Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα το λαϊκό παιδί , ο νησιώτης, θα βιάσει τα όνειρα μερικών μαχητάκων και θα δώσει γροθιά στο κατεστημένο της τουρκοπαραγωγής που βάζει αγωνίσματα που ευνοούν τα μαχητόπουλα. Συντονιστείτε 21:45.

Δεν ξεχνάμε τον ψευτοτραυματισμό του Σπαλιάρα του υπουργού τουρισμού του νησιού. Ντάνο μοίρασε πόνο και σάντουιτς!

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς ένα αγώνισμα σαν το χθεσινό, χωρίς καθόλου ταχύτητα, μόνο ευκινησία και που κρίθηκε καθαρά σε ένα χαζό στόχο, ευνοούσε τους μαχητές...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς ένα αγώνισμα σαν το χθεσινό, χωρίς καθόλου ταχύτητα, μόνο ευκινησία και που κρίθηκε καθαρά σε ένα χαζό στόχο, ευνοούσε τους μαχητές...

Με Μπο, πρώην πολίστα, Χρανιώλα που δεν στρίβουν ούτε με ρυμουλκό τι περιμένεις. Βάλτε λίγο δύναμη στις ασυλίες να φανεί ο καλύτερος.

Ε τοτε τον βλεπω να αποχωρει σαν την τραγουδιαρα.. :P

Η λαουρηττα 8/10 φορες δεν επαιζε με ψευτικες φοβιες κτλπ, πέναλτι εχουν παρει και οι 2 ομαδες αρκετες φορες και με Πανο συνεχεια αλλα τοτε δεν τους πειραζε τιποτα δεν ηταν "ανηθικο" για το αθλητικο fair play του σεφ.. Ενταξει ο Σπαλ χαζομάρα αυτο που εκανε οκ αλλα θεωρω οτι τιμια το ειπε "ειναι 5-1 γιατι να ρισκαρω?"  ειδικα οταν την αλλη μερα ακολουθει ασυλία, δηλαδή οκ αν δεν είχε την παραμικρή ενοχληση στη μεση να το καταλαβω αλλα εστω και λιγο να τον "τσιμπαει" καλα εκανε. Επειδη εχω και εγω θεμα με τη μεση εδω και χρονια απο τα βάρη ειναι πολλες φορες που νιωθεις οτι με την παραμικρή λαθος κινηση μπορει να την παθεις και να μεινεις 3-4 μερες off.

Κατα τα αλλα λογο του χυμα χαρακτήρα του νομιζω οτι εχουν βρει το ευκολο θυμα, τον σακο του μποξ να ξεσπανε, ο Μαριος αν και προκαλει περισσοτερο ξερει να ελίσσεται με κυπριακες κωλοτουμπες και να αποφευγει καυγαδες, ο βασαλος ειναι χαμηλων τονων, τα κοριτσια οκ τι να τους πεις και ο μισθοφλωρος εχει ηρεμησει. Οποτε που θα ξεσπασουμε για την ηττα(και την τηλεθεαση φυσικα) στον Σπαλ με το περίεργο στυλακι του, θεωρώ οτι το εχουν παρατραβήξει ομως.

• Like 6

Ε τοτε τον βλεπω να αποχωρει σαν την τραγουδιαρα.. :P

Η λαουρηττα 8/10 φορες δεν επαιζε με ψευτικες φοβιες κτλπ, πέναλτι εχουν παρει και οι 2 ομαδες αρκετες φορες και με Πανο συνεχεια αλλα τοτε δεν τους πειραζε τιποτα δεν ηταν "ανηθικο". Ενταξει ο Σπαλ χαζομάρα αυτο που εκανε οκ αλλα θεωρω οτι τιμια το ειπε "ειναι 5-1 γιατι να ρισκαρω?" ειδικα οταν την αλλη μερα ακολουθει ασυλία, δηλαδή οκ αν δεν είχε την παραμικρή ενοχληση στη μεση να το καταλαβω αλλα εστω και λιγο να τον "τσιμπαει" καλα εκανε. Επειδη εχω και εγω θεμα με τη μεση εδω και χρονια απο τα βάρη ειναι πολλες φορες που νιωθεις οτι με την παραμικρή λαθος κινηση μπορει να την παθεις και να μεινεις 3-4 μερες off.

Κατα τα αλλα λογο του χυμα χαρακτήρα του νομιζω οτι εχουν βρει το ευκολο θυμα, τον σακο του μποξ να ξεσπανε, ο Μαριος αν και προκαλει περισσοτερο ξερει να ελίσσεται με κυπριακες κωλοτουμπες και να αποφευγει καυγαδες, ο βασαλος ειναι χαμηλων τονων, τα κοριτσια οκ τι να τους πεις και ο μισθοφλωρος εχει ηρεμησει. Οποτε που θα ξεσπασουμε για την ηττα(και την τηλεθεαση φυσικα) στον Σπαλ με το περίεργο στυλακι του, θεωρώ οτι το εχουν παρατραβήξει ομως.

Ήταν και γαμω τα έπαθλα τους έτσουξε χθες πάρα πολύ και όχι μόνο τον Ντάνο.

Ήταν και γαμω τα έπαθλα τους έτσουξε χθες πάρα πολύ και όχι μόνο τον Ντάνο.

Που να τους έδιναν και κανένα Toyota Hilux με πατάτες θα δεις πως θα έκαναν.

Στους Τούρκους τζιπάκι έδωσαν.

Σήμερα το λαϊκό παιδί , ο νησιώτης, θα βιάσει τα όνειρα μερικών μαχητάκων και θα δώσει γροθιά στο κατεστημένο της τουρκοπαραγωγής που βάζει αγωνίσματα που ευνοούν τα μαχητόπουλα. Συντονιστείτε 21:45.

Δεν ξεχνάμε τον ψευτοτραυματισμό του Σπαλιάρα του υπουργού τουρισμού του νησιού. Ντάνο μοίρασε πόνο και σάντουιτς!

αργεντινοι δε βγάζουν τα αγωνίσματα;

αργεντινοι δε βγάζουν τα αγωνίσματα;

Τούρκικη παραγωγή με προσωπικό ντόπιους απ' όσο ξέρω.

Στην αργεντινή ήταν το wipeout, αλλά να μου πεις και αυτό wipeout είναι...

από τη μελέτη το άκουσα γιαυτό το λέω

Α δεν το ξέρω. Όπως και να έχει το κατεστημένο θα σπάσει από το τρελό λαϊκό παιδί και την συντροφό του.

Πάντως χθες όταν άκουσα την φωνή του Κοκκινάκη πετάχτηκα απ'τον καναπέ σε φάση 'WOW, ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ;!'

Το ίδιο αναρωτιόμασταν και για σένα μην νομίζεις. Η lek88 πήρε σβάρνα τα τηλέφωνα χθες.

από τη μελέτη το άκουσα γιαυτό το λέω

Εδώ η Μελέτη δεν ήξερε ούτε την διαδικασία της ψηφοφορίας :P λίγα βιντεάκια που έχω παρακολουθήσει με αποσπάσματα της εκπομπής της η γυναίκα φαίνεται άσχετη με το παιχνίδι.

Heybro χθες ήμουν τόσο κομμάτια που ούτε να ποστάρω δεν είχα αντοχές!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...