Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ειδα χθες το επεισοδιο, το ειδα λιγο ξανα σε επαναληψη πριν, βλεπω τωρα και το review του κανα μισαωρο. Ειμαι έτοιμος να το δωσω, πιστευω θια το περάσω.

Ψηφίζω sellers για απουσιολόγος. Ο soteras χάθηκε πάλι.

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

ωχ μπριζολες θα μαγειρεψουν. Το ακρο αωτο απο το σκαι

Με τσιπούρα και τοστ. 

Δημοσ.

Για όποιον δεν είδε Μελέτη, το σημερινό αγώνισμα γ@μεί, και είναι σίγουρη συνταγή για τσακωμούς εντός και εκτός ομάδων.

Δημοσ.

Το ειδα χθες το επεισοδιο, το ειδα λιγο ξανα σε επαναληψη πριν, θα δω τωρα και το review του κανα μισαωρο. Ειμαι έτοιμος να το δωσω, πιστευω θα το περάσω.

Τα sos ήταν στη Μελέτη

Δημοσ.

Εχει αποχωρηση σημερα.

Στο Μαστερ Σεφ.

Μονο μην αποχωρησει αυτη με τα τελεια βυγζια

Δημοσ.

Για όποιον δεν είδε Μελέτη, το σημερινό αγώνισμα γ@μεί, και είναι σίγουρη συνταγή για τσακωμούς εντός και εκτός ομάδων.

Θα επιστρέψουμε σύντομα εκεί. Η ανάλυση του master chef είναι η τιμωρία του σκάι για τις επαναλήψεις. Σίχαμα highlight.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο περιμένουνε. Δεν είδα μελέτη

Δημοσ.

Έχει και κουίζ σήμερα; Να ξέρω να κάνω μπάνιο όταν ξεκινήσει χαλαρός, μην τρέχω στις διαφημίσεις

Δημοσ.

Θα επιστρέψουμε σύντομα εκεί. Η ανάλυση του master chef είναι η τιμωρία του σκάι για τις επαναλήψεις. Σίχαμα highlight.

Εχει την αγωνια του κι αυτο

Δημοσ.

Έχει και κουίζ σήμερα; Να ξέρω να κάνω μπάνιο όταν ξεκινήσει χαλαρός, μην τρέχω στις διαφημίσεις

Δεν φαίνεται να έχει

Δημοσ.

δεν υπάρχει κουίζ στο τρείλερ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...