Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν σου βάζουν οι άλλοι λάικς παίζει να γεμίζεις, απλά γίνεται αργά, και δεν πάει 1 προς 1

έχω ανοίξει θρεντ στο σχετικό section για να το ρωτήσω, αλλά οι μοδς αρνούνται να αποκαλύψουν τον μαγικό αλγόριθμο των λάικς

από πειραματικά δεδομένα έχω καταλάβει οτι αν φτάσεις πχ τα Χ σε 24 ώρες, εχεις limit, αλλά φεύγει σταδιακά.

πχ αν το πρώτο από τα Χ όταν ενεργοποιηθει το limit, το έκανες χθες στις 11:10, και πάει 11:11 σήμερα, φορτώνεις ένα like κτλ

κάτι τέτοιο.

Όχι ρε όχι ρε γαμω πότε πήγατε 2501. Εβλεπα το beautiful mind στο ote cinema πιο x factor.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΓΟ "GET" ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ

• Like 3
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Όχι ρε όχι ρε γαμω πότε πήγατε 2501. Εβλεπα το beautiful mind στο ote cinema πιο x factor.

Ε τώρα τι να σου πω....

Η ποινή για τέτοιου είδους παράπτωμα είναι συνήθως να σου αφαιρεθούν 1000 ποστς από το συγκεκριμένο θρεντ.

Δημοσ.

Και μετά απο αυτή την εξέλιξη παρακαλώ να σταματήσουν οι ειρωνίες προς το πρόσωπό μου (για την διαβόητη 2000η σελίδα ). Βγάλαμε λαυρακι αλλο σήμερα :D

• Like 3
Δημοσ.

Το ξέρω, δεν μπορώ να βγω από τον φαύλο κύκλο. Πρέπει να ζητήσω βοήθεια ειδικού.

Παρε τη γραμμη απεξαρτησης

• Like 1
Δημοσ.

Με ένα σβήσιμο μερικών μηνυμάτων στις πρώτες σελίδες, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος φροσκέας!

Εχουν γνώση οι φύλακες

Δημοσ.

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας είναι οτι ο Σπαλιάρας είναι πρώτος ξάδερφος του Νάσου Γαλακτερού

Δημοσ.

Οι ψηφοι της λαουρας ποτε θα αφαιρεθουν ρε; Μηπως ο μοντ εχει πληροφοριες για επιστροφη της στο παιχνιδι;

Δημοσ.

Απολογηθηκα δημοσια

Α δεν το ήξερα, συγχωρεμένος τότε. Πάντως αυτή η καταχώρηση ψήφου πάντα θα μας θυμίζει το σφάλμα σου.

Δημοσ.

Καλά ρε g_alki έχεις ψηφίσει μισθοφλώρο; Ήμαρτον ρε...

Εδώ έχουν ψηφίσει Αγγελόπουλο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...