Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμπέρασμα ο Ντάνος παίζει με σπασμένο δάκτυλο, ο χαλουμας με ραγισμένη κλειδα και σπασμένο πλευρό. Και εγώ που ήπια φραπέ και έπιασε κόψιμο 2 μέρες δε βγήκα από το σπίτι

Ε π ι κ ό σχόλιο!!! Ρισπεκτ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Αλλο αξιοσημείωτο απο το σημερινό. Ο κοκκινακης νευριασε δεύτερη φορά μεσα σε 3,5 μηνες.

Και 2 ακόμα σε όλη την υπόλοιπη ζωή του. True story.

• Like 2

Πήρε αθώο απολογητικο λόγο ο μισθοβλαξ. Που μέχρι χθες έκραζε/έβριζε και τις καρύδες. Όντως υπερβολική αντίδραση διάσημων τους πόνεσε η ήττα. Σπαλ αγόρι μου σίχαμα και εσύ. Αυτά καλό βράδυ από μένα τα λέμε αύριο στο ντέρμπι

Το είπε ο Μάριος ήταν στρατηγικη δηλαδή το σκέφτηκαν όλοι μαζί όχι μόνο ο Σπαλι.

για τους αλλους ξερουμε καιρο τι σκατα ειναι. απλα κι ο σφαλιαρας δεν ειναι αγγελος. κακως ειναι ακομη εκει. να φυγει !

Πήρε αθώο απολογητικο λόγο ο μισθοβλαξ. Που μέχρι χθες έκραζε/έβριζε και τις καρύδες. Όντως υπερβολική αντίδραση διάσημων τους πόνεσε η ήττα. Σπαλ αγόρι μου σίχαμα και εσύ. Αυτά καλό βράδυ από μένα τα λέμε αύριο στο ντέρμπι

Και ο μανάβης τα ίδια κανει όταν χάνει. Σήμερα κέρδισε και τα είπε σωστά.

θα μπορούσε να πει ότι έγινε για λόγους τακτικής όπως σε κάθε αγώνισμα και τέλος

Ενταξ αλαφουζε καταλαβαμε, προωθεις μαχητες για να ψηφιζουμε σαν τρελοι στα σμς μεχρι τον τελικο.

Και τωρα δειξτε λιγο βιλλα γμτφλκμ

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...