Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

μιλαει σωστα; που πεταει κακιες κι ειρωνιες ολη την ωρα; τι ακριβως προσφερει στην παραλια; και σε κλικες δεν εχει μπει θεωρω γιατι κανενας δεν τον γουσταρει :P βασικα εχω την εντυπωση πως ακριβως επειδη δεν τον αποδεχτηκαν οι διασημοι αποφασισε να το γυρισει αλλιως και να ''μιλαει ειλικρινα'' και καλα αφου ετσι κι αλλιως κανεις δεν τον συμπαθει και το ξερει. ας τον ηθελαν κι αυτον στην κλικα να βλεπαμε τι θα εκανε.

Οπως πέταξε την προηγούμενη φορά με τον Ντάνο που τα έλεγε στον τανιμανιδη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να μου πεις τι περιμένεις από άτομο που έπαιζε στον Ολυμπιακό και δήλωνε αντιολυμπιακος!

Δε μιλάω με ανώμαλους ☺

Να μου πεις τι περιμένεις από άτομο που έπαιζε στον Ολυμπιακό και δήλωνε αντιολυμπιακος!

Και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος δηλωμένος βάζελος ήταν αλλά μια χαρά τα παστέλωνε με την φανέλα του γαύρου.

• Like 2

Μπραβο ρευμα ο σπαΛΑΟΥΡΑΣ... 3000 χρόνια θα κυβερνησει ο ΣΥΡΙΖΑ. αυθεντικοι και αυτοι. Αυθεντικος και ο Λιακουρας ο χρυσαυγουλος παμε δυνατα. -.- :(

μιλαει σωστα; που πεταει κακιες κι ειρωνιες ολη την ωρα; τι ακριβως προσφερει στην παραλια; και σε κλικες δεν εχει μπει θεωρω γιατι κανενας δεν τον γουσταρει :P βασικα εχω την εντυπωση πως ακριβως επειδη δεν τον αποδεχτηκαν οι διασημοι αποφασισε να το γυρισει αλλιως και να ''μιλαει ειλικρινα'' και καλα αφου ετσι κι αλλιως κανεις δεν τον συμπαθει και το ξερει. ας τον ηθελαν κι αυτον στην κλικα να βλεπαμε τι θα εκανε.

Εκφραζει τον τεμπελχανα Ελληναρα

• Like 1

Μπραβο ρευμα ο σπαΛΑΟΥΡΑΣ... 3000 χρόνια θα κυβερνησει ο ΣΥΡΙΖΑ. αυθεντικοι και αυτοι. Αυθεντικος και ο Λιακουρας ο χρυσαυγουλος παμε δυνατα. -.- :(

Δεν ψηφίσαμε σύριζα αλλά ο Σπαλ είναι σωστός ότι και να λέτε 2 3 άτομα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...