Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ η Μελέτη δεν ήξερε ούτε την διαδικασία της ψηφοφορίας :P λίγα βιντεάκια που έχω παρακολουθήσει με αποσπάσματα της εκπομπής της η γυναίκα φαίνεται άσχετη με το παιχνίδι.

σωστό και αυτό, ούτε για την ένωση, την πραγματική ήξερε
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ε τοτε τον βλεπω να αποχωρει σαν την τραγουδιαρα.. :P

Η λαουρηττα 8/10 φορες δεν επαιζε με ψευτικες φοβιες κτλπ, πέναλτι εχουν παρει και οι 2 ομαδες αρκετες φορες και με Πανο συνεχεια αλλα τοτε δεν τους πειραζε τιποτα δεν ηταν "ανηθικο" για το αθλητικο fair play του σεφ.. Ενταξει ο Σπαλ χαζομάρα αυτο που εκανε οκ αλλα θεωρω οτι τιμια το ειπε "ειναι 5-1 γιατι να ρισκαρω?"  ειδικα οταν την αλλη μερα ακολουθει ασυλία, δηλαδή οκ αν δεν είχε την παραμικρή ενοχληση στη μεση να το καταλαβω αλλα εστω και λιγο να τον "τσιμπαει" καλα εκανε. Επειδη εχω και εγω θεμα με τη μεση εδω και χρονια απο τα βάρη ειναι πολλες φορες που νιωθεις οτι με την παραμικρή λαθος κινηση μπορει να την παθεις και να μεινεις 3-4 μερες off.

Κατα τα αλλα λογο του χυμα χαρακτήρα του νομιζω οτι εχουν βρει το ευκολο θυμα, τον σακο του μποξ να ξεσπανε, ο Μαριος αν και προκαλει περισσοτερο ξερει να ελίσσεται με κυπριακες κωλοτουμπες και να αποφευγει καυγαδες, ο βασαλος ειναι χαμηλων τονων, τα κοριτσια οκ τι να τους πεις και ο μισθοφλωρος εχει ηρεμησει. Οποτε που θα ξεσπασουμε για την ηττα(και την τηλεθεαση φυσικα) στον Σπαλ με το περίεργο στυλακι του, θεωρώ οτι το εχουν παρατραβήξει ομως.

Και η Παπαδοπούλου είχε επικαλεστεί τραυματισμό και δεν έπαιξε (γιατί την είχαν εκνευρίσει). Τότε δεν ακούστηκε τπτ για ανηθικότητα. 2 μέτρα και 2 σταθμά όπως τα είπε ο μισθοφόρος.

• Like 2

κουίζ: από ποιους παίχτες του survivor έχει χάσει ο Ντάνος (αλλιώς και πρώην κλεφτοκοτάς - εντός survivor).

Aπ'ο αυτούς που έχουν μείνει, από Μάριο, Βασάλο και μισθοφόρο...

Σπαλιάρα πήγαινε το πρωί στον Κοκκινάκη και πες του "Το στρώμα στη Βίλα ήταν ορθοπεδικό, μου πέρασε η μέση"

• Like 1

Και η Παπαδοπούλου είχε επικαλεστεί τραυματισμό και δεν έπαιξε (γιατί την είχαν εκνευρίσει). Τότε δεν ακούστηκε τπτ για ανηθικότητα. 2 μέτρα και 2 σταθμά όπως τα είπε ο μισθοφόρος.

Και οι Χανταβλάκης και Χούτος το ίδιο, αυτό βέβαια ήταν ανηθικότητα για την ίδια τους την ομάδα, μιας και ήθελαν να  χάσουν για να διώξουν στην ψηφοφορία τον Ντάνο...

Πάντως ειναι οντως λυπηρό να βλεπεις εναν ολυμπιονίκη να κανει ετσι για τα χαζα "αγωνίσματα" του survivor, έχοντας αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο θα έπρεπε να ειναι αρκετα υπεράνω σε τετοια θέματα. Δεν ειναι επαγγελματιες αθλητές, δεν ειναι αγωνας, ειναι άνθρωποι απο διάφορες κατηγορίες που εχουν παει για ενα παιχνίδι.

• Like 4

Δεν ειναι spoil αλλα ευσεβής ποθος.

Σημερα χανουν ασυλία οι διασημοι σε δυο μερες καποιος φευγει και πανε 4 οι διασημοι και 6 οι μαχητες και για επανέλθει η αριθμητικη ισορροπία οι μαχητες πρεπει να στειλουν καποιον στους διασημους και στελνουν τον σπαλιαρα.

Ταναπου ολα

Να στείλουν τη Σάρα

Σήμερα αγώνισμα δύναμης. Στη προηγούμενη ασυλία αγώνισμα ταχύτητας και πάλι εναλλάξ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι ασυλίες θα πηγαίνουν 1-1 μέχρι την φάση του ατομικού. Δεν ξέρω αν είναι στημένο, αλλά σίγουρα η παραγωγή κάνει ότι μπορεί να φέρει το αποτέλεσμα όπως το θέλει.

Σπαλιάρα πήγαινε το πρωί στον Κοκκινάκη και πες του "Το στρώμα στη Βίλα ήταν ορθοπεδικό, μου πέρασε η μέση"

"Άσε που έσκασα στο φαγητό και δεν μπορούσα να κοιμηθώ"

• Like 1

Θα ηθελα καποιος να πει στον βενζινά μετα απο ηττα "ενταξει βουλωνε τωρα και γυρνα στην παραλια σου να κλαψεις.." θα πλήρωνα για να το δω πραγματικά. :P Ολοι σε θεση αμυνας ειναι οταν τα παιρνει, ffs ξενερωμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...