Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω πως θα συνεχίσει να μπαίνει κόσμος κατά καιρούς, άρα δεν θα καταλήξει στο να μείνουν μόνο 2 στο τέλος (1 από κάθε ομάδα). Και δεν ξέρω αν στο φινάλε ο τελικός θα γίνει εκεί στο νησί ή αν θα έρθουν και θα το κάνουν live εδώ στην Αθήνα (σε κάποιο studio ή στο αθλητικό κέντρο στο Γαλάτσι).

Το πιθανοτερο ειναι στο νησι μαλλον γιατι αμα γινει εδω μετα θα σου λεει ο αλλος οτι ολα στο νησι γινοντουσα τωρα πως κανεις ξαφνικα εδω δοκιμασια.Μαλλον προς το τελος φανταζομε μπορει να τους εχουν σο ιδιο νησακι αλλα σε αποσταση

Και μόνο που έγραψες "καταρχάς" και όχι "καταρχήν", σε συγχωρώ! :P

Γιατί καταρχάς δεν λέμε ( δυσλεκτικος δώ) :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

• Super Moderators

Το πιθανοτερο ειναι στο νησι μαλλον γιατι αμα γινει εδω μετα θα σου λεει ο αλλος οτι ολα στο νησι γινοντουσα τωρα πως κανεις ξαφνικα εδω δοκιμασια.Μαλλον προς το τελος φανταζομε μπορει να τους εχουν σο ιδιο νησακι αλλα σε αποσταση

Γιατί καταρχάς δεν λέμε ( δυσλεκτικος δώ) :P

αναφέρομαι στον τελικό μόνο σαν ανακοίνωση αποτελέσματος κλπ και όχι απαραίτητα σε μια δοκιμασία.

Οι περισσότεροι λένε "καταρχήν" σε όλες τις περιπτώσεις ενώ δεν σημαίνουν το ίδιο πράγμα.  Το "κατ'αρχάς" σημαίνει "στην αρχή", ενώ το "κατ'αρχήν" σημαίνει "για λόγους αρχής" (όπως το "in principle"). :)

• Like 3

Συμφωνω με τον προλαλησαντα οτι οι παραλιγο μπουνιες εγιναν πριν απο το αγωνισμα που εγινε χθες

Το πως το κοβουν και ραβουν σε επιπεδο πλανων και δηλωσεων, αυτο σημαινει παραγωγη με skills

H παραγωγη ξερει τις μαγικες δυνατοτητες του μονταζ και του σωστου τρειλερ, γιαυτο μας κανει να νομιζουμε οτι καθε μερα θα μας συγκλονισει το επεισοδιο (οπως χθες που τελικα δεν μας εδειξαν τιποτα περα απο ..συννεφα)

• Like 3

Να τος ο ραπαερ πιος Μπο

Συμφωνω με τον προλαλησαντα οτι οι παραλιγο μπουνιες εγιναν πριν απο το αγωνισμα που εγινε χθες

Το πως το κοβουν και ραβουν σε επιπεδο πλανων και δηλωσεων, αυτο σημαινει παραγωγη με skills

H παραγωγη ξερει τις μαγικες δυνατοτητες του μονταζ και του σωστου τρειλερ, γιαυτο μας κανει να νομιζουμε οτι καθε μερα θα μας συγκλονισει το επεισοδιο (οπως χθες που τελικα δεν μας εδειξαν τιποτα περα απο ..συννεφα)

Καλά και σήμερα δεν θα δούμε τίποτα το τραγικό πιστεύω αντε ίσως 2 δεύτερα τσακομού και μέτα έλα να τα βρήκαμε σε 2 δεύτερα ας πούμε ένα διάσημοι

post-216492-0-87088300-1489399183_thumb.png

αναφέρομαι στον τελικό μόνο σαν ανακοίνωση αποτελέσματος κλπ και όχι απαραίτητα σε μια δοκιμασία.

Οι περισσότεροι λένε "καταρχήν" σε όλες τις περιπτώσεις ενώ δεν σημαίνουν το ίδιο πράγμα.  Το "κατ'αρχάς" σημαίνει "στην αρχή", ενώ το "κατ'αρχήν" σημαίνει "για λόγους αρχής" (όπως το "in principle"). :)

Έχεις δίκιο μεν εν αρχή, πλέον όμως το κατ'αρχήν (ή καταρχήν) έχει καταλήξει να έχει και τη σημασία του κατ'αρχάς (ή καταρχάς)

Το λεξικό του Ιδρύματος Τριανταφυλλίδη εντελώς περιγραφικά λέει :

κατ΄ αρχήν, καταρχήν: α. όσον αφορά την ουσία, τη βασική αρχή ενός πράγματος, ως προς το κύριο και βασικό μέρος. β. αντί του κατ΄ αρχάς.

