Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Η Ευρυδίκη με Σάρα και Ελισάβετ κάνει πάρτυ. Ως και η Λάουρα έκανε καμία νίκη κατά τύχη. Αυτές εδώ τις έχει διαλύσει το Ευρυφιδι. Μπήκε η Σάρα ξεκούραστη και την νίκησε 2 φορές.

Αν συνεχίσει έτσι περνάει και Μάριο και Ντανο στα στατιστικά. Βέβαια λείπει η Κολιδα που ήταν ακόμα πιο δυνατή.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά ο Κοκκινακης είναι μέγας δολοπλοκος. Κινεί υπόγειος τα νήματα εδώ και πολύ καιρό.

Μπορεί να λέτε τον σπαλ αγαθό αλλά διαφωνώ τελείως. Κάνει πάντα σωστές αναλύσεις που απαιτούν μυαλο, προκαλεί όσο πρέπει, είναι φουλ τηλεοπτικός και γενικά ειναι πιο συμπαθής από όταν ξεκίνησε το παιχνίδι.

Προσωπικά θέλω να κερδίσει και ας είναι μεγάλο παλτό...

Τέλος ο μισθοφόρος τις τελευταίες μέρες με έχει εκπλήξει θετικά. Είναι σίγουρα αγράμματος αλλά είναι πολύ έξυπνος, υπερασπιστηκε τον συμπαίκτη του και την ομάδα του. αντίθετα ο Μάριος μου βγάζει κάτι που δεν το έχω προσδιορίσει αλλά δεν τον συμπαθώ...

• Like 11

Καλημερα σιχαματα! (Με πηρε ο υπνος χθες μετα το αγωνισμα :P )

Τελικα υποψηφιοι ποιοι ειναι; ο μισθοφορος μου ψηφισε βασαλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σιχαματα! (Με πηρε ο υπνος χθες μετα το αγωνισμα :P )

Τελικα υποψηφιοι ποιοι ειναι; ο μισθοφορος μου ψηφισε βασαλο;

Καλημέρα...Ελισσαβετ,Σαρα και κλασσικα ο Σπαλ .

Τσου,το παρτσακλο ψήφισε το γκομενακι σου!

Επεξ/σία από dfokas21

ο ευλογητός είναι μονόπανο επιπέδου χανταβλάκα αλλά απείρως πιο έξυπνος, μονίμως στο παρασκήνιο κινεί τα νήματα βάζοντας τα πεόνια μπροστά να συγκεντρώνουν τα πυρά και αυτός να τσουλάει ανενόχλητος, μόνο ο σπαλ τον πήρε εγκαίρως γραμμή και τον ξεμπρόστιασε, οι άλλοι τα ζώα μου αργά(...)

Προσωπικά ό,τι και να κάνει τον έχω στο απυρόβλητο επειδή κάποτε στο "άκου τι είπαν", είχε δηλώσει αντιολυμπιακός κι ας έπαιζε στον Ολυμπιακό. :mrgreen: :P
  • Like 1

Παιδιά μην σπαταλάτε αλλο άλλο τα λεφτά σας σε ψηφοφορίες αέρα όπου το μόνο που βγαίνει είναι να πλουτίζει το κανάλι κι οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. λίγο πολύ όλοι καταλάβαμε ότι είναι στημένο πλέον το παιχνίδι κι αν δεν ήταν στην αρχή τώρα είναι πλέον σίγουρα από στημένο αγώνισμα κι αποχώρηση τσανγκ και παραμονή αγελάδας και μετά. κι αν υποστηρίζαμε κάποια ομάδα ή κάποιον παίκτη πλέον δεν έχει σημασία γιατί ο καθένας παίζει το παιχνίδι του εκεί πέρα κι είναι φανερό πλέον πως τίποτα δεν είναι τόσο αυθόρμητο ή αληθινό όσο θέλουν να πιστεύουμε. το παιχνίδι το κατάντησαν βλακεία με όλα τα αποτελέσματα να είναι πλέον λίγο πολύ προβλέψιμα ενώ όλοι ξέρουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα νικητής στο τέλος θα είναι ο κύπριος Μάριος αφού η Κύπρος θα τον στηρίξει μέχρι τέλους. Δεν Είναι Και τυχαίο άλλωστε που γύρισε μετά από τόσο καιρό. το Σκάι δεν θα ήθελε να χάσει τις ψήφους αλλά κι ο ίδιος ξέρει καλα πόσες πιθανότητες έχει να νικήσει. Όχι Και Πώς έχει σημασία πια γιατί κανείς δεν αξίζει από αυτούς που έμειναν.

• Like 1

Τελικά ο Κοκκινακης είναι μέγας δολοπλοκος. Κινεί υπόγειος τα νήματα εδώ και πολύ καιρό.

Μπορεί να λέτε τον σπαλ αγαθό αλλά διαφωνώ τελείως. Κάνει πάντα σωστές αναλύσεις που απαιτούν μυαλο, προκαλεί όσο πρέπει, είναι φουλ τηλεοπτικός και γενικά ειναι πιο συμπαθής από όταν ξεκίνησε το παιχνίδι.

.

Σπαλιάρας κατά Διασήμων  «Καραγκιοζιλίκια, ξεκατίνιασμα, μηδέν επίπεδο»

Τραγικός ο σπαλ χθες. Δεν δέχομαι περί μεγειρεμα κοκινακη.

Όταν όλοι ψήφιζαν ντανο αυτός ανταλλαζε ψήφους με χραν (σε παράλληλο σύμπαν οι δύο τους)

Όταν έστειλαν σπαλ απέναντι αυτός έδωσε παπαδοπούλου

Στην συγκεκριμένη ψηφοφορία που αναφέρεται ο σπαλ οι κοκινακης ψήφισε Λάουρα!!!

Η Λάουρα δεν ψήφισε ντανο και έστειλαν χουτο.

Δυστυχώς Γιαννάκη πονάνε οι ήττες και όταν είσαι σε δύσκολη θέση βγάζεις κακία.

• Like 1

Τραγικος ο Κοκκινακης, τον εδωσε στεγνα η Λαουρα εχθες και ορκιστηκε στα παιδια του ο πανιβλακας!! 

Η Λάουρα είπε ότι και ο Κοκκινάκης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...