Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Την έχουν αδικήσει την Σάρα. Μπορεί να μην είναι η εξυπνότερη αλλά δεν είναι και κακίστρα.

Τρελαίνομαι για καλοκάγαθες γυναίκες επειδή έτσι είμαι και εγώ.

Και είναι και κούκλα.

Δημοσ.

O Σπαλιάρας πάντως ενω όλοι πιστεύαμε οτι θα ήταν ο τύπος ο αλαζόνας ,ο μαμιάς όλων των γυναικών και ο πιο κακός χαρακτήρας, τελικά αποδεικνύεται ο καλύτερος απο τους διάσημους. Είναι 42 ετών και έχει μια παιδική αφέλεια που σε κάνει να τον συμπαθείς και να γελάς κιόλας μαζί του. Είναι μορφή ο άτιμος. Επίσης λέει πάντα αυτό που πιστεύει και αυτό τον κάνει μη αρεστό στους Χανταμπάκηδες. 

• Like 12
Δημοσ.

O Σπαλιάρας πάντως ενω όλοι πιστεύαμε οτι θα ήταν ο τύπος ο αλαζόνας ,ο μαμιάς όλων των γυναικών και ο πιο κακός χαρακτήρας, τελικά αποδεικνύεται ο καλύτερος απο τους διάσημους. Είναι 42 ετών και έχει μια παιδική αφέλεια που σε κάνει να τον συμπαθείς και να γελάς κιόλας μαζί του. Είναι μορφή ο άτιμος. Επίσης λέει πάντα αυτό που πιστεύει και αυτό τον κάνει μη αρεστό στους Χανταμπάκηδες. 

Τον είχα δει και σε μια εκπομπή με τον Αρναούτογλου (The Night Show) και μου είχε κάνει θετική εντύπωση τόσο με τον τρόπο που μιλούσε όσο και με αυτά που έλεγε.

Δημοσ.

Συμπαθέστατος είναι ο Σπαλιάρας! Να πω την αλήθεια όλοι οι διάσημοι μου φαίνονται συμπαθητικοί. Δεν το περίμενα, πίστευα θα είναι εκνευριστικοι και ψωνισμένοι. Για τους μαχητές δεν έχω ακόμα πλήρη άποψη...

• Like 1
Δημοσ.

γτπ είναι οι μαχητές.

έκαναν δεύτερη νίκη και βγήκε ο μίσθο να κοκορευτεί το πως κάναν φοβερή στρατηγική και οι άλλοι οι noobs δεν είδαν την παγίδα για το επόμενο κτλ.

ο Μάριος συγκρίνει τον τιτανοτεράστιο εαυτό του που έπαιξε με το ένα πόδι με το αν αντέχει να κάνει το ίδιο η Λάουρα που είχε να τρέξει από τη Γυμναστική στο Λύκειο.

κτλ κτλ

αν δεν είχε κάμερες στα αγωνίσματα είναι ικανοί να φώναζαν στο τέλος "οε οεοε οεοε οε οε π@#τσα!"

• Like 4
Δημοσ.

Συμπαθέστατος είναι ο Σπαλιάρας! Να πω την αλήθεια όλοι οι διάσημοι μου φαίνονται συμπαθητικοί. Δεν το περίμενα, πίστευα θα είναι εκνευριστικοι και ψωνισμένοι. Για τους μαχητές δεν έχω ακόμα πλήρη άποψη...

Χανταμπακης και χρανιωτης δεν είναι συμπαθητικοί. Οι υπόλοιποι καλοί είναι όλοι τους ξέρουν να φερθούν αλλά δεν μπορούν και αλλιώς κρίνετε η καριέρα τους έξω από το Survivor. Οι μαχητες δεν τους νοιάζει αυτό τα λένε στα ίσια μαλώνουν. Για αυτό μαλωσαν με τον Αγγελόπουλο δεν είμαι διάσημος ενώ μεταξύ τους σπάνια καμία κοντριτσα είναι και φίλοι από έξω οι περισσότεροι.

Ο σπάλι είναι μεγάλη μορφή. Δεν ξέρω αν έχει πάει με 4000 αλλά είναι ντόμπρος τα λέει στα ίσια δεν έχει κακία μέσα του απλά πετάει χοντράδες όχι από κακια αλλά του ξεφεύγουν χωρίς να σκεφτεί πρώτα. Η Σόφη δείχνει η πιο έξυπνη από τους διάσημους. Ο μπο σαν καλό αρκούδι επίσης φαίνεται καλός άνθρωπος.

• Like 1
Δημοσ.

Χανταμπακης και χρανιωτης δεν είναι συμπαθητικοί. Οι υπόλοιποι καλοί είναι όλοι τους ξέρουν να φερθούν αλλά δεν μπορούν και αλλιώς κρίνετε η καριέρα τους έξω από το Survivor. Οι μαχητες δεν τους νοιάζει αυτό τα λένε στα ίσια μαλώνουν. Για αυτό μαλωσαν με τον Αγγελόπουλο δεν είμαι διάσημος ενώ μεταξύ τους σπάνια καμία κοντριτσα είναι και φίλοι από έξω οι περισσότεροι.

Ο Χρανιώτης καλός μου φαίνεται σε όσα επεισόδια έχω δει. Ο Χανταμπάκης ίσως είναι ένα κλικ πιο κάτω όντως.

Τα πάει και ο παρουσιαστής αρκετά καλά ενώ στο world party δεν μου άρεσε και τόσο.

Δημοσ.

Ο Χρανιώτης καλός μου φαίνεται σε όσα επεισόδια έχω δει. Ο Χανταμπάκης ίσως είναι ένα κλικ πιο κάτω όντως.

Τα πάει και ο παρουσιαστής αρκετά καλά ενώ στο world party δεν μου άρεσε και τόσο.

Ο χρανιωτης βγάζει κακια σε αρκετές φάσεις και νευριάζει πολύ εύκολα. Είναι και ηθοποιός οπότε δεν μπορείς να τον ψυχολογησεις και καλά. Ο παρουσιαστής ρίχνει πολύ προσπάθεια με πολλές πρόβες για να τα πει έτσι ωραία. 5000 το επεισόδιο είναι πολύ καλά χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσεξε λίγο Χανταμπάκη, Χρανιώτη, Πασχάλη. Καλή η μάσκα, αλλά τους πέφτει συχνά.

• Like 3
Δημοσ.

Ο χρανιωτης βγάζει κακια σε αρκετές φάσεις και νευριάζει πολύ εύκολα. Είναι και ηθοποιός οπότε δεν μπορείς να τον ψυχολογησεις και καλά. Ο παρουσιαστής ρίχνει πολύ προσπάθεια με πολλές πρόβες για να τα πει έτσι ωραία. 5000 το επεισόδιο είναι πολύ καλά χρήματα.

5000 το επεισόδιο ή η βδομάδα; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...