Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, με πήρε ο ύπνος χτες.το περίμενα ότι θα ήταν αυτοί οι υποψήφιοι, έγινε τίποτα άλλο που διέλαθε της προσοχής μου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Δείτε το επεισοδιο με το παρτυ της ένωσης εκεί που Τσανκ τα αναλύει ωραία και στον χραν και στον Αγγελόπουλο και κανένας δεν διαφωνισε

• Like 1

Μην γράφετε ό,τι να'ναι παιδιά.

Επειδή το έβλεπα, είπε ακριβώς τα ίδια με τον Κοκκινάκη.

Πολύ πετυχημένη η παγίδα της Μελέτη στη Λάουρα, να της κάνει αυτή την ερώτηση και η Λάουρα να περιγράφει για 10 λεπτά πώς της είπε ο Κοκκι να τα μαγειρέψουνε, και λίγες ώρες αργότερα να παιχτεί αυτό το επεισόδιο που ο Κοκκι κάνει τον Κινέζο.

Ας ελπίσουμε να ξαναφέρει τη Λάουρα στο στούντιο σήμερα.

Κρίμα, προτιμώ να φύγει Σάρα από Ελάφι.

Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Δείτε το επεισοδιο με το παρτυ της ένωσης εκεί που Τσανκ τα αναλύει ωραία και στον χραν και στον Αγγελόπουλο και κανένας δεν διαφωνισε

Ε ναι ρε φίλε. Ποιον πάνε να κοροϊδέψουνε;

• Like 1

Εχω αναφερει ακριβως το ιδιο φιλτατε απο το βραδυ.. η αλεπου ο Τσανγκ το μυριστικε και ολοι συμφωνησαν εκει στο παρεακι... η Χραν εχτες τα γυριζε ομως μπροστα στον μαγειρα της καρυδας.

Εχω αναφερει ακριβως το ιδιο φιλτατε απο το βραδυ.. η αλεπου ο Τσανγκ το μυριστικε και ολοι συμφωνησαν εκει στο παρεακι... η Χραν εχτες τα γυριζε ομως μπροστα στον μαγειρα της καρυδας.

Ετσι ακριβώς. Πρέπει να βρούμε και το βίντεο

Δείτε μετά το 10:10 https://youtu.be/_0WmjRrGlrg

Αλλο τι εγραψε ο Ζus και αλλο αυτο που προσπαθω να σου εξηγησω και δεν το καταλαβαινεις ακομη.. Μου γραφεις σε μια παραθεση να μην λεω οτι θελω γιατι το εβλεπες και εσυ, σου δειχνω αυτο που εγραψα, τωρα αν το εκαναν με δολο η απλα ελα μωρε να αλληλοψηφιστουμε πλακα θα εχει η ολη φαση, μονο αυτοι το ξερουν..

Από κάτω ο τίτλος γράφει ότι συμφώνησαν να αλληλοψηφιστούν.

Είπε η Λάουρα ότι το έκαναν να μη θυμώσει ο ένας στον άλλον. Fair to me.

Το βράδυ ο Κοκκινάκης είπε το ίδιο με την άλλη, που ήταν στην εκπομπή το απόγευμα.

Ο Σπαh είπε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Αλλά απ'οτι κατάλαβα, και μάλλον θα το παίξει απόψε το βράδυ, τους είχε ορκιστεί στα παιδιά του (λάθος, δεν το κάνεις ποτε, αλλά τεσπα) ότι δεν υπήρχε δόλος. Σε αυτες τις περιπτώσεις, δε γίνεσαι μαλάκας Σπαη. Κλείνεις το στόμα, και συνεχίζεις.

• Like 2

Το θέμα είναι ότ πονάει ο Σπαλ γιατί ξέρει πως είναι επόμενος μετά την αχρήστογλου. Τι σχέση έχει ο Κοκκινάκης που αλληλοψηφίστηκε με τον ψευτοτραυματισμό του Σπαλιάρα; Καλά εκανε!

Ετσι ειναι παίδες. Το χει ξαναδείξει η Μελέτη το βίντεο, στην εκπομπη μετά την ένωση, και το σχολίαζε με μονοκοτυλήδονο αν δεν απατώμαι.

Τον έχω ψηφίσει να κερδίσει τον Spah.

Αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει:

https://www.youtube.com/watch?v=PsCUbc8Igm0

Tη στενοχώρια του εκφράζει για τους χαρακτηρισμούς που άκουσε.

​Λογικό είναι να'χει πίκρα.

Μερικοί νομίζω ότι περιμένετε να δείτε ρομπότ εκεί που να μην αντιδρούν καθόλου...

Ετσι ακριβώς. Πρέπει να βρούμε και το βίντεο

Στην ένωση με παρόντες Τσανγκ-Αγγελόπουλο-Σπαλιάρα-Χρανιώτη με το χρανιώτη να συμφωνεί και να λέει "το έπαιξε" στο 1:04!

https://www.youtube.com/watch?v=p67MSC2ic44

και μετέπειτα δηλώσεις τσανγκ μετά την αποχώρηση πάνω στο θέμα

https://www.youtube.com/watch?v=zUTplnq9igA

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...