Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρόσεχε ακροβατείς σε ένα πολύ λεπτό σκοινί. Ο παναρας θα αποφανθεί αν θα σε πάρει στο κοπάδι του η όχι μετά απο την ύβρις που ξεστομισες στο ποστ σου. :P

Απο αουτσαιντερ, 3ο φαβορι για νικη πια η αρχηγαρα:

https://www.sportingbet.gr/sports-specials/1--1-1379137--1-1379139.html

s611rd.jpg

Μονο ο Αγγελοπουλος και ο Μαριος εχουν καλυτερη αποδοση, αλλα συντομα θα τους κατατροπωσει και αυτους!

Συνεχίζοντας την ανάλυση χωρίς να γνωρίζω ακόμη όλες τις λεπτομέρειες, θα πω πως από τη στιγμή που όλοι αυτοί είναι εκεί για τα 100Κ, θα αλλάξουν πολλά πράγματα μέχρι το τέλος. Θα αρχίσουν οι τακτικές από τον κάθε έναν ξεχωριστά (ίσως και σε ομάδες), με σκοπό να πετάνε έξω σταδιακά αυτούς που θα θεωρούν πως τους απειλούν (τους πιο δυνατούς σωματικά βασικά, γιατί πνευματικά από όσα έχω δει εως τώρα ...δεν :P ).

Το ανησυχητικό είναι πως με αυτά τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει και δεδομένου πως κρατάει 3 ώρες, έχει σκοτώσει τον ανταγωνισμό και προβλέπω πως την επόμενη σεζόν θα έχουμε μόνο αντίστοιχες εκπομπές σε όλους τους σταθμούς... 

:)

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Αληθεια τι νουμερα τηλεθεασης κανει;

Οτι και να κανουν οι αλλοι σταθμοι αλλον σαν την αρχηγαρα δεν προκειται να βρουν να κραταει ενα σοου μονος του.

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχίζοντας την ανάλυση χωρίς να γνωρίζω ακόμη όλες τις λεπτομέρειες, θα πω πως από τη στιγμή που όλοι αυτοί είναι εκεί για τα 100Κ, θα αλλάξουν πολλά πράγματα μέχρι το τέλος. Θα αρχίσουν οι τακτικές από τον κάθε έναν ξεχωριστά (ίσως και σε ομάδες), με σκοπό να πετάνε έξω σταδιακά αυτούς που θα θεωρούν πως τους απειλούν (τους πιο δυνατούς σωματικά βασικά, γιατί πνευματικά από όσα έχω δει εως τώρα ...δεν :P ).

Το ανησυχητικό είναι πως με αυτά τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει και δεδομένου πως κρατάει 3 ώρες, έχει σκοτώσει τον ανταγωνισμό και προβλέπω πως την επόμενη σεζόν θα έχουμε μόνο αντίστοιχες εκπομπές σε όλους τους σταθμούς...

Περνουν και 1700 τη βδομάδα οι διάσημοι και 500 οι άλλοι οπότε κάθονται και για αυτά εκτός από τα 100k. Κάποιοι το έχουν και στο πνευματικό επίπεδο όπως ειρήνη Milf αλληθωρη πασχαλη Αγγελόπουλος αλλά όλους τους έχει για πρωινό ο αρχηγός μας. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι τεράστια γιατί ο κόσμος βαρέθηκε τα rising voice κτλ χαζομάρες. Το Survivor είναι χαλαρωτικό όσο δεν πάει βγάζει γέλιο και συγκίνηση με το αρχηγό.

Οτι και να κανουν οι αλλοι σταθμοι αλλον σαν την αρχηγαρα δεν προκειται να βρουν να κραταει ενα σοου μονος του.

