Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ο λογος για την τηλεθεαση ειναι γιατι εχει μαζεψει ενα σωρο μπουμπουκια

Φυσικα πρωτα πρωτα εχει Παναρα

μετα εχει :

Σπαλιαρα θεος της ρεκλας και μυαλο 10 χρονου

Χανταμπακης κυρα κατινα κουτσομπολα

Ντανο Κωσταντινο για να παιρνουν ματι οι γκομενες οι οποιες προτιμουν

πρωην μισθοφορο μαναβη με βρακι απο τα τζαμπο

Σκυλου με μονιμη περιοδο

Κινεζο απο Σαλονικη με καταχθονια σχεδια

Κυπριο ανορεξικο που σατυριζει τις χοντρες

Λαουρα - Πασχαλη πιο αργες απο χελωνα που παντα κερδιζουν

Πρωην ποδοσφαιριστη και πολιστα που δεν μπορουν να σταυρωσουν στοχο

Θηλυκο Γκμοχ

Διδυμες και μοντελο αχρηστες

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορώ να εντοπίσω τι είναι αυτό που τραβάει τόσο κόσμο στο συγκεκριμένο παιχνίδι (βάζω κι εμένα μέσα). Εκπομπή επιβίωσης τύπου Bear Grylls σίγουρα δεν είναι, μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Πιο πολύ μοιάζει με wipe out και σε όσα επεισόδια έχω δει το κυρίως θέμα είναι το αγώνισμα και όχι η επιβίωση. Κάτι έχει όμως και κολλάς.

Και μονο ο παναρας να ήταν στο παιχνίδι και να τον βλέπαμε να τρέχει μόνος του στα αγωνίσματα και να βγαίνει συνέχεια πρώτος για 5 μήνες συν τους τραυματισμούς του σε κάθε αγώνα θα είχε και πάλι τόση τηλεθεαση. Τι νομίζετε για τον κωλο της βαλαβανη το βλέπουμε η για τα μπούτια της λάουρας? Δεν μιλάω για τα 2 milfakia και για το σώμα φέτες της παπαδοπούλου. Παναρας και τα μυαλά στα κάγκελα. Διωξτε τον και θα πέσει στον πάτο η τηλεθέαση.

• Like 4

Ο λογος για την τηλεθεαση ειναι γιατι εχει μαζεψει ενα σωρο μπουμπουκια

Φυσικα πρωτα πρωτα εχει Παναρα

μετα εχει :

Σπαλιαρα θεος της ρεκλας και μυαλο 10 χρονου

Χανταμπακης κυρα κατινα κουτσομπολα

Ντανο Κωσταντινο για να παιρνουν ματι οι γκομενες οι οποιες προτιμουν

πρωην μισθοφορο μαναβη με βρακι απο τα τζαμπο

Σκυλου με μονιμη περιοδο

Κινεζο απο Σαλονικη με καταχθονια σχεδια

Κυπριο ανορεξικο που σατυριζει τις χοντρες

Λαουρα - Πασχαλη πιο αργες απο χελωνα που παντα κερδιζουν

Πρωην ποδοσφαιριστη και πολιστα που δεν μπορουν να σταυρωσουν στοχο

Θηλυκο Γκμοχ

Διδυμες και μοντελο αχρηστες

Οι μιλφ χάντερς βλέπουμε σαρβάιβορ για το μιλφ. Επίσης οι χιπστερς για τη βαλαβάνη.

• Like 1

Έχετε δει βίντεο με τονbear πίσω από τις κάμερες να τρώνε μακαρονάδα με το συνεργείο του;

Οι άντρες σαν άντρες βάζουμε κάτω μωρά σαν την Βαλαβάνη και την Λάουρα.

Τι χιπστερς μου λέτε τώρα.

Την Λάουρα όχι με χαλάνε τα μπούτια της, το μιλφ το σιχάθηκα χτες με αυτά που έλεγε,αρα μόνο βαλαβανη για γούστα επίσης, το σηκώνει βλέπω

Θα το ξαναπω αλλα αυτο το "πρωην μισθοφόρος" και οτι ολοι τον αποκαλουν "μισθοφόρο" με τιλταρει οσο τίποτα, οτι μπορει να πηγε "security" σε ενα πλοίο για κανα μηνα για να βγαλει λεφτα δεν τον κάνει "μισθοφόρο".. :P

Mercenary, hired professional soldier who fights for any state or nation without regard to political interests or issues. From the earliest days of organized warfare until the development of political standing armies in the mid-17th century, governments frequently supplemented their military forces with mercenaries.

