Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οτι βλέπω γράφω. Μπορεί να κόβουν πράγματα και για τους άλλους δεν το γνωρίζουμε αυτό. Σίγουρα ο Μάριος είναι λίγο περίεργος αλλά λέει και σωστά πράγματα.

ε ναι, το τραβάτε κλάψτε είναι πολύ σωστό...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Εγω πέτυχα τον Χανταμπακη στη Ν. Φιλαδέλφεια, ξταν μαζί με τον άλλον τον φίλο του, πως λέγεται; αυτός με τις φωτογραφίσεις.

μανικας ο γαμπρος και χανταμπακης η νυφη
  • Like 1

Εγω πέτυχα τον Χανταμπακη στη Ν. Φιλαδέλφεια, ξταν μαζί με τον άλλον τον φίλο του, πως λέγεται; αυτός με τις φωτογραφίσεις.

το μανικα λες;
  • Like 1

ρε παιδια υπαρχει στα αληθεια ενωση? Πλεον αμφιβαλλω αν θα γινει -εκτος του τελικου

Nαι, σίγουρα θα υπάρξει, το πότε θα γίνει εξαρτάται και από το ποιος θα φεύγει, π.χ. αν φύγει η Βαλαβάνη θα γίνει άμεσα, αλλιώς μάλλον όταν μια ομάδα φτάσει στους 3 παίκτες...

βρε δεν ειπα οτι δεν κυκλοφορουν αλλα ειναι αποκλεισμενοι απο την τηλεοραση, ουτε σε αντιπαλο καναλι δεν τους εχω πετυχει, μπορει βεβαία να είναι και όρος στο συμβόλαιο, αλλιώς τα λεφτά πίσω στον τουρκαλα :-D  :-D

βρε δεν ειπα οτι δεν κυκλοφορουν αλλα ειναι αποκλεισμενοι απο την τηλεοραση, ουτε σε αντιπαλο καναλι δεν τους εχω πετυχει, μπορει βεβαία να είναι και όρος στο συμβόλαιο, αλλιώς τα λεφτά πίσω στον τουρκαλα :-D  :-D

όρος για αντίπαλο κανάλι δε νομίζω να υπάρχει γιατί στο θεμο έχουν πάει πόσα άτομα...

Οτι βλέπω γράφω. Μπορεί να κόβουν πράγματα και για τους άλλους δεν το γνωρίζουμε αυτό. Σίγουρα ο Μάριος είναι λίγο περίεργος αλλά λέει και σωστά πράγματα.

Το ιδιο ισχυει και για τον Ντανο

• Like 1

Το σημερινο αγωνισμα παντως ειναι το ποιο δυσκολο, λετε να εχουμε επαθλο αυτοκινητο σαν εξτραδακι με την ασυλια? Οπως εγινε και με τους γειτονες?

Eίναι υποχρεωμένοι βάσει συμβολαίου να μιλήσουν πρώτα στο κανάλι τους, αν δεν πάνε στη Μελέτη δεν μπορούν να πάνε αλλού.

Το σημερινο αγωνισμα παντως ειναι το ποιο δυσκολο, λετε να εχουμε επαθλο αυτοκινητο σαν εξτραδακι με την ασυλια? Οπως εγινε και με τους γειτονες?

τι αυτοκίνητο δώσανε στα μεμετια;

Το αυτοκίνητο οι Τούρκοι το πήραν στο χθεσινό δικό μας αγώνισμα, πέταξε για τους δικούς μας, δε βρήκαν χορηγό για αμάξι...

​http://www.youtube.com/watch?v=Q057haLh-E0

ένα αυτοκίνητο για κάθε παίχτη της νικήτριας ομάδας; εδώ με το ζόρι βρήκαν χορηγό για τυρόπιτα και καφέ, σιγά μη βρουν αυτοκίνητα
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...