Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλέπω την συνέντευξη της Παπαδοπούλου στον Αρναούτογλου από το γιουτού και λέει στα πρώτα 5 λεπτά "δεν μ' αρεσουν οι συγκρούσεις¨. Θα πνιγώ με το κακάο μου... Η γυναίκα που τσακώθηκε 120 φορές μέσα σε 3 μήνες με όλους και με όλα.

χθες ήταν και όμορφη, στην αρχή είπα ποια είναι αυτή, αν δεν ήξερα πως γίνεται όταν ξεβαφτεί απαπα...

Πέρα απ'την πλάκα πάντως και παρόλο που μου αρέσει πολύ ο Σπαλ, αν σκεφτούμε ότι χαρτί δεν έχουν να γράψουν, το ότι όχι μόνο σκέφτηκε αλλά θυμόταν χωρίς λάθος ένα κατεβατό στίχους, μάλλον μου λέει ότι κάποιος του το έδωσε να το μελετήσει πριν...

​Συμφωνώ και με αυτό που διάβασα στο twitter, δυστυχώς δε βλέπουμε αυθόρμητες συμπεριφορές αλλά ένα εκτελεσμένο προκαθορισμένο σενάριο, γι'αυτό εξάλλου υπάρχουν και τεράστιες ομοιότητες με το Τούρκικο (π.χ. η "υψοφοβία" της Λάουρας που παίχτηκε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και στο τούρκικο)...

http://twitter.com/kar_eida/status/862779370330566661/photo/1

όχι βρε απ'έξω τα ξέρει, ηθοποιός-παρουσιαστής γράφει στην ταμπέλα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δηλαδη αν δεν εφευγε η Λαουρα δεν θα εχανες χρονο απ τη ζωη σου ? Πρεπει καλα και ντε να γινονται ολα οπως τα θελουμε ? Δεν ειναι ετσι ομως.

αν ειδες ειπα πως εχω καιρο που σταματησα να το βλεπω. αυτο το ανεφερα ως παραδειγμα για υποψια στημενου

Βάλε Τσανγκ με Καλλέργη να τα δει όλα. Ποια Ελισάβετ μετα.

Εχει να πέσει ονειρωξη με καλλέργη

bala4.png?0.6591266023027773

το αγαπουλινι

Ά Σιχαμα. Με κόλλησε ο g_alkis

Φραγή παιδιά μου πάμε για άλλα

http://www.protothema.gr/life-style/article/678646/poio-sex-evala-prosorini-fragi/?amp=1

παιδιά αν είναι να ανεβάζετε φώτο της ακατονόμαστης, τουλάχιστον χρησιμοποιείτε το ίδιο host, να κάνουμε block όλο το domain.

απλά όχι το imgur, το χρειαζόμαστε :P

παιδιά αν είναι να ανεβάζετε φώτο της ακατονόμαστης, αγαπουλινι τουλάχιστον χρησιμοποιείτε το ίδιο host, να κάνουμε block όλο το domain.

απλά όχι το imgur, το χρειαζόμαστε :P

af8cad_bala2.png?0.8384445314668927

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...