρίζω την Τουρκάλα παίχτρια από το σίχαμα τη γύφτισσα

λέω να το πάρω πατριωτικά το θέμα

Τι μέρος να πάρει μωρέ ο δαπίτης;

Ένα μπου να του κάνει ο Ντάνος, θα κλαφτεί και θα λέει γιατί πρέπει να υφίσταμαι μπούλινγκ.

Σίχαμα Σάκη.

Χαχαχα τ βλέμμα του Σπαλιαρα όλα τα λεφτά

πλάνο από τ κάβουρα στα μπινελικια που θα ζήλευε και ο Λάνθιμος

Απ' τις καλύτερες σκηνές ως τώρα για μένα, μαζί με τα μπινελίκια του ντάνου που πετούσε το θερμός

Ρε, τι βδομάδα ζήσαμε...

Κοκκινάκη, πες μας άλλη μια φορά ότι ορκίστηκες στο παιδί σου, γιατί μπορεί να μην το πηρανε οι κάμερες

Επιβεβαίωσα (μέσω γνωστού μου) πως ο Κύπριος δέχτηκε πολλές πιέσεις για να φύγει (πολλές υποσχέσεις τυπου μιλφ κοκ kai εννοείται πως και οι δυο χτυπησαν αρκετά, ο Κύπριος λιγότερο απ΄όσο περίμενε κανεις αλλά δέχεται ενέσεις ανα 3ημερο. Ο λόγος που έκατσε είναι επειδή ξέρει πως έχει όλη τη Κύπρο μαζί του οπότε όσο ψηφίζει ο κόσμος δε παίζει να φύγει.) και πως η μπουλντόζα είχε κάνει αίτημα πριν καν γινει κουβέντα για ψηφοφορία, για να πάει στους μαχητές, αλλά την έγραψαν κανονικά.

Ουσιαστικά έκαναν ότι μπορουσαν για να μην δυναμώσουν και άλλο οι μαχητές ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τα 2 αγαπημένα παιδιά να φτασουν τελικό. Και ναι είναι δεδομένο ότι ο βενζινάς και η γιουφτρα θα είναι τελικό, ακομα και αν αυτό σημαίνει ότι δε θα υπάρχει μαχητής.

Σε κάθε άλλη περίπτωση στο τελικό θα ηταν η μιλφ, η Μπουλντόζα και πιθανόν ο κυπριος, διοτι το αγνο λαικό παιδί έχει χάσει πολύ κόσμο με τη συμπεριφορά του, αλλά έχει μαγειρευτεί μια χαρά το πράμα. Δικό τους το μαχαίρι δικό τους και το καρπούζι. Εδώ δε σεβάστηκαν τα λεφτά του κόσμου για την αποχώρηση Κινέζου και Γιουφτρας.

Τα παραπάνω δεν ειστε υποχρεωμένοι να τα πιστέψετε, εγω δεν έχω λόγο να μη τα πιστέψω. Α, τη μασέτα δε την ειχαν πάρει ούτε οι μεν ούτε οι δε. Στημένο ηταν.
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...