Since the late 18th century, however, mercenaries have been, for the most part, individual soldiers of fortune. Since World War II they have won some prominence for their exploits in certain Third World countries, especially in Africa, where they were hired both by government and by antigovernment groups.

Είμαι περίεργη να μάθω αν αληθεύει η άποψη ότι ο ένοπλος φρουρός είναι μισφοφόρος. «Δεν ξέρουμε καταρχήν τι σημαίνει μισθοφόρος. Ο μισθοφόρος είναι κάποιος που πληρώνεται για να δρασει ως επιθετική δύναμη ή να είναι μέρος μιας επιθετικής δύναμης», μου απαντά ο Πάνος. «Από την άλλη, αυτός που έχει πάει κατά κύριο λόγο, συμβουλευτικά, για να βοηθήσει δηλαδή το ασφαλές πέρασμα ενός πλοίου από μια περιοχή κινδύνου και δρα μόνο αποτρεπτικά και αμυντικά, δεν είναι μισθοφόρος.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που θα ήθελαν να μπουν σε αυτή τη δουλειά διότι φαντασιώνονται ότι θα προσγειωθούν με αλεξίπτωτα στη Σομαλία και θα αρχίσουν να σκοτώνουν κόσμο. Είναι άτομα με την φαντασίωση του υπέρ-κομάντο. Εμείς τους αποκαλούμε 'weekend warriors'. Έχουν φαντασιώσεις πολέμου, επειδή όταν ήταν μικροί, είδαν το Ράμπο κι έβαζαν κόκκινη κορδέλα στα μαλλιά. Αλλά αυτή είναι μια διεστραμμένη φαντασίωση η οποία δεν έχει καμμία θέση στη δουλειά μας».

https://www.vice.com/gr/article/ellines-commados-peirates

Φανταζομαι βεβαια το ένοπλος φρουρός δεν ακουγεται τοσο "πιασαρικο" :P

Αυτο το τυπακι ειναι τραγικο απλα δεν ξερω πως κρατιούνται και απο την αλλη ομαδα με τις βλακειες που λεει, "το ποντικι και η φακα" λεει lol, εγω αν ειχα χασει κιολας απο αυτον και τους νουμπαδες φιλους του θα του την ελεγα σιγουρα και οχι κόσμια, πολυ επίπεδο εχουν οι διασημοι. :P

η φάση με τον "αρχηγό, ηγέτη κτλ" μανατζερ έχει περάσει πλέον σε normie status και πλέον δεν έχει γέλιο

όταν μέχρι και 50ρες κυράτσες στην δουλειά μου, μου λένε έλα να σου δείξω μια φοβερή σελίδα στο fb για τον μεγάλο ηγέτη Πάνο, πάει ψόφησε.

πουλήστε γρήγορα ότι μετοχές έχετε και αναζητήστε νέα memes

Πηγή: Official data from /r/memeEcomomy

• Like 6

η φάση με τον "αρχηγό, ηγέτη κτλ" μανατζερ έχει περάσει πλέον σε normie status και πλέον δεν έχει γέλιο

όταν μέχρι και 50ρες κυράτσες στην δουλειά μου, μου λένε έλα να σου δείξω μια φοβερή σελίδα στο fb για τον μεγάλο ηγέτη Πάνο, πάει ψόφησε.

πουλήστε γρήγορα ότι μετοχές έχετε και αναζητήστε νέα memes

Πηγή: Official data from /r/memeEcomomy

Θα πάει χρόνια αυτό με τον παναρα ο τύπος είναι θρύλος.

Δεν μπορώ να εντοπίσω τι είναι αυτό που τραβάει τόσο κόσμο στο συγκεκριμένο παιχνίδι (βάζω κι εμένα μέσα). Εκπομπή επιβίωσης τύπου Bear Grylls σίγουρα δεν είναι, μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Πιο πολύ μοιάζει με wipe out και σε όσα επεισόδια έχω δει το κυρίως θέμα είναι το αγώνισμα και όχι η επιβίωση. Κάτι έχει όμως και κολλάς.

Εγώ να φανταστείς δεν έβλεπα ποτέ survivor παλιά.

• Like 1

Επιβίωση ούτε κατά διάνοια. Εδώ τσακώνονται για το ποιος θα πλύνει την κατσαρόλα . Τέτοια ρέκλα δεν έχω ξαναδεί.

Φαντάσου τώρα τον Σπαλιάρα με ματσέτα στη ζούγκλα να ψάχνει για τροφή. Ή τη Λάουρα να την ακουμπάει καμιά σαύρα. Μέχρι τα Καλάβρυτα θα ακουστεί το ουρλιαχτό.

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...