Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εσεις που ψηφισατε το βενζινα θα επρεπε να ντρεπεστε

κι εσεις που ψηφισατε σπαλιαρα τι πρεπει να κανετε δηλαδη; που κανει διακοπαρες σαν την Λαουρα,κανει την ιδια τακτικη με την Λαουρα που καποτε την κατηγορουσε κιολας κι απο πανω εχει κι υφακι οταν κερδιζουν ενω δεν προσφερει απολυτως τιποτα! ειναι απιστευτο οτι θελετε ενα τετοιο ατομο εκει. ο ντανος τουλαχιστον αξιζει αγωνιστικα και γενικα κανει οσο απαιτει ενα παιχνιδι επιβιωσης σε αντιθεση με τον σπαλ που ειναι μια κουραδα και μιση και μονο να μιλαει ξερει και να το παιζει δικαιος δικαστης. ουυυστττ το σιχαμα

• Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις μου πως ο Αγγελοπουλος έχει ...θέματα! Όπως γυαλίζει το μάτι του, γυαλίζει και το δικό μου όταν μου προσβάλετε την Apple! :P

αφεντικο τι θα γινει με τα likes

Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις μου πως ο Αγγελοπουλος έχει ...θέματα! Όπως γυαλίζει το μάτι του, γυαλίζει και το δικό μου όταν μου προσβάλετε την Apple! :P

Σιχαμα Apple

• Like 5

Eντάξει δεν είναι και Μάριος.... θα έπρεπε να μπει νοσοκομείο ο καραγκιόζ με το σπασμένο δάχτυλο να κωλοτρυπιδιαστεί να έρθει καμια 5άρα κιλά πλάς και με δάχτυλο απο τιτάνιο να κλωτσάει γωνίες απο τα δοκάρια και να γελάει.

• Like 1

βασικά η συμπεριφορά του Ντάνου το τελευταίο καιρό μόνο σε Έλληνες θα μπορούσε να είναι ανεχτη. Όταν τα κάναν οι ντιάσιμι αυτά όλα καλά ήταν.

Έτσι ακριβώς! Και βλέπω ειδικά σήμερα τον καταλάβανε τί σίχαμα είναι και στο facebook πέφτει τρελό κράξιμο στον βενζινά!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...