55 με 60 πρέπει να είναι.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχει προηγούμενο η συνεχόμενη επιτυχία του Survivor στους πίνακες τηλεθέασης. Το reality του ΣΚΑΪ σαρώνει τις καθημερινές, σαρώνει και την Κυριακή, προκαλώντας βαρύτατους… τραυματισμούς στο Rising Star. Το talent show του ΑΝΤ1 βαδίζει προς τον τελικό, με κάποιες εντυπωσιακές φωνές να έχουν ήδη ξεχωρίσει και να θεωρούνται φαβορί για τη νίκη. Οι καθημερινές μάχες που δίνουν οι Διάσημοι με τους Μαχητές στον Άγιο Δομίνικο, όμως, φαίνεται ότι δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, το χθεσινό live του Rising Star σημείωσε τηλεθέαση 23,6% στο γενικό και 19,1% στο δυναμικό. Το Survivor έφτασε στο 35,8% στο σύνολο και «πέταξε» στο 48,5% στις ηλικίες 15-44. Για περίπου δύο ώρες, το reality επιβίωσης βρέθηκε πάνω από το 50% και άγγιξε ακόμα και το 58,5%! Αυτά τα ποσοστά είχαμε χρόνια να τα δούμε σε καθημερινή βάση, σε πρόγραμμα που προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα. Στη μετά Survivor εποχή, λοιπόν, ο ΣΚΑΪ φαίνεται ότι βάζει -για πρώτη φορά στην ιστορία του- πλώρη για την πρωτιά στο τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν.

Ήταν από τα κορίτσια που ξεχώρισαν στο Survivor, αλλά έφυγε νωρίς από το παιχνίδι. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου από την ομάδα των “Μαχητών” μιλά για όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και για τη σχέση της με τον Πάνο, τον μάνατζερ ράγκμπι, που αρχικά συμπαθούσε, αλλά τώρα θεωρεί διπρόσωπο και ύπουλο. Βλέπεις οι τελευταίες μέρες, αλλά και η επιστροφή στην Ελλάδα την έκαναν να δει πολλά πράγματα...

“Όσο ήμουν στο παιχνίδι εκτιμούσα τον Πάνο Αργιανίδη, αλλά τώρα πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος ύπουλος και διπρόσωπος”, αποκαλύπτει η πρώην παίχτρια του Survivor στο Thema People. “όσο ήμουν στο παιχνίδι τον εκτιμούσα. Όποτε συζητούσαμε ήταν με τον καλό λόγο στο στόμα. Τώρα άλλαξα γνώμη... Όσο ήμουν στο παιχνίδι δεν τον είχα καταλάβει, αλλά τώρα είμαι απόλυτα σίγουρη για τον χαρακτήρα του. Με έχει απογοητεύσει. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω γιατί του έκανα μεγάλη χάρη που έφυγα”, συμπλήρωσε.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι αντίστοιχο οργανώνει ο Αντ1, διάσημοι σε ένα νησί να επιβιώσουν κπλ

Αλλά όσο και να ψάξουν μάνατζερ Ραγκπι δύσκολα θα βρουν

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο του ΑΝΤ1 με τις κατσαριδες ακυρωθηκε

Παντως το προτιμω το Survivor απο το να δειχνει καθε λογης διαγωνισμους τραγουδιου, Ανιτες, μαγειρικες, Τουρκικα και σαχλοσειρες

Το ξυλο που θα δειξει σημερα πρεπει να παιχτηκε πριν το αγωνισμα γιαυτο λεγανε ολοι οτι ξεπεραστηκε κλπ

Οποτε μαλλον δεν φευγει ο Ντανος

• Like 2
Δημοσ.

Κάτι αντίστοιχο οργανώνει ο Αντ1, διάσημοι σε ένα νησί να επιβιώσουν κπλ

Αλλά όσο και να ψάξουν μάνατζερ Ραγκπυ δύσκολα θα βρουν

Εγω θα τον εκανα κλωνοποιηση πάντως. Τέτοια χάρη με έναν τόσο προικισμένο άνθρωπο χρόνια είχαμε να δούμε.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καταρχας πηρες απουσια να ξερεις αργησες παρα πολυ

Και μόνο που έγραψες "καταρχάς" και όχι "καταρχήν", σε συγχωρώ! :P

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μόνο που έγραψες "καταρχάς" και όχι "καταρχήν", σε συγχωρώ! :P

Είναι σπάνιο στην εποχή μας να αποδίδονται σωστά αυτά τα δύο στις σωστές περιπτώσεις.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι το ποιος αποχωρει το αποφασιζει το κοινο(οι παικτες απλα βγαζουν 3 υποψηφιους), οποτε η τακτικη αυτη που περιγραφεις δεν δουλευει πολυ καλα και μπορει να γυρισει μπουμερναγκ: να σε αντιπαθησει το κοινο επειδη εβγαλες καποιο δυνατο παικτη για αποχωρηση και ετσι στην επομενη ψηφορορια να μην σε κρατησει μεσα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι το ποιος αποχωρει το αποφασιζει το κοινο(οι παικτες απλα βγαζουν 3 υποψηφιους), οποτε η τακτικη αυτη που περιγραφεις δεν δουλευει πολυ καλα και μπορει να γυρισει μπουμερναγκ: να σε αντιπαθησει το κοινο επειδη εβγαλες καποιο δυνατο παικτη για αποχωρηση και ετσι στην επομενη ψηφορορια να μην σε κρατησει μεσα.

Το να καταφέρεις να βγάλεις υποψήφιο κάποιον, είναι μια πρώτη "νίκη" τακτικής. Άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα του κοινού. Δε νομίζω πως κάθε φορά οι 3 υποψήφιοι είναι απαραίτητα οι πιο αδύναμοι ή αυτοί που δεν αποδίδουν καλά στις διάφορες δοκιμασίες.

Θέλω να πω πως άσχετα με την εικόνα που προσπαθούν να βγάλουν προς τα έξω, κάθε άλλο παρά ομαδικό πνεύμα υπάρχει, τη στιγμή που το βραβείο θα πάει σε έναν μόνο και όχι σε μια ομάδα.

Επίσης πολλές φορές σε αντίστοιχα θεάματα, η "αντιπάθεια" μπορεί να είναι και πλεονέκτημα! Πάρε παράδειγμα αυτόν τον ...μάνατζερ ράγκμπι (κάθε φορά που το λέω με πιάνουν τα γέλια)... 

Δημοσ.

Ξερει κανεις πως θα εξελιχθει το παιχνιδι; Απο οτι καταλαβα θα διαρκεσει 4 μηνες και εχει περασει πανω απο ενας και υπαρχουν 20 και βαλε παικτες. Με αυτο το ρυθμο χρειαζεται πολυ παραπανω καιρο για να τελειωσει.

Μηπως απο καποια στιγμη και μετα θα φευγουν παραπανω; Η μηπως θα παμε κατι σε final 8 και θα διαλεξει ο κοσμος το νικητη;

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξερει κανεις πως θα εξελιχθει το παιχνιδι; Απο οτι καταλαβα θα διαρκεσει 4 μηνες και εχει περασει πανω απο ενας και υπαρχουν 20 και βαλε παικτες. Με αυτο το ρυθμο χρειαζεται πολυ παραπανω καιρο για να τελειωσει.

Μηπως απο καποια στιγμη και μετα θα φευγουν παραπανω; Η μηπως θα παμε κατι σε final 8 και θα διαλεξει ο κοσμος το νικητη;

Νομίζω πως θα συνεχίσει να μπαίνει κόσμος κατά καιρούς, άρα δεν θα καταλήξει στο να μείνουν μόνο 2 στο τέλος (1 από κάθε ομάδα). Και δεν ξέρω αν στο φινάλε ο τελικός θα γίνει εκεί στο νησί ή αν θα έρθουν και θα το κάνουν live εδώ στην Αθήνα (σε κάποιο studio ή στο αθλητικό κέντρο στο Γαλάτσι).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...