Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Που πας βρε λόλα μπροστά στον άντρα που μία να φυσήξει θα πας απέναντι

Καλα ηρεμησε και εσυ ,ανατριχιασαμε :-D

O χανταμπακης εχει βρει τα ζωντανα του [λαουρα πασχαλη χουτο ηθοποοιο]και επειδη βλεπει τον αγγελο και σπαλιαρα να παιζουν το δικο τους παιχνιδι χωρις κλικες ,τους πριζει τα αρχιδια σε καθε περιπτωση λεγοντας μαλακιες.Τον σπαλιαρα ειδικα τον εχει κανει πουτανα αλλα ο κουτουλης αυτος δεν μιλαει[εξυπνος ειναι ,κανει τον μαλακα,οταν θα χρειαστει θα μιλησει],θα ειπε καμια μαλακια στον αγγελοπουλο και ο αλλος που μιλαει του εριξε φαπες.Καπως ετσι το βλεπω.

• Like 1
Δημοσ.

Tώρα φαίνεται το πανέξυπνο σχέδιο του αρχηγού μας, που όλοι χλεύαζαν στην αρχή, θεωρώντας πως έκανε λάθος που έδιωξε δυνατό παίκτη!

​Αντί να στείλει στην αρχή του παιχνιδιού καμιά δίδυμη απέναντι που να την ξεπαστρέψουν εύκολα, έστειλε ένα δυνατό παίκτη, που δε μασάει πολλά, επέτρεψε στους διασήμους σκόπιμα να κερδίζουν σερί, ν'ανέβει η ψυχολογία τους αλλά και να φανεί η αξία του Αγγελό και να μην έχουν επιχειρήματα εναντίον του.

​Όταν είδε πως έφτασε η κατάλληλη ώρα όμως, εφάρμοσε με μαεστρία τα υπέροχα συστήματά του και τέτοια στρατηγική που ο μισθοφόρος δεν είχε δει ούτε στα πειρατικά καράβια που κούρσευε στον ύπνο του και ακόμα και τώρα δεν μπορεί να σταματάει να μιλάει γι'αυτή όλη μέρα...

Έτσι τους καθάρισαν οι μαχητές σαν πατάτες σε στρατόπεδο!

​Και πλέον αφού οι απανωτές ήττες θα φέρουν διχόνοια στο αντίπαλο στρατόπεδο, θα λάβει χώρα το δεύτερο σχέδιο του ηγέτη μας, που ως νέος Οδυσσέας έστειλε απέναντι τον Ντάνειο Ίππο του...

Η ισχυρή προσωπικότητα του Αγγελό και το ότι δε θέλει να χάνει με τίποτα, θα δημιουργήσει κόντρες μεταξύ των διασήμων και θα αισθανθούν ν'απειλούνται, έτσι ο μέγας μάνατζερ θα έχει καταφέρει να τους διαλύσει εκ των έσω, χωρίς να χρειαστεί καν να κουνήσει το δάχτυλό του!

​Και αντί να χαρεί ο παμμέγιστος που το σχέδιό του πηγαίνει όπως ακριβώς το έχει σχεδιάσει, δείχνει τη σύνεση και τη σοφία του κοιτώντας το μέλλον και διδάσκει για μία ακόμα φορά μετριοφροσύνη και ταπεινότητα λέγοντας πως δεν πρέπει να απευθύνονται υποτιμητικά προς την αντίπαλη ομάδα, γιατί δεν ξέρουν τι μπορεί να γίνει στο μέλλον...

​Αυτό βέβαια που τους απέκρυψε είναι ότι εκείνος ξέρει, γιατί Ο Αρχηγός πάντα ξέρει!

Ντάνειο Ίππο!

Θεός

Κλαίω με λυγμούς

Βάλτε το στο πρώτο post να ξέρουν μερικοί τι βλέπουν

• Like 2
Δημοσ.

μακάρι, απλά σε άλλα τηλεοπτικά προϊόντα όπως voice κλπ δε συμβαίνει κάτι ανάλογο  

Ε ναι ρε, αφού σ' αυτά δεν υπάρχει μάνατζερ ράγκπι

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα έρθει αυτή η στιγμή σύντομα

όταν δει το μεγαλείο του.

@Χανταμπακη τράβα βάλε το νυφικό σου και άσε τους τσαμπουκάδες.

Υπάρχει ένα στυλ ανθρώπων που με εκνευρίζουν απίστευτα, με κάνουν να ντρέπομαι (για τους δικούς μου λόγους) και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τους γνωρίσω ή να ασχοληθώ έστω μαζί τους. Από τα λίγα που έχω δει, αυτός είναι ένας από αυτούς... Και το οτι έχει "κοινό" με κάνει ακόμη πιο σίγουρο ως προς την εκτίμησή μου. :P

• Like 1
Δημοσ.

Χανταμπακης και κσυσταρκιντιας. Ουστ λουλου.

Ο μανατζερ ριχνει απλωτες στο 0:56. Βλεπω να τραυματιζεται.

Δημοσ.

Ζω για να δω Μπιλ Δανό ν' αποθεώνει τον αρχηγό. 

Υπάρχει ένα στυλ ανθρώπων που με εκνευρίζουν απίστευτα, με κάνουν να ντρέπομαι (για τους δικούς μου λόγους) και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τους γνωρίσω ή να ασχοληθώ έστω μαζί τους. Από τα λίγα που έχω δει, αυτός είναι ένας από αυτούς... Και το οτι έχει "κοινό" με κάνει ακόμη πιο σίγουρο ως προς την εκτίμησή μου. :P

Mόλις μου βίασες τα όνειρα

Δημοσ.

Πρόσεχε ακροβατείς σε ένα πολύ λεπτό σκοινί. Ο παναρας θα αποφανθεί αν θα σε πάρει στο κοπάδι του η όχι μετά απο την ύβρις που ξεστομισες στο ποστ σου. :P

• Like 3
Δημοσ.

Άμα την αφήσουν την νυφοϋλα, τον σιδερώνει τον άγγελο ή όχι;

Φλορος είναι μια γροθιά τον έχει ο Γιώργος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...