Το λεξικό Μπαμπινιώτη (Γ έκδοση) προκρίνει μια χρήση, αλλά πολύ έμμεσα και διακριτικά, καθώς δεν μιλάει για λάθος, αλλά για καταχρηστική χρήση

κατ’ αρχήν / καταρχήν (i) στα βασικά σημεία, στη γενική φιλοσοφία (που διέπει ένα κείμενο): η ~ ψήφιση τού νομοσχεδίου || συμφωνώ ~, έχω όμως επιφυλάξεις για ορισμένα σημεία (ii) (καταχρ.) πρώτα-πρώτα, αρχικά

Προσθέτει δηλαδή το (καταχρ.), που σημαίνει ότι η χρήση αυτή είναι καταχρηστική (τον ίδιο χαρακτηρισμό «καταχρηστικά» έχει και στο σχόλιο που ακολουθεί)

Το πρόβλημα είναι όμως ότι εδώ δεν τεκμηριώνεται ισχυρά κάποια ορθότητα ή το αντίθετο.

Καλά και σήμερα δεν θα δούμε τίποτα το τραγικό πιστεύω αντε ίσως 2 δεύτερα τσακομού και μέτα έλα να τα βρήκαμε σε 2 δεύτερα ας πούμε ένα διάσημοι

Έχουν αρχίσει ήδη να πέφτουν τα πρώτα στοιχήματα για το αν ο τσακωμός μεταξύ του Χαλακατεβάκη και του Αγγελόπουλου θα ξεπεράσει σε διάρκεια τον τσακωμό μεταξύ του μπάτμαν και του σούπερμαν...

Σε θρεντ με Μπο, Γίλι, Χανταμπάκη και Λάουρα αναφέρεται ο Τριανταφυλλίδης;

Τριανταφυλλίδης και ιστορίες

και σε θρεντ με μισθοφορο-φατσεα

Δεν μπορώ να εντοπίσω τι είναι αυτό που τραβάει τόσο κόσμο στο συγκεκριμένο παιχνίδι (βάζω κι εμένα μέσα). Εκπομπή επιβίωσης τύπου Bear Grylls σίγουρα δεν είναι, μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Πιο πολύ μοιάζει με wipe out και σε όσα επεισόδια έχω δει το κυρίως θέμα είναι το αγώνισμα και όχι η επιβίωση. Κάτι έχει όμως και κολλάς.

• Like 1

Πάντως ο Σπαλιάρας ήταν ο μόνος που παραδέχτηκε ότι είναι εκεί για τα λεφτάκια 

Δεν μπορώ να εντοπίσω τι είναι αυτό που τραβάει τόσο κόσμο στο συγκεκριμένο παιχνίδι (βάζω κι εμένα μέσα). Εκπομπή επιβίωσης τύπου Bear Grylls σίγουρα δεν είναι, μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Πιο πολύ μοιάζει με wipe out και σε όσα επεισόδια έχω δει το κυρίως θέμα είναι το αγώνισμα και όχι η επιβίωση. Κάτι έχει όμως και κολλάς.

Περισσότερο πιστεύω είναι η φάση της αγωνίας ποιά ομάδα θα νικήσει και θα πάρει το έπαθλο να φάει 

Οι 260 σελίδες πλέον είναι γεγονός τις φτάσαμε :P

• Like 1

Eχει τον τιτανομεγιστο μανατζερ ολων των εποχων.. Πανικας με το ονομα.. Εδω κραταει ενα survivor μονος του...Οτι και να πουμε ειναι λιγο για αυτο τον μαγο του κοουτσαρισματος..

• Like 2

Αν είναι 100 χιλιάρικα είναι υπολογίσιμο ποσό για όλους και για τους διάσημους εννοείται. Συν αυτά που παίρνουν μέσα στο παιχνίδι, συν ότι θα έχουν μεγαλύτερη ζήτηση για δουλειές μετά. Δεν ξέρω τι έγινε φέτος αλλά του χρόνου θα γίνει σφαγή για το ποιοι διάσημοι θα πανε!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...