Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντάξει ούτε εγώ τρελενομαι για σπαλ μου τη σπάει τις περισσότερες φορές. Αλλά σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού και ενώ έχουν γίνει όλα αυτά ρε Κοκκινακη(που είδα στο τρέιλερ το συνεχίζεις) δεν γίνεται κανένας να κατηγορήσει κανέναν για στρατηγική μη σεβασμό κλπ κλπ. Ποσο μάλλον να τον λες συνεχόμενα τον άλλο ανήθικο ψεύτη κλπ. Τα έκαναν αυτοι τα κάνατε και εσείς έτσι πάει end of story. Δηλαδή ποσο μιρλα πια έλεος. Τσούζει καταλαβαίνω ήταν καλό το έπαθλο αλλά calm.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

ο πολίστας αν θέλει να παραπονεθεί για κάτι, αυτή είναι η παραγωγή και κανένας άλλος. Τι αθλητικό ιδεώδες και τρίχες, όταν παίζει πολο και κατεβάζει το μαγιό στους φουνταριστούς είναι καλά εκεί και αθλητικά;

Σου λέει ας τα βάλω με τον Σπαλιάρα, η παραγωγή με πληρώνει, μην χάσω και το βδομαδιάτικο...

Εντάξει ούτε εγώ τρελενομαι για σπαλ μου τη σπάει τις περισσότερες φορές. Αλλά σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού και ενώ έχουν γίνει όλα αυτά ρε Κοκκινακη(που είδα στο τρέιλερ το συνεχίζεις) δεν γίνεται κανένας να κατηγορήσει κανέναν για στρατηγική μη σεβασμό κλπ κλπ. Ποσο μάλλον να τον λες συνεχόμενα τον άλλο ανήθικο ψεύτη κλπ. Τα έκαναν αυτοι τα κάνατε και εσείς έτσι πάει end of story. Δηλαδή ποσο μιρλα πια έλεος. Τσούζει καταλαβαίνω ήταν καλό το έπαθλο αλλά calm.

γεω πιστευω εκνευριζονται απο την πολυ εριστικη συμπεριφορα του σπαλ που προκαλλει κι οχι τοσο επειδη απλα εχασαν. τον πονουσε η μεση αλλα εκανε βουτια μπροστα στα ματια τους σαν να τους ελεγε κοροιδα. και μετα μιλουσε με εκεινο το σπαστικο γελακι ενω δεν ειχε κανει τιποτα για αλλη μια φορα. να σου πω κατι κι εγω μαλλον θα τα επαιρνα σε αυτην την περιπτωση.

• Like 1

Καλημερα σαβουραιβορς

Πραγματικα απο τα κορυφαια επεισοδια χθες. Τοσο καλα ειχα ξαναπερασει ισως μονο με κεινο το επεισοδιο που φαγωθηκαν οι μαχητες στην παραλια για τις ασυλιες, τοτε που ηταν ακομα ο καραφλος μεσα.

• Like 1

Πάντως, άμα τις βάλουμε όλες, βαμμένες, με διαφορά η Καλλέργη είναι το ωραιότερο μωρό

Καλημέρα

valavani-650_0.jpg

Ποια είναι αυτή; μοιάζει με μια συμμαθήτρια μου

Πάντως, άμα τις βάλουμε όλες, βαμμένες, με διαφορά η Καλλέργη είναι το ωραιότερο μωρό

Ποια είναι αυτή; μοιάζει με μια συμμαθήτρια μου

Δες τον δεξί της ώμο.

Σημερα ολοι συντονισμενοι απο τις 4μμ σε Νονορα με Λαουρα, και σερι στο θρεντ μεχρι τα βαθια μεσανυχτα και την ανακοινωση των υποψηφιων για αποχωρηση

Aν μπορείς, φτιάξε και τις χορευτικές φιγούρες του μανάβη στη βίλα των οργίων...

Έρχεται

Με βγήκε γαματο πιστεύω έλιωσα στο γέλιο

giphy.gif

Αν έχετε άλλες φάσεις πείτε

• Like 7

Έρχεται

Με βγήκε γαματο πιστεύω έλιωσα στο γέλιο

giphy.gif

Αν έχετε άλλες φάσεις πείτε

Xαχαχα! Το καλύτερο επεισόδιο του μανάβη έβερ, έδωσε ρέστα χθες, μπράβο Nenya